![]() |
|
Hararet 90ı geçince fan açmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 01:02 |
|
Merhaba arkadaşlar benim araba hararet 90ı geçince fan açmıyor 110lara kadar geldi açmadı fan oto elektirikçisi sabah bırak akşama kadar anca yapılır dedi uzun iş dedi bana sizce o kadar uzun olurmu o iş birde ne kadar tutar sizce adam fiyat vermedi dedi yaparız ondan sonra anca.
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dostum senin termostat arızalanmış. Termostatı değiştirecek. Eşdeğeri 30-35 tl felan. işçilik ne kadar alır bilmem..Ama emin olmak için akşama kadar kalsın demiştir. Ya da elinde başka iş vardır..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım aracta 110a dogru acıyor,musuru kontrol ettırın ılk once ucuz ve kısa yontemı mevcut.nefret ederım bu aracın ısı uzun bırak sonra gel derler ya..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi belli parçaları göstereyim.
|
||
![]() |
||
saygınotp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: SERVİS SAHİBİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saygınotp
|
Arkadasım senin aracın muhtemelen fan reziztansı arızalıdır ancak ustanın bilgisyara bağlayarak sistemin düzgün calıstığını kontrol etmesi gerekli en sağlıklı cözüm oyle olur. peugeot araclarda fanlar 98 derecede calışmaya başlar 90 derecede stop eder 110 derecedede fanların 2. devresi calışmaya başlar.
|
||
peugeotcitroenkartal
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
aynı sorun bende de vardı ustama gittiğimde bilgisayara bağladı ve sorun yok dedi 97 derecede de açıyor zaten ama düz yolda sabit 80 kalıyor seninkı hareket halindeyken demi aynı derecede_?
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Araciniz en saglikli bilgisayara baglanarak test edilir. Bilgisayarda su kademe fani ac dersin, gidp acip acmadigini kontrol edersin ve bu sekilde calisip calismadigini anlamis olursun. Tekrar araci hararet yaptirmaya gerek yok bunu denemek icin. Eger fan aciyor ise ama hala hararet dusmuyorsa o zaman emre'nin de dedigi gibi termostatta problem vardir.
|
||
![]() |
||
|
merhaba arkadaşlar o işi bugün hallettirdim. Fan müşürü değişti , klima gazı değişti 150lira ödedim sizce fazlamı ?
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
olmuş bitmiş hocam boşver hiç kurcalama moralin bozulur neyim neme lazım ![]() |
||
![]() |
||
|
Hocam bilelim ona göre aynı yerlere götürmücem arabayı , bizim burda babanın oğlu olsa giydirmeye çalışıyolar şişirilmiş faturaları.
|
||
![]() |
||
emre koksal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre koksal
|
fan eger cok seslı calısıyorsa fan motorunun degısmesı gerekıyor. 135 tl parca fıatı..ıscılıkle 160 cıvarını buluyor..
sasmazda talıp ustaya yaptırdım.ıng bankın arka sokagında...
|
||
0
|
||
![]() |
||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|
Bu dediğini servise gidince ben de söyleyip kontrol ettircem, ben de fan sesini duymuyorum. Çok mu sessiz çalışıyor acaba ya ![]() |
||
![]() |
||
Durak akkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Durak akkaya
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |