Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

QuickSilverrrrrrrrr YARDIM

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27158
Tarih: 23 Nisan 2025 Saat 07:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: QuickSilverrrrrrrrr YARDIM
Mesajı Yazan: yusufcaglarakarsu
Konu: QuickSilverrrrrrrrr YARDIM
Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2013 Saat 12:53
2000 - 2001 model 106 QuickSilver'a 12.000 - 13.000 TL arası para vermek ne kadar doğru ? Ya da böyle meblalar normal mi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2013 Saat 12:56
50 binden düşükse verilir. yoksa 15 bin verilip temiz bir gti almak daha mantıklı.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2013 Saat 18:48
50 binde araç yok.Senin dediğin km'nin üstüne birde 100 bin ekle abi sen :) Kararsız kalmamın sebebi temizlik bakımından.Hani GTİ'ları herkes biliyor ve bitiriyor.Quick'ler biraz daha nazik kullanılmıştır diye düşünüyorum.Hangisi tercih edilmeli acaba.Ouch

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 10:51
Arabayı yiyecek adam gtı yıda yiyor quıkide yiyor haberin olsun bende var 106 3000 geçmem hayatta zorlamam arabamı ama arkadaşımda quıke var arabanın tabiri caizse anasını ağlatıyor sürekli redline şimdi sen karşıdan baksan benim için dersin ki bu adam arbayı çok zorluyordur inanış yanlış ben hiçbir zaman quıke demem hayal kırıklığı yaşarsın unutma .
106 almak isteyen adam performans düşünen adamdır 1.6 bize yetmezken hayatta 1.4 düşünmem sonra gsı çok dalga geçer senle demedi deme.

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 14:39
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

Arabayı yiyecek adam gtı yıda yiyor quıkide yiyor haberin olsun bende var 106 3000 geçmem hayatta zorlamam arabamı ama arkadaşımda quıke var arabanın tabiri caizse anasını ağlatıyor sürekli redline şimdi sen karşıdan baksan benim için dersin ki bu adam arbayı çok zorluyordur inanış yanlış ben hiçbir zaman quıke demem hayal kırıklığı yaşarsın unutma .
106 almak isteyen adam performans düşünen adamdır 1.6 bize yetmezken hayatta 1.4 düşünmem sonra gsı çok dalga geçer senle demedi deme.
Para konusu kısıtlıysa düşüncelerde kısıtlı kalıyor.O yüzden Quick düşünmek zorunda kalıyorum.Quick fiyatına Gti'da var ama aldıktan sonra nasıl bir bela olur bilinmez.O yüzden 12.000-13.000 verilir mi 'temiz' bir Quick'e ? Dalga geçme konusu da ayrı bir konu zaten :) Dalgadan kastın nedir ?

Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 16:01
Ben aracımı 13.000 aldım 3000 tl yi bulmak üzere 3 haftadır harcadığım para. Şanzımanı bile değiştirdim geri vitese gecerken hopladığı için. Ama benimki keyfiydi hep, yalan değil yağını değiştirip bi balans yaptırıpta devam edebilirdim. Gtilara baktım o paralara alacağın gtiyle bence nikah masasına oturulur :) Derdinden korkup quick aldım çünkü 2. araç olarak ve hafta sonu gezmek için aldım :)

Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 16:45
Orjinalini yazan: yusufcaglarakarsu yusufcaglarakarsu Yazdı:

Para konusu kısıtlıysa düşüncelerde kısıtlı kalıyor.O yüzden Quick düşünmek zorunda kalıyorum.Quick fiyatına Gti'da var ama aldıktan sonra nasıl bir bela olur bilinmez.O yüzden 12.000-13.000 verilir mi 'temiz' bir Quick'e ? Dalga geçme konusu da ayrı bir konu zaten :) Dalgadan kastın nedir ?
Senin ruh halini ben bilemem ama benim segmentim bir araba ışıklarda yanıma yanaştımı mutlaka kalkışlarda tokatlamak isterim ve geneldede hep öyle yaparım ama 1.4 oldumu iş değişiyor yani arabanın ciğeri yetmiyor bana göre.
ne vts nede ies farketmiyor.

