Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

peugeot 301 kullanıcıları

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 301
Forum Tanımlaması: Peugeot 301, B Segmentindeki araçlar arasında en uzun şase ve iç mekan büyüklüğüne sahip ekonomik sedandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27016
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 11:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: peugeot 301 kullanıcıları
Mesajı Yazan: tavarish72
Konu: peugeot 301 kullanıcıları
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 08:15
Merhaba arkadaşlar...uzun süre 206 1.4 hdi x design kullandıktan sonra oğlum Deniz dünyaya gelince daha büyük bir araca ihtiyaç hissetmeye başladım.301'i takibe alıp inceledim.1 Şubat itibariyle aracı satın aldım.Araç görünüş, bagaj hacmi,motor gücü ve ferahlığı açısından uygun da özellikle ses yalıtımı kötü. Örneğin kaput altı keçesinin olmaması motor sesinin içeri girmesine neden oluyor.Acaba 301 kullanıcıları ya da bilgi sahibi olan arkadaşlardan bu tür ses yalıtımının nerede yapılacağını bilen varsa paylaşımlarınızı beklerim Herkese iyi sürüşler teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 08:22
hocam ben senin yerinde olsam, vermişin 30-40 bin lira para giderim aldığım yere derim arkadas bu kadar para veriyoruz yaptığınıza bakın arabanın kaput keçesi yok.
bu arada dip not düşiyim benim 94 model doğan s aracımda dahi orjinal fabrika çıkışı kaput keçesi vardı.

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 08:29
Valla haklısın da bir aracı tamamen sorunsuz ve eksiksiz almak istediğinde bu kezde 70-80 bin tlyi buluyor.Hep birşeyler eksik.Dizel olsun bagaj geniş olsun .Az yaksın.Biraz yakışıklı olsun diyosun onunda böyle sorunları oluyor.Tamamlamak sonradan bize düşüyor yine

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 09:01
valla sana kalmış ama ben yinede senin yerinde olsam bi çirkeflik yapardım ''nası şey bu, olurmu böle'' falan. belki müşteri memnuniyeti muhabbetine taktırırlar. ama sana kalmış hayırlı olsun..

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 09:01
Orjinalini yazan: tavarish72 tavarish72 Yazdı:

Valla haklısın da bir aracı tamamen sorunsuz ve eksiksiz almak istediğinde bu kezde 70-80 bin tlyi buluyor.Hep birşeyler eksik.Dizel olsun bagaj geniş olsun .Az yaksın.Biraz yakışıklı olsun diyosun onunda böyle sorunları oluyor.Tamamlamak sonradan bize düşüyor yine

Demekki 206+ dan beteri de varmış. Benim de bagaj lambası fln yoktu ama kaput keçesi var. Gerçi Biz de de motor plastik koruma kapağı yoktu yine. Ben çıkmacıdan aldım.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 10:53
Hocam ben test sürüşüne çıktığımda ses yalıtımından şikayet etmiştim görevliye, oda kaput keçesi taktırırız demişti, tabi erteledik almadık ama o kaput keçesi olmadan almazdım o arabayı.

Mesajı Yazan: yagiz35
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 12:29
bildiğim kadarıyla peugeot 1.4 arabalarına kaput keçesi koymuyor , aracınız 1.4 mü ?

-------------
(206 x-design 2006) 35 ABE 97

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 12:43
1.6'dada yok Yağız 301'in hiçbir modelinde yok

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2013 Saat 21:03
bir de reklamda 100 yılı aşkın otomobil deneyiminden üretildi diyor.. peugeot'a hiç yakışmamış bu.

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 09:26
esp asr abs den kaçmayan peugeot masraf adına küçük hırsızlıklar yapmış doğru...ancak eksiksiz araç yok gibi.Birşeyler uydurmaya çalışıcaz. Umarım paylaşımlar geldikçe daha rahat çözülür.Bu arada hiç 301 kullanıcısı yok mu araç hakkında yorum yapıcak?

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 12:06
301 kullanicisi sizi gordum tek. Birde dun aksam yolda onumde gidiyordu stoplari gece hic hos degil astra h in sedanina benziyo

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: ktoruner
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 12:08
Yeni 301 Active Hdi aldım. Uzunca bir test sürüşü yaptım. Cuma günü kendi aracımı teslim alıcam. Alma kararında 5 faktör etkili oldu. Dış dizayn gerçekten şık. 1.6 Hdi motor seri ve çok ekonomik. İçi inanılmaz geniş ve ferah. Güvenlik ekipmanları oldukça yeterli görünüyor. Fiyat oldukça makul. Aslında iç tasarımı cam düğmeleri hariç benim hoşuma gitti. Sade ve gözü yormuyor. Fazla elektronik aksam olmaması ilerisi için bakım maliyeti açsından faydalı olabilir. Şu anki en önemli eksik aracın henüz bir çarpışma testine tabi olmamış olması. Aracın hafifliği (1090 kg) bende bir miktar şüphe uyandırıyor ama artıları eksilerinden daha ağır bastı. İlk defa Peugeot kullanıcam inşallah üzülmem. Araç tesliminden sonraki izlenimlerimi de paylaşacağım.

Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 13:27
Forumda bi arkadaşda daha vardı.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25856&KW=&title=yeni-peugeot-301-hdi-92-hp" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25856&KW=&title=yeni-peugeot-301-hdi-92-hp

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 14:17
Demekki 206+ dan beteri de varmış. Benim de bagaj lambası fln yoktu ama kaput keçesi var. Gerçi Biz de de motor plastik koruma kapağı yoktu yine. Ben çıkmacıdan aldım.
[/QUOTE]

firmalar ufak parçalardan çalıp kar etmeye çalışıyor sanırım dün arkadaşının 2006 focus 2 dizel aracına motor kapağı aldık biz birisi kırmış sonrada takmamışlar diye düşünüyorduk trend modellerinde olmuyormuş .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 18:47
Az önce berkeye uğrayıp kaput bezin sordum henüz görünmüyor dediler...ayrıca ktoruner arkadaş güle güle kullanın...bu arada araç yeni istanbulda hızla artıyor sayısı :)

Mesajı Yazan: murduck
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2013 Saat 19:59
Arkadaşlar bende 29 Ocakta 1.6 Allure 115 BG modelini aldım şimdiye kadar araçtan oldukça memnunum benzinli olmasına rağmen bence diğer tüplü araçlara kıyasla yakıt konusunda ekonomik olma sinyalleri veriyor, sorun olarak gösterebileceğim tek şey maalesef motor sesi bu konuda nasıl böyle acemice davranmışlar anlamak mümkün değil, ben aracı satın aldığım bayiye bu konu ile ilgili bastırıyorum ama belli etmemeye çalışsalarda sallıyorlar, bu konuda ciddi sıkıntılar var ve düşüncem bu konu ile ilgili bayilere oldukça fazla şikayet geliyordur. Umarım Peugeot bo konuya el atar ve mağduriyetleri giderir.

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 09:21
Peugeot yetkilileri bu siteyi takip ediyorlar mıdır acaba?Fransa'ya yazıcam belki birşeyler olur...

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 10:50
Bence tüm 301 kullanıcıları olarak mail etkinliği yapmamız lazım,sesimizi böyle daha iyi duyururuz kanaatindeyim.

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 11:12
Evet haklısın genelde araç beğeniliyor ama küçük detaylar nedeniyle eleştiriliyor, eğer bu şikayetler  bir şekilde yok edilirse araç daha fazla tutar elbette bu peugeot un işine yarar ama bizde sıkıntılarımızdan kurtuluruz bu sayede...

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 12:31
Az önce peugeot'a bu konu ile ilgili bir mail attım bakalım geri dönüş nasıl olacak.

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 13:37
Bende Fransa'ya yazdım.2 gün içinde cevaplanacak diyor.Gelince paylaşırım

Mesajı Yazan: enlas3
Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 14:43
herşey satana kadar. almadan önce düşüneceksiniz..bizde de 301 active hd var..90 model bir arabadan sonra bana 10 numara geliyor. gemi gibi araba.yn profil görünüşü çok harika bence...mal alırken Kazanılır...ortada bilgisyar ekranımız yok tabii.. paramız yetmedi..dijital klimaya...

arabayı 2. vitese atınca gaza basmadan kendisi gidiyor.bunu yeni farkettim.. hatta yokuşa gelince bile gaz verip çıkıyor galiba...çok ilginç değilmi....

