Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hararet 90ı geçince fan açmıyor

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29208
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 00:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Hararet 90ı geçince fan açmıyor
Mesajı Yazan: baroff
Konu: Hararet 90ı geçince fan açmıyor
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 01:02
Merhaba arkadaşlar benim araba hararet 90ı geçince fan açmıyor 110lara kadar geldi açmadı fan oto elektirikçisi sabah bırak akşama kadar anca yapılır dedi uzun iş dedi bana sizce o kadar uzun olurmu o iş birde ne kadar tutar sizce adam fiyat vermedi dedi yaparız ondan sonra anca.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 09:30
Dostum senin termostat arızalanmış. Termostatı değiştirecek. Eşdeğeri 30-35 tl felan. işçilik ne kadar alır bilmem..Ama emin olmak için akşama kadar kalsın demiştir. Ya da elinde başka iş vardır..

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 13:32
benım aracta 110a dogru acıyor,musuru kontrol ettırın ılk once ucuz ve kısa yontemı mevcut.nefret ederım bu aracın ısı uzun bırak sonra gel derler ya..

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 14:32
Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi belli parçaları göstereyim.

Mesajı Yazan: saygınotp
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 18:36
Arkadasım senin aracın muhtemelen fan reziztansı arızalıdır ancak ustanın bilgisyara bağlayarak sistemin düzgün calıstığını kontrol etmesi gerekli en sağlıklı cözüm oyle olur. peugeot araclarda fanlar 98 derecede calışmaya başlar 90 derecede stop eder 110 derecedede fanların 2. devresi calışmaya başlar.

-------------
peugeotcitroenkartal

Mesajı Yazan: nevce
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 22:22
aynı sorun bende de vardı ustama gittiğimde bilgisayara bağladı ve sorun yok dedi 97 derecede  de açıyor zaten ama düz yolda sabit 80 kalıyor seninkı hareket halindeyken demi aynı derecede_?

-------------
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:)

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2013 Saat 08:01
Araciniz en saglikli bilgisayara baglanarak test edilir. Bilgisayarda su kademe fani ac dersin, gidp acip acmadigini kontrol edersin ve bu sekilde calisip calismadigini anlamis olursun. Tekrar araci hararet yaptirmaya gerek yok bunu denemek icin. Eger fan aciyor ise ama hala hararet dusmuyorsa o zaman emre'nin de dedigi gibi termostatta problem vardir.

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2013 Saat 21:26
merhaba arkadaşlar o işi bugün hallettirdim. Fan müşürü değişti , klima gazı değişti 150lira ödedim sizce fazlamı ? 

Mesajı Yazan: rolandgarros
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2013 Saat 21:40
Orjinalini yazan: baroff baroff Yazdı:

merhaba arkadaşlar o işi bugün hallettirdim. Fan müşürü değişti , klima gazı değişti 150lira ödedim sizce fazlamı ? 

olmuş bitmiş hocam boşver hiç kurcalama moralin bozulur neyim neme lazım LOL

-------------
https://www.pejo206.com" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2013 Saat 23:58
Orjinalini yazan: rolandgarros rolandgarros Yazdı:

Orjinalini yazan: baroff baroff Yazdı:

olmuş bitmiş hocam boşver hiç kurcalama moralin bozulur neyim neme lazım LOL

Hocam bilelim ona göre aynı yerlere götürmücem arabayı , bizim burda babanın oğlu olsa giydirmeye çalışıyolar şişirilmiş faturaları.  

Mesajı Yazan: emre koksal
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2013 Saat 22:40
fan eger cok seslı calısıyorsa fan motorunun degısmesı gerekıyor. 135 tl parca fıatı..ıscılıkle 160  cıvarını buluyor..
sasmazda talıp ustaya yaptırdım.ıng bankın arka sokagında...

-------------
                                           0

Mesajı Yazan: hLL
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2013 Saat 22:45
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Araciniz en saglikli bilgisayara baglanarak test edilir. Bilgisayarda su kademe fani ac dersin, gidp acip acmadigini kontrol edersin ve bu sekilde calisip calismadigini anlamis olursun. Tekrar araci hararet yaptirmaya gerek yok bunu denemek icin. Eger fan aciyor ise ama hala hararet dusmuyorsa o zaman emre'nin de dedigi gibi termostatta problem vardir.

Bu dediğini servise gidince ben de söyleyip kontrol ettircem, ben de fan sesini duymuyorum. Çok mu sessiz çalışıyor acaba ya Dead

Mesajı Yazan: Durak akkaya
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2021 Saat 22:11
Orjinalini yazan: saygınotp saygınotp Yazdı:

Arkadasım senin aracın muhtemelen fan reziztansı arızalıdır ancak ustanın bilgisyara bağlayarak sistemin düzgün calıstığını kontrol etmesi gerekli en sağlıklı cözüm oyle olur. peugeot araclarda fanlar 98 derecede calışmaya başlar 90 derecede stop eder 110 derecedede fanların 2. devresi calışmaya başlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net