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 16:50
Orjinalini yazan: rockwaryumm rockwaryumm Yazdı:

Ben aracımı 13.000 aldım 3000 tl yi bulmak üzere 3 haftadır harcadığım para. Şanzımanı bile değiştirdim geri vitese gecerken hopladığı için. Ama benimki keyfiydi hep, yalan değil yağını değiştirip bi balans yaptırıpta devam edebilirdim. Gtilara baktım o paralara alacağın gtiyle bence nikah masasına oturulur :) Derdinden korkup quick aldım çünkü 2. araç olarak ve hafta sonu gezmek için aldım :)
Sıkıntı yani :)) Başka masraflar açmaz inşallah...Kazasız belasız :)

Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 16:52

Senin ruh halini ben bilemem ama benim segmentim bir araba ışıklarda yanıma yanaştımı mutlaka kalkışlarda tokatlamak isterim ve geneldede hep öyle yaparım ama 1.4 oldumu iş değişiyor yani arabanın ciğeri yetmiyor bana göre.
ne vts nede ies farketmiyor.
Aynı düşüncelere sahibiz aslında ( tokatlama konusunda ) :) Hayırlısı olsun yaa ne yapalım.Quick beklemede :))

Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 17:37

sıkıntı değil için rahat olsun parcasıda ucuz o benim çok kıl tüy olmamdan kaynaklanıyo LOL arabadan tıkırtı gelse bile bir hafta sayıklıyan biriyim malesef LOL Valla sökülmüşken hepsi yapılsın derken şanzımana kadar gitti olay ustam gerek yok manyakmısın demesine rağmen LOL

Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 18:17
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bence o paralara Qik alınmaz 
çevremde 106 kullanan çok arkadaşım var emin ol gti ları sıkıştırmıyolar Qik ler kadar 
bence o paralara gti al masraf açacak diyede korkma çünkü o aslana binen hor kullansada bakımını eksik etmez yani daha az sorun yaşar ve araba kullanıyorum dersin

307bursa düşüncen mantıklıda inan haşat arabalara o paraları istiyolar. Temiz dedikleri arabalara it bağlasan durmaz tabiri caizse. Ne kaporta var ne motor var. Sırf adı gti kalmış gerisi fos. Ufak tefek yediği astarı yüzünü gecirir. Ya limiti yükseltip adam gibi gti alacak. Yada bu paralara sıkıntısız 106 bakacak. Ya parasına göre araba ya arabasına göre para iki secenek var yani

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 11:06

sıkıntı değil için rahat olsun parcasıda ucuz o benim çok kıl tüy olmamdan kaynaklanıyo LOL arabadan tıkırtı gelse bile bir hafta sayıklıyan biriyim malesef LOL Valla sökülmüşken hepsi yapılsın derken şanzımana kadar gitti olay ustam gerek yok manyakmısın demesine rağmen LOL
Kafa aynı kafa :)) Aynen ben de öyleyimdirrrr LOL

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 11:07

çevremde 106 kullanan çok arkadaşım var emin ol gti ları sıkıştırmıyolar Qik ler kadar 
bence o paralara gti al masraf açacak diyede korkma çünkü o aslana binen hor kullansada bakımını eksik etmez yani daha az sorun yaşar ve araba kullanıyorum dersin
Dikkate alıyorum Smile Çok teşekkür ederim :)

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 11:10

307bursa düşüncen mantıklıda inan haşat arabalara o paraları istiyolar. Temiz dedikleri arabalara it bağlasan durmaz tabiri caizse. Ne kaporta var ne motor var. Sırf adı gti kalmış gerisi fos. Ufak tefek yediği astarı yüzünü gecirir. Ya limiti yükseltip adam gibi gti alacak. Yada bu paralara sıkıntısız 106 bakacak. Ya parasına göre araba ya arabasına göre para iki secenek var yani
Parayı yükselt,hem hızlı arabayı al hem de  başın ağrımasın diyorsun yaniWink

Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 13:18
Alacagin arabanin once yuruyenine motoruna kesinlikle baktir.
Gecen gun isyerimin mevkilerinde gezinen cok klas bir honda typer var.
Araba distan icten yaniyor bakinca tabiri caizse.

Her gordugumde arabayi surekli zorlayan bir arkadas.
Yemek yiyordum egsozda var aracta baaaaa ba bavv yapti
Yine koptu derken arac kaldirima zor yanasti.
Gittik baktik kol cikarmis.

Yani anlicagin seninde bildigin uzere bunlar performans haz arabalari.
Aldigin gti ve quik e iyi baktir sonra uzulme.

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 16:00
Aynen öyle ucuz etin yahnisi olur olmasınada öyle olur :)

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 16:05
Orjinalini yazan: candanxyz candanxyz Yazdı:

Alacagin arabanin once yuruyenine motoruna kesinlikle baktir.
Gecen gun isyerimin mevkilerinde gezinen cok klas bir honda typer var.
Araba distan icten yaniyor bakinca tabiri caizse.

Her gordugumde arabayi surekli zorlayan bir arkadas.
Yemek yiyordum egsozda var aracta baaaaa ba bavv yapti
Yine koptu derken arac kaldirima zor yanasti.
Gittik baktik kol cikarmis.

Yani anlicagin seninde bildigin uzere bunlar performans haz arabalari.
Aldigin gti ve quik e iyi baktir sonra uzulme.
İlk gördüğümde 'şiir mi bu yoksa' dedim :))
Yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim.Yani paraya kıymayıp ucuza araba alırsan kol da çıkar bacakta diyorsun yani :))

Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 16:21
Benim nacizane tavsiyem modifiye edilmemis arac bul.
Hatta spor yay bile takilmamis olsun.
Kendin modifiye et araci.
Hem yorulmus araba alma ihtimal yuzdelerini asagi cekmis olursun.
Hem de modifiye ederken kendin yaptigin icin far karartma bile yapsan muthis haz alirsin.
He birde unutmadan,
Piyasasindan yuksek olan araba temiz araba demek degildir.
Bazen temizide ucuza denkleyebilirsin veya degerine.

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 18:54
Gti olupta modifiye edilmemiş araç zordur bence.Modifiye de kendi alanında ayrılıyor olmalı bence.1. dış görünümle ilgili modifiye,2. mekanik modifiye.Piyasadaki Gti'ların bu iki seçenekten birine uğramamış olması çok zor bence.Temiz bulunacak inşallah :)

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 18:58
Ne kadar çok 'bence' kullanmışım ya DeadLOL

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 19:01

Quick'in sıkıştırılma sebebi de Gti performansı alınmak istemesi sanırım.Belki Quick alsam bende sıkıştırırım Confused Gti sesi ve performansı için yırtarım aracı :S GTİ en mantıklısı ya sanırım :S

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 20:13
Hüsrana uğramaktansa zaman harcayıp GTI almak mantıklı geldi birden :)))) O değil de neden Antalya ve Bursa'da 106 fışkırması var ?? Bi nedeni var mı acaba DeadLOL

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 20:50

nedenini bilmem ama bizim burda baya çok var 

https://www.facebook.com/groups/466571876715898/

buda grupları çoğunu tanırım bu arkadaşların 
Adana'da böyle ortam yok işte ya Confused

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 11:44
Valla ben dün ankarada çılgın fareler diye bi grup var ordan çok yakın bi arkadaşım var ( Hepsinin arabaları tertemiz ve sayılı araçlar ) onunla konuştum telde kanka 19000 gözden çıkar gerçekten gtiye binecem diyosan dedi LOL ayrıca bu ara artıyo altın gibi değerleniyo lafınıda ekleyim Tongue

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:27

Valla ben dün ankarada çılgın fareler diye bi grup var ordan çok yakın bi arkadaşım var ( Hepsinin arabaları tertemiz ve sayılı araçlar ) onunla konuştum telde kanka 19000 gözden çıkar gerçekten gtiye binecem diyosan dedi LOL ayrıca bu ara artıyo altın gibi değerleniyo lafınıda ekleyim Tongue
OOoOOow :D Yandık

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:41

OOoOOow :D Yandık

Eğer değişen boya takıntın falan yoksa 15 16 ya rahat bulursun ama şuan LOL 14 ve aşağısı araçlara bakma bence hiç uğraşma ben baktım hüsrana uğradım LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 14:09

Gti olupta modifiye edilmemiş araç zordur bence.Modifiye de kendi alanında ayrılıyor olmalı bence.1. dış görünümle ilgili modifiye,2. mekanik modifiye.Piyasadaki Gti'ların bu iki seçenekten birine uğramamış olması çok zor bence.Temiz bulunacak inşallah :)

Hiç ellenmemiş 106 anca fransada bulursun.LOL
106 dedin mi mutlaka en ufak örnek yay takılmıştır angel stop egzoz devam eder .
Motorda da mutlaka chip vardır egzantrik vs. vs
Sade bulmak imkansızdır .

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2013 Saat 09:26
Yabancı ülkelerdeki 2.el araba sitelerine de baktım orda da boyalı var yaa DeadLOLLOL Fiyatlar güzel amaLOL

Mesajı Yazan: selammedikal3434
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2013 Saat 15:18
Arkadasım temiz istiyosan bencede quik al. Arkadaslar demişler quikler daha kötü falan diye. 
Bi kere kafadan yanlıs bi kelime bu. Quiksilverler 1.4 Gti'lar 1.6. Sana soruyorum hız manyagı sürati seven bi arkadasımız olsaydın quik alırmıydın ???
Hayır almazdın direk gti'a girerdin :)
Bana sorucak olursan quikten vazgeçme bendede var cok temiz hiç yorulma yok. Km 160000 gösteriyor fakat sanmam. 2000-2001 model araba o km'lerde olması imkansız. Herkes farklı şey söylüyor. Ben inanmıyorum sonucta 12-14 yaşında araba, acıkcası 2000 model araba 200000 binden aşagı olamaz :)

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2013 Saat 15:33
Hadi buyur.. LOL Bu da farklı bi yorum TongueLOL

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2013 Saat 15:38
kolayı var arabanın plakasını yaz 5664 yolla sana km gelsin msj ile araba km karşılaştır.

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2013 Saat 16:38
Yeni birşey daha öğrendimSmile Sadece km'sini mi öğrenebiliyoruz bu yoldan ?

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2013 Saat 09:04
Hayır tramer kaza ne kadar tutmuş vize tarihi ve km yazıyor.

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2013 Saat 10:40
quiq e verilebilecek en fazla para 12 bin tldir.fazla o para bence.

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: tolike
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2013 Saat 02:02
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama 106 çok küçük araba bence 206 quik hem gtı kasa hemde gösterişli bir araba performans konusundada 206 gtı ile fazla bi fark oynamıyoyolda sadece vites geçişlerinde 1.616v e yarım boy fark atıyor bende xs var2002 model 3 yıldır bende hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar herkes kötülemiş ama ben çok memnunum ve 120 tl vergi veriyorum gtı vergisi en az 300 tl daha da masraflar artıyo yani ben sana xs,Quik tavsiye ederim arkadaşım saygılar ...

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2013 Saat 15:27
Teşekkürler

Mesajı Yazan: savasozturk
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2013 Saat 02:44
Orjinalini yazan: selammedikal3434 selammedikal3434 Yazdı:

Arkadasım temiz istiyosan bencede quik al. Arkadaslar demişler quikler daha kötü falan diye. 
Bi kere kafadan yanlıs bi kelime bu. Quiksilverler 1.4 Gti'lar 1.6. Sana soruyorum hız manyagı sürati seven bi arkadasımız olsaydın quik alırmıydın ???
Bana sorucak olursan quikten vazgeçme bendede var cok temiz hiç yorulma yok. Km 160000 gösteriyor fakat sanmam. 2000-2001 model araba o km'lerde olması imkansız. Herkes farklı şey söylüyor. Ben inanmıyorum sonucta 12-14 yaşında araba, acıkcası 2000 model araba 200000 binden aşagı olamaz :)

yaklaşık 10-15 gün önce 2000 model 206 xr aldım. km 85,517 şuan. bütün sorgulamaları yaptrdım. her defasında km pekişti. yani o senin dediğin gazoz ağacı 2000 model araba en az 200000 km diye. 2 yıl önce 206 cc aldım 2004 model orjinal 64,000 km de.
XR yi aldım geldim kimse inanmadı km ye. ama binip kullanan herkes hayret etti nasıl olur diye. geçen hafta bakım için ustama gittim. aracı bindi test etti. o da onayladı. yani anlayacağın o km lerde araçlar da var. önemli olan bekleyip denk getirmek..
CC yi aldığımda da ekspertiz için servise gittim. araç hep serviste bakım yaptırmış. incik cincik ne varsa çıktı alıp verdiler. kadın ben almadan 1 ay önce tepeden tırnağa bakım yaptırmış. triger, yağ, filtreler, fren diskleri balataları. aklına gelebilecek bütün bakımlar..

arkadaşım sana gelince. ne kadar çok sorarsan o kadar çok kafan karışır unutma. sen fiyat çok mu az mı diye sormuşsun konu nerden nereye gelmiş. piyasaları pek bilmem. ama ilk aklından geçen quikse ondan şaşma. ona bakarsan gelir ışıklarda gti nin yanına tam dolu bi araba, 2. viteste alır dikiz aynasına... ama şunuda bil kimse temiz aracını gözü gibi baktığı aracınıda çok çok acil bi durum olmadıkca ucuz paraya vermez. bende 98 rover vardı. piyasası en temizi en babası 10-11 bin tl idi. ben aracımı 13 bin e sattım. kimi roverci arkadaşlarım var 14-15 bin versen yinede satmazlar. alan çocuk ne zaman denk gelsem teşekkür eder bana... evelsi gün ışıklarda 3,20 bmw ye toz yutturmuş. bu işin uç noktası yok anlayacağın. quik sana yakın geliyorsa quik al.. kafan öyle bir karışırki sonra bir karar bile veremezsin... bütün performans arabaları haşat demek değildir... önemli olan sabredip denk getirmek ve iyi bi ustayla kontrol edip almak.

Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 21:18
Orjinalini yazan: savasozturk savasozturk Yazdı:

Orjinalini yazan: selammedikal3434 selammedikal3434 Yazdı:

yaklaşık 10-15 gün önce 2000 model 206 xr aldım. km 85,517 şuan. bütün sorgulamaları yaptrdım. her defasında km pekişti. yani o senin dediğin gazoz ağacı 2000 model araba en az 200000 km diye. 2 yıl önce 206 cc aldım 2004 model orjinal 64,000 km de.
XR yi aldım geldim kimse inanmadı km ye. ama binip kullanan herkes hayret etti nasıl olur diye. geçen hafta bakım için ustama gittim. aracı bindi test etti. o da onayladı. yani anlayacağın o km lerde araçlar da var. önemli olan bekleyip denk getirmek..
CC yi aldığımda da ekspertiz için servise gittim. araç hep serviste bakım yaptırmış. incik cincik ne varsa çıktı alıp verdiler. kadın ben almadan 1 ay önce tepeden tırnağa bakım yaptırmış. triger, yağ, filtreler, fren diskleri balataları. aklına gelebilecek bütün bakımlar..

arkadaşım sana gelince. ne kadar çok sorarsan o kadar çok kafan karışır unutma. sen fiyat çok mu az mı diye sormuşsun konu nerden nereye gelmiş. piyasaları pek bilmem. ama ilk aklından geçen quikse ondan şaşma. ona bakarsan gelir ışıklarda gti nin yanına tam dolu bi araba, 2. viteste alır dikiz aynasına... ama şunuda bil kimse temiz aracını gözü gibi baktığı aracınıda çok çok acil bi durum olmadıkca ucuz paraya vermez. bende 98 rover vardı. piyasası en temizi en babası 10-11 bin tl idi. ben aracımı 13 bin e sattım. kimi roverci arkadaşlarım var 14-15 bin versen yinede satmazlar. alan çocuk ne zaman denk gelsem teşekkür eder bana... evelsi gün ışıklarda 3,20 bmw ye toz yutturmuş. bu işin uç noktası yok anlayacağın. quik sana yakın geliyorsa quik al.. kafan öyle bir karışırki sonra bir karar bile veremezsin... bütün performans arabaları haşat demek değildir... önemli olan sabredip denk getirmek ve iyi bi ustayla kontrol edip almak.
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Gayet açıklayıcı ve etkili bir yorum.Arabayı bulmak sorun değil ama iyi bir ustayı nerden bulacaksın? Ya da arabayı alırken en detaylı bilgiyi,güvenilir şekilde nasıl ediniriz ?

Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2013 Saat 11:11
Düşük kmde araç nasıl olmaz ya :s benim aracımda 200bine geliyo ama maşallahı var allaha sükür. Belkide yapılmıştır motor bilmiyorumda onuda. Ama benim civic  daha 2003 model 69000de 90 model şahinimiz vardı yaşlı dayıdan aldık daha 60.000e girmemişti arka koltuk poşetleri bile duruyordu aldığımda, 6 senede kullandık 103000de satmıştık iki üç sene önce. bi kere ikinci marş basmadım onunlada.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2013 Saat 20:42
106 QuickSilver düşünenler için tecrübe....( HORTLA ) LOL 106 Qs Hakkında Düşünülenler

-------------
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net