|
peugeot 301 kullanıcıları |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
tavarish72
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende Fransa'ya yazdım.2 gün içinde cevaplanacak diyor.Gelince paylaşırım
|
|
enlas3
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herşey satana kadar. almadan önce düşüneceksiniz..bizde de 301 active hd var..90 model bir arabadan sonra bana 10 numara geliyor. gemi gibi araba.yn profil görünüşü çok harika bence...mal alırken Kazanılır...ortada bilgisyar ekranımız yok tabii.. paramız yetmedi..dijital klimaya...
arabayı 2. vitese atınca gaza basmadan kendisi gidiyor.bunu yeni farkettim.. hatta yokuşa gelince bile gaz verip çıkıyor galiba...çok ilginç değilmi.... |
|
tavarish72
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
|
enlas kardeş almadan önce biliyordum eksikleri sadece halledebilirmiyiz diye fikir paylaşıyoruz.biliyoruz her arabanın eksiği var...
|
|
enlas3
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olmuyor o işte...ön şöför tarafından pedalların altından keçeler gözüküyor..biraz dacia gibi... arka koltukların sağ tarafdan bi kablo demeti geçiyor ..onu bile saklamamışlar..maliyetten kısmak için yapılmış olmalı...
eşekden inip ata bindik...ben hiç ses duymuyorum. hatta ilk kez sürerken 120 olmuş hiç anlamadım..90 model araba 90 dan sonra yırtınıyor kafa şişiriyordu..kliması bile var..ucuzluk olsa da park sensörü de takdılar.. arkası çok uzun bi türlü alışamadım.balina gibi diyen kişi doğru demiş...en geniş bagaj hacmi bu arabada..linea da dizayn yok ki çok satsa ne olur.. |
|
rhcpeppers
1. Vites 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
peugeot türkiye facebook sayfasında yakıt denemesi yaptılar. 1164 km gittiler. 3,5 ortalama yaktı. 74 km hız ortalama. 4.15ten hesaplasan 14,6 kuruş yakmış km başına
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
tavarish72
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
|
enlas kardeşim senin 90 model araba neydi merak ettim...yeni aracın hayırlı olsun
|
|
enlas3
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
brodway vardı ..abov eşek ölüsü gibi direksiyon 5 senelik lastikler..90 dan sonra inşaat gürültüsü gibi ses, yokuş çıkmaz,frenleri tutmaz,,içine su alır..
ben limuzine biniyom sanki...beğenmeyenler bi düşünsün... hani kudurunlar mezarlığı ya da hastaneyi ziyaret etsin derler o hesap.. aileden birisi içinde sigara içerek sıfır kokusunu mahvetti...pis pis kokuyor içi artık...ööööö |
|
enlas3
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 depo doldurduk 810 km gittik . daha 45 daha gider gösteriyordu.. ilk 1000 km, ilk depo ve sakin kullanım için fena değil galiba...
|
|
ktoruner
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar arabayı bugün aldım. 50 km yol yaptım. İlk izlenimlerimi paylaşayım. Araba gerçekten çok seri. Bende 1.5 dci Renault vardı. 1.5 dci motorla kıyaslanır gibi değil. Araç içine gelen motor gürültüsü beni rahatsız etmedi. Dizel Symbol'den sonra iyi bile geldi diyebilirim. Araçta rüzgar sesi var. Özellikle rüzgar yan cepheden çapıyorsa daha fazla ses geliyor. Araç bir Jetta, Passat, Mondeo, Octavia gibi oturaklı değil. Hızlı seyrederken daha bir temkinli olmayı gerektiriyor. Symbol'de aynı böyleydi. Aşırı sürat yapmak bence bu araçla riskli. Net ağırlığı 1090 kg. Bu kütleye sahip bir araç için oldukça hafif. Amortisörler bindiğim diğer Peugeotlara göre daha yumuşak ve konforlu. Vites geçişleri Renault'da daha kemikliydi. Bu arabada ortada sayılır. Ama Renault'un ki benim daha çok hoşuma giden cinsten idi. Öncede yazdığım gibi iç genişliği rakipsiz. Active modelinin radyosunun şöyle bir kötülüğü var. Kanal hafıza düğmelerinin ışığı yok. Karanlıkta aynı zamanda araba sürerken düğmeleri seçebilmek çok zor. Active modelinde arkada hoperlör mevcut değil. Önde 2 hoperlör 2 de tweeter var. İlk gün ciddi bir hayal kırıklığı yok. Eksikleri olsa da güzel araba vesselam.
|
|
tavarish72
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
|
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın....buarada aracın ağırlığının etkisi büyük geçen lodos güçlü eserken aracı sarsıyordu kemerburgaz yolunda...ağır olsa bu kezde çok yakar...en iyisi fazla hızlı gitmeden dikkatli sürmek
|
|
ktoruner
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağol kardeş...
|
|
enlas3
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vites yumuşak değil.oldukça sert hatta.
dediğiniz doğru,araba tam yola yapışmıyor gibi geliyor bana da..bu derece büyük bir araba daha dengeli olmalı .. geri görüş kamerası takmak iyi olur gibi geliyor, bagaj yüksek ve bişey gözükmüyor. hgs etiketini nereye yapıştırdınız siz... camlar klima için özel yapılıyormuş..noktalı yere yapıştırın diyorlar.. |
|
ktoruner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam ben daha HGS ile tanışamadım. Malum Ankara'da HGS pek ihtiyaç değil. Aracı alırken alarm taktırmak istiyorum dedim. Bayiideki satış görevlisi biz tavsiye etmiyoruz, kendi servisimizde de arabaya müdahale etmiyoruz dedi. Bir kaç tane alarmcı ile konuştum. Birisi araba daha yeni bir bakıp incelemem lazım falan dedi. Alarm takılabilir de takılamayabilir deye getirdi. Başka bir arkadaş eğer garantisini bozuyorsa hiç ellemeyeyim dedi. Diğer bir alarmcı arkadaş ise getir hiç bir problem olmadan çözeriz dedi. Ben de ne haly yiyeceğimi şaşırdım. Arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda?
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alarm, aracı garantiden çıkarabilir çünkü elektirik tesisatına müdahele olacak ve servis garanti dışı bırakabilir diye düşünüyorum.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
enlas3
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten alarm var gibi.tek gereken ses çıkaracak bişey eklemek.. orjinalliği bozmak kötü ama.
büyük şehirde alarm gerekiyor.. bu işi bilen ustası kolayca takar.merkezi sistem var zaten, eklenecek tek şey düdük gibi geliyor bana mahir olan yapar. bizimkine de park sensürü takdılar zaten.. sigorta kutusunu açıp işlem yapılır kolayca... ama yeni araçlarda dikkatli olmak gerek...kaliteli bir şey takdırın ömürülük olsun.. çin malı uyduruk olmasın.. |
|
murduck
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot şaka gibi bir cevap göndermiş dedikleri aynen şu ; ön kaput keçeleri araçlarda ciddi anlamda yangın tehlikesi oluşturuyor ve çok çabuk tutuşabilme özelliğine sahip biz bu yüzden artık araçlarımızda kaput keçesi kullanmıyoruz. Bunun üzerine bende aynen şöyle dedim koskoca peugeot günümüz teknolojisinde yanmaz malzemeden bir kaput keçesi yapamıyorsa yazıklar olsun. Bir dahada ses seda gelmedi.
Yazık çok yazık........
|
|
tavarish72
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
|
Valla bravo adamları 12 den vurmuşun....bu arada nerden bulucaz bunun kaput keçesini?sanki elektronik aksam Fransa'da bile yok...
|
|
LUCY
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar, bende dizel bi 301 almayı düşünüyorum ama 0 ayarında 2.elden yana olacak tercihim şimdiden 2.el sitelerine düşmeye başladı birkaç ay sonra emelime ulaşmayı ümit ediyorum :) Amaca hizmet eden bir otomobil bende fiyat=performans dengesini tutturmuş durumda tabiki kullanıcı en iyiye en ucuza sahip olmak ister, (ufak tefek eksiklikleri olduğunu gözlemledim) ama piyasada rakibi olduğunu düşünmüyorum.
|
|
1.4 206 HDI LOOK
|
|
tavarish72
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
|
Evet yakında 15.20 bin km arası 33-35 e kadar alabilirsiniz sanırım.şuankilerin km az olduğundan fiyatlar 0 dan 3-4 bin lira az.ben 2000 km de allure 301i 38.000'e aldım.ama 0 almak istiyodum bu denk geldi...bende memnunum araçtan sadece kaput keçesi ve az bir ses izolasyonu yapıldımı harika olcak...
|
|
murduck
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bayi bana eğer istersem aracıma kaput keçesi taktıracaklarını ama motorda herhangi bir sorun olması durumunda aracın garanti dışı kalacağını unutmamam gerektiğini söylediler. Çok uyanıklar durum bu.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |