![]() |
|
307 marşpiyel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2013 Saat 14:35 |
|
Bursa istanbul arasi is icin gidip gelirim ben. Bursayida istanbul dan dha cok severim. Bursayi kotuledigim yok. Ama ufacik bi mugen ruzgarlik bile bulamdim. Sdece bi ornk. Besyolda arac ici aksesuar bakayim dedim incik boncuk bisey yok. Egsozcu ve cam filmcileri arac kaplama haricinde. Mesela plaka vermk ne kdr dgru bilemem ama bi pejo 207 vardi hatta sitede gordum uzerinde de deniz botu vardi takip edenler blki bilir beyaz pejo207 guzel bi modifiyedir.. Ben on kaputa havalandirmali yapicktim yer bulamdim :)) hepde tarif uzerine gttim. Nyseee sonuc itibaryla sdece modifiye isciligi iyi. parca bulunmuyr ve pahalı.....
he modifeyeden anladıgım çok çok birsey yok. uzman değilim görsel olarak burada takip ettıklerım oluyor. Düzenleyen byistanbul - 23 Haziran 2013 Saat 14:44 |
||
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence uzatmaya gerek yok. Arkadaşımızın istediği şekilde modifikasyon Bursa'da olmayabilir, ya da o aradığını İstanbulda bulmuştur. cümle alem bilir ki; Bursa modifiye de diğer illere oranla çok çok ileridedir. Bunu da herkes bilecek diye bir kaide yok. Zaten byistanbul arkadaşımızın " bursa küçük bir yer" demesinden de belli oluyor bu konuda bilgisiz olduğu..
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ayrıca sadece bursa ufak biryer oldugu için trafıkde bıle gunde onkere aynı aracı ve mofufıyelı araçları goruyorsun.. malzemeler çok pahalı. ve dogru duzgun modifiye yapmasını bilen yer yok. nesil de genç olunca bursada uzakdan davul hesabı birsey var gibi gorunuyor...
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
işte benımde dmek istediğim bu. ist v.s yerden alıcaksın montaj kısmını burada yaptıracaksın. yoksa bursa da tık yok... sadece işçilik bazı yerlerde cok ıyı. o kadar yani...
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
307 bursa diyince çıkıyormu :))))
|
||
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Hmde çok iyi takip ediyorum (memleketim BURSA) 307bursa Doğru adres..
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bence sen bursa'da ortamını bulamamışsın gibi geliyor. Yoksa Bursa = modifiye'dir...
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
işte bu cevabı bekliyordum. davuloun sesi uzakdan hoş gelirmiş :)))) onlar lafda sadece güzel modifiye araçlar var. ben aracıma herseyı istanbuldan alıyorum hem ucuz. hemde aradıgını buluyorsun. mesela; 4 lü mügen cam aradım altı ustu onu bile bulamadım. buldugum da ikiliydi ve 90 tl dedi geçen sene. ben 4 lüsünü. 40tl aldım. halada kullanıyorum. yani bursa da birsey yok.... beşyol diye biryer var. orda da egsoz du cam filmdi başkada birsey yok. fiyatlarda YÜKSEK......
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yahu Busa zaten modifiyenin başkent'i, Orada kesin bulursun.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
Bursa da varmi bylle internet sitesi linki
|
||
|
||
![]() |
||
|
Valla onu bende düşünüyorum ama bulamadım kafama göre bir model.
|
||
|
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
http://www.otosport.com.tr/peugeot_307_modifiye_tampon.html
|
||
![]() |
||
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
|
arkadaşlar 307 için marşpiyel taktırmak istiyorum ama nette fazla çeşit yok nerden bulabilirim yaptıran varsa örnek olarak fotosunu atarsa sevinirim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |