![]() |
|
QuickSilverrrrrrrrr YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 Saat 12:53 |
||
2000 - 2001 model 106 QuickSilver'a 12.000 - 13.000 TL arası para vermek ne kadar doğru ? Ya da böyle meblalar normal mi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
50 binden düşükse verilir. yoksa 15 bin verilip temiz bir gti almak daha mantıklı.
|
|||
![]() |
|||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
50 binde araç yok.Senin dediğin km'nin üstüne birde 100 bin ekle abi sen :) Kararsız kalmamın sebebi temizlik bakımından.Hani GTİ'ları herkes biliyor ve bitiriyor.Quick'ler biraz daha nazik kullanılmıştır diye düşünüyorum.Hangisi tercih edilmeli acaba.
![]() |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
Arabayı yiyecek adam gtı yıda yiyor quıkide yiyor haberin olsun bende var 106 3000 geçmem hayatta zorlamam arabamı ama arkadaşımda quıke var arabanın tabiri caizse anasını ağlatıyor sürekli redline şimdi sen karşıdan baksan benim için dersin ki bu adam arbayı çok zorluyordur inanış yanlış ben hiçbir zaman quıke demem hayal kırıklığı yaşarsın unutma .
106 almak isteyen adam performans düşünen adamdır 1.6 bize yetmezken hayatta 1.4 düşünmem sonra gsı çok dalga geçer senle demedi deme.
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Para konusu kısıtlıysa düşüncelerde kısıtlı kalıyor.O yüzden Quick düşünmek zorunda kalıyorum.Quick fiyatına Gti'da var ama aldıktan sonra nasıl bir bela olur bilinmez.O yüzden 12.000-13.000 verilir mi 'temiz' bir Quick'e ? Dalga geçme konusu da ayrı bir konu zaten :) Dalgadan kastın nedir ?
|
|||
![]() |
|||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Ben aracımı 13.000 aldım 3000 tl yi bulmak üzere 3 haftadır harcadığım para. Şanzımanı bile değiştirdim geri vitese gecerken hopladığı için. Ama benimki keyfiydi hep, yalan değil yağını değiştirip bi balans yaptırıpta devam edebilirdim. Gtilara baktım o paralara alacağın gtiyle bence nikah masasına oturulur :) Derdinden korkup quick aldım çünkü 2. araç olarak ve hafta sonu gezmek için aldım :)
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
Senin ruh halini ben bilemem ama benim segmentim bir araba ışıklarda yanıma yanaştımı mutlaka kalkışlarda tokatlamak isterim ve geneldede hep öyle yaparım ama 1.4 oldumu iş değişiyor yani arabanın ciğeri yetmiyor bana göre.
ne vts nede ies farketmiyor.
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
|
|||
![]() |
|||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
sıkıntı değil için rahat olsun parcasıda ucuz o benim çok kıl tüy olmamdan kaynaklanıyo ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
307bursa düşüncen mantıklıda inan haşat arabalara o paraları istiyolar. Temiz dedikleri arabalara it bağlasan durmaz tabiri caizse. Ne kaporta var ne motor var. Sırf adı gti kalmış gerisi fos. Ufak tefek yediği astarı yüzünü gecirir. Ya limiti yükseltip adam gibi gti alacak. Yada bu paralara sıkıntısız 106 bakacak. Ya parasına göre araba ya arabasına göre para iki secenek var yani |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Kafa aynı kafa :)) Aynen ben de öyleyimdirrrr
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Dikkate alıyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Parayı yükselt,hem hızlı arabayı al hem de başın ağrımasın diyorsun yani
![]() |
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
||
Alacagin arabanin once yuruyenine motoruna kesinlikle baktir.
Gecen gun isyerimin mevkilerinde gezinen cok klas bir honda typer var. Araba distan icten yaniyor bakinca tabiri caizse. Her gordugumde arabayi surekli zorlayan bir arkadas. Yemek yiyordum egsozda var aracta baaaaa ba bavv yapti Yine koptu derken arac kaldirima zor yanasti. Gittik baktik kol cikarmis. Yani anlicagin seninde bildigin uzere bunlar performans haz arabalari. Aldigin gti ve quik e iyi baktir sonra uzulme. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Aynen öyle ucuz etin yahnisi olur olmasınada öyle olur :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
İlk gördüğümde 'şiir mi bu yoksa' dedim :)) Yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim.Yani paraya kıymayıp ucuza araba alırsan kol da çıkar bacakta diyorsun yani :))
|
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
||
Benim nacizane tavsiyem modifiye edilmemis arac bul.
Hatta spor yay bile takilmamis olsun. Kendin modifiye et araci. Hem yorulmus araba alma ihtimal yuzdelerini asagi cekmis olursun. Hem de modifiye ederken kendin yaptigin icin far karartma bile yapsan muthis haz alirsin. He birde unutmadan, Piyasasindan yuksek olan araba temiz araba demek degildir. Bazen temizide ucuza denkleyebilirsin veya degerine. Düzenleyen candanxyz - 05 Mart 2013 Saat 16:26 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Gti olupta modifiye edilmemiş araç zordur bence.Modifiye de kendi alanında ayrılıyor olmalı bence.1. dış görünümle ilgili modifiye,2. mekanik modifiye.Piyasadaki Gti'ların bu iki seçenekten birine uğramamış olması çok zor bence.Temiz bulunacak inşallah :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
||
Ne kadar çok 'bence' kullanmışım ya
![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |