Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 marşpiyel

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29497
Tarih: 05 Ağustos 2025 Saat 18:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 marşpiyel
Mesajı Yazan: usasd
Konu: 307 marşpiyel
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 14:36
arkadaşlar 307 için marşpiyel taktırmak istiyorum ama nette  fazla çeşit yok  nerden bulabilirim yaptıran  varsa  örnek olarak fotosunu atarsa sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gökhan Çetin
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 14:38
http://www.otosport.com.tr/peugeot_307_modifiye_tampon.html

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 14:50
Valla onu bende düşünüyorum ama bulamadım kafama göre bir model.

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesajı Yazan: byistanbul
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 15:05
Bursa da varmi bylle internet sitesi linki

-------------
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 16:57
Orjinalini yazan: byistanbul byistanbul Yazdı:

Yahu Busa zaten modifiyenin başkent'i, Orada kesin bulursun.

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 19:12
Orjinalini yazan: dream dream Yazdı:

Yahu Busa zaten modifiyenin başkent'i, Orada kesin bulursun.

işte bu cevabı bekliyordum. davuloun sesi uzakdan hoş gelirmiş :)))) onlar lafda sadece güzel modifiye araçlar var. ben aracıma herseyı istanbuldan alıyorum hem ucuz. hemde aradıgını buluyorsun. mesela; 4 lü mügen cam aradım altı ustu onu bile bulamadım. buldugum da ikiliydi ve 90 tl dedi geçen sene. ben 4 lüsünü. 40tl aldım. halada kullanıyorum.
yani bursa da birsey yok.... beşyol diye biryer var. orda da egsoz du cam filmdi başkada birsey yok. fiyatlarda YÜKSEK......

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 19:17

işte bu cevabı bekliyordum. davuloun sesi uzakdan hoş gelirmiş :)))) onlar lafda sadece güzel modifiye araçlar var. ben aracıma herseyı istanbuldan alıyorum hem ucuz. hemde aradıgını buluyorsun. mesela; 4 lü mügen cam aradım altı ustu onu bile bulamadım. buldugum da ikiliydi ve 90 tl dedi geçen sene. ben 4 lüsünü. 40tl aldım. halada kullanıyorum.
yani bursa da birsey yok.... beşyol diye biryer var. orda da egsoz du cam filmdi başkada birsey yok. fiyatlarda YÜKSEK......

Bence sen bursa'da ortamını bulamamışsın gibi geliyor. Yoksa Bursa = modifiye'dir...

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 19:41
Orjinalini yazan: dream dream Yazdı:

Bence sen bursa'da ortamını bulamamışsın gibi geliyor. Yoksa Bursa = modifiye'dir...

izmirden iyi takip ediyorsun. madem oyle adres ver de kazıklanmadan amele modifiyesi yapmayan bireyr soyle gideyım

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 22:40

izmirden iyi takip ediyorsun. madem oyle adres ver de kazıklanmadan amele modifiyesi yapmayan bireyr soyle gideyım

Hmde çok iyi takip ediyorum (memleketim BURSA)

307bursa Doğru adres..

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 03:17
307 bursa diyince çıkıyormu :))))

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 03:18
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

byistanbul = sen marşpiyelmi yaptıracaksın ?
sen gel bursaya beni ara 0544 275 92 29 SALİH sana 10 tane yer gezdireyim bu konuda hangisi kafana yatarsa 
link istiyorsan istanbula bakacaksın modifiye yaptırmak istiyorsan BURSA ya geleceksin 
davulun sesi yakından daha bi güzel gelir 

işte benımde dmek istediğim bu. ist v.s yerden alıcaksın montaj kısmını burada yaptıracaksın. yoksa bursa da tık yok... sadece işçilik bazı yerlerde cok ıyı. o kadar yani...

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 03:20
ayrıca sadece bursa ufak biryer oldugu için trafıkde bıle gunde onkere aynı aracı ve mofufıyelı araçları goruyorsun.. malzemeler çok pahalı. ve dogru duzgun modifiye yapmasını bilen yer yok. nesil de genç olunca bursada uzakdan davul hesabı birsey var gibi gorunuyor...

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 11:36
Bence uzatmaya gerek yok. Arkadaşımızın istediği şekilde modifikasyon Bursa'da olmayabilir, ya da o aradığını İstanbulda bulmuştur. cümle alem bilir ki; Bursa modifiye de diğer illere oranla çok çok ileridedir. Bunu da herkes bilecek diye bir kaide yok. Zaten byistanbul arkadaşımızın " bursa küçük bir yer" demesinden de belli oluyor bu konuda bilgisiz olduğu..

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 14:35
Bursa istanbul arasi is icin gidip gelirim ben. Bursayida istanbul dan dha cok severim. Bursayi kotuledigim yok. Ama ufacik bi mugen ruzgarlik bile bulamdim. Sdece bi ornk. Besyolda arac ici aksesuar bakayim dedim incik boncuk bisey yok. Egsozcu ve cam filmcileri arac kaplama haricinde. Mesela plaka vermk ne kdr dgru bilemem ama bi pejo 207 vardi hatta sitede gordum uzerinde de deniz botu vardi takip edenler blki bilir beyaz pejo207 guzel bi modifiyedir.. Ben on kaputa havalandirmali yapicktim yer bulamdim :)) hepde tarif uzerine gttim. Nyseee sonuc itibaryla sdece modifiye isciligi iyi. parca bulunmuyr ve pahalı.....

he modifeyeden anladıgım çok çok birsey yok. uzman değilim görsel olarak burada takip ettıklerım oluyor.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net