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 16:35
enlas kardeş almadan önce biliyordum eksikleri sadece halledebilirmiyiz diye fikir paylaşıyoruz.biliyoruz her arabanın eksiği var...

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 18:19
olmuyor o işte...ön şöför tarafından pedalların altından keçeler gözüküyor..biraz dacia gibi... arka koltukların sağ tarafdan bi kablo demeti geçiyor ..onu bile saklamamışlar..maliyetten kısmak için yapılmış olmalı...

eşekden inip ata bindik...ben hiç ses duymuyorum. hatta ilk kez sürerken 120 olmuş hiç anlamadım..90 model araba 90 dan sonra yırtınıyor kafa şişiriyordu..kliması bile var..ucuzluk  olsa da park sensörü de takdılar..

arkası çok uzun bi türlü alışamadım.balina gibi diyen kişi doğru demiş...en geniş bagaj hacmi bu arabada..linea da dizayn yok ki çok satsa ne olur..

Mesajı Yazan: rhcpeppers
Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 18:40
peugeot türkiye facebook sayfasında yakıt denemesi yaptılar. 1164 km gittiler. 3,5 ortalama yaktı. 74 km hız ortalama. 4.15ten hesaplasan 14,6 kuruş yakmış km başına

-------------
206 XT 2000 1.6 siyah

Mesaj Tarihi: 06 Şubat 2013 Saat 18:51
enlas kardeşim senin 90 model araba neydi merak ettim...yeni aracın hayırlı olsun

Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2013 Saat 14:04
brodway vardı ..abov eşek ölüsü gibi direksiyon 5 senelik lastikler..90 dan sonra inşaat gürültüsü gibi ses, yokuş çıkmaz,frenleri tutmaz,,içine su alır..

ben limuzine biniyom sanki...beğenmeyenler bi düşünsün... hani kudurunlar mezarlığı ya da hastaneyi ziyaret etsin derler o hesap..

aileden birisi içinde sigara içerek sıfır kokusunu mahvetti...pis pis kokuyor içi artık...ööööö

Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2013 Saat 14:20
1 depo doldurduk 810 km gittik . daha 45 daha gider gösteriyordu.. ilk 1000 km,  ilk depo ve sakin kullanım için fena değil galiba...

Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2013 Saat 21:50
Arkadaşlar arabayı bugün aldım. 50 km yol yaptım. İlk izlenimlerimi paylaşayım. Araba gerçekten çok seri. Bende 1.5 dci Renault vardı. 1.5 dci motorla kıyaslanır gibi değil. Araç içine gelen motor gürültüsü beni rahatsız etmedi. Dizel Symbol'den sonra iyi bile geldi diyebilirim. Araçta rüzgar sesi var. Özellikle rüzgar yan cepheden çapıyorsa daha fazla ses geliyor. Araç bir Jetta, Passat, Mondeo, Octavia gibi oturaklı değil. Hızlı seyrederken daha bir temkinli olmayı gerektiriyor. Symbol'de aynı böyleydi. Aşırı sürat yapmak bence bu araçla riskli. Net ağırlığı 1090 kg. Bu kütleye sahip bir araç için oldukça hafif. Amortisörler bindiğim diğer Peugeotlara göre daha yumuşak ve konforlu. Vites geçişleri Renault'da daha kemikliydi. Bu arabada ortada sayılır. Ama Renault'un ki benim daha çok hoşuma giden cinsten idi. Öncede yazdığım gibi iç genişliği rakipsiz. Active modelinin radyosunun şöyle bir kötülüğü var. Kanal hafıza düğmelerinin ışığı yok. Karanlıkta aynı zamanda araba sürerken düğmeleri seçebilmek çok zor. Active modelinde arkada hoperlör mevcut değil. Önde 2 hoperlör 2 de tweeter var. İlk gün ciddi bir hayal kırıklığı yok. Eksikleri olsa da güzel araba vesselam.  

Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2013 Saat 22:57
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın....buarada aracın ağırlığının etkisi büyük geçen lodos güçlü eserken aracı sarsıyordu kemerburgaz yolunda...ağır olsa bu kezde çok yakar...en iyisi fazla hızlı gitmeden dikkatli sürmek

Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2013 Saat 23:41
Sağol kardeş...

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 14:38
vites yumuşak değil.oldukça sert hatta.

dediğiniz doğru,araba tam yola yapışmıyor gibi geliyor bana da..bu derece büyük bir araba daha dengeli olmalı ..

geri görüş kamerası takmak iyi olur gibi geliyor, bagaj yüksek ve bişey gözükmüyor.

hgs etiketini nereye yapıştırdınız siz... camlar klima için özel yapılıyormuş..noktalı yere yapıştırın diyorlar..

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:51
Hocam ben daha HGS ile tanışamadım. Malum Ankara'da HGS pek ihtiyaç değil. Aracı alırken alarm taktırmak istiyorum dedim. Bayiideki satış görevlisi biz tavsiye etmiyoruz, kendi servisimizde de arabaya müdahale etmiyoruz dedi. Bir kaç tane alarmcı ile konuştum. Birisi araba daha yeni bir bakıp incelemem lazım falan dedi. Alarm takılabilir de takılamayabilir deye getirdi. Başka bir arkadaş eğer garantisini bozuyorsa hiç ellemeyeyim dedi. Diğer bir alarmcı arkadaş ise getir hiç bir problem olmadan çözeriz dedi. Ben de ne haly yiyeceğimi şaşırdım. Arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda?

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 15:56
Orjinalini yazan: ktoruner ktoruner Yazdı:

Hocam ben daha HGS ile tanışamadım. Malum Ankara'da HGS pek ihtiyaç değil. Aracı alırken alarm taktırmak istiyorum dedim. Bayiideki satış görevlisi biz tavsiye etmiyoruz, kendi servisimizde de arabaya müdahale etmiyoruz dedi. Bir kaç tane alarmcı ile konuştum. Birisi araba daha yeni bir bakıp incelemem lazım falan dedi. Alarm takılabilir de takılamayabilir deye getirdi. Başka bir arkadaş eğer garantisini bozuyorsa hiç ellemeyeyim dedi. Diğer bir alarmcı arkadaş ise getir hiç bir problem olmadan çözeriz dedi. Ben de ne haly yiyeceğimi şaşırdım. Arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda?

alarm, aracı garantiden çıkarabilir çünkü elektirik tesisatına müdahele olacak ve servis garanti dışı bırakabilir diye düşünüyorum.

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2013 Saat 17:57
zaten alarm var gibi.tek gereken ses çıkaracak bişey eklemek.. orjinalliği bozmak kötü ama.
büyük şehirde alarm gerekiyor..

bu işi bilen ustası kolayca takar.merkezi sistem var zaten, eklenecek tek şey  düdük gibi geliyor bana

mahir olan yapar. bizimkine de park sensürü takdılar zaten.. sigorta kutusunu açıp işlem yapılır kolayca...

ama yeni araçlarda dikkatli olmak gerek...kaliteli bir şey takdırın ömürülük olsun.. çin malı uyduruk olmasın..

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 13:20
Peugeot  şaka gibi bir cevap göndermiş dedikleri aynen şu ; ön kaput keçeleri araçlarda ciddi anlamda yangın tehlikesi oluşturuyor ve çok çabuk tutuşabilme özelliğine sahip biz bu yüzden artık araçlarımızda kaput keçesi kullanmıyoruz. Bunun üzerine bende aynen şöyle dedim koskoca peugeot günümüz teknolojisinde yanmaz malzemeden bir kaput keçesi yapamıyorsa yazıklar olsun. Bir dahada ses seda gelmedi. 
Yazık çok yazık........  

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 14:33
Valla bravo adamları 12 den vurmuşun....bu arada nerden bulucaz bunun kaput keçesini?sanki elektronik aksam Fransa'da bile yok...Tongue

Mesajı Yazan: LUCY
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 14:48
Merhaba arkadaşlar, bende dizel bi 301 almayı düşünüyorum ama 0 ayarında 2.elden yana olacak tercihim şimdiden 2.el sitelerine düşmeye başladı birkaç ay sonra emelime ulaşmayı ümit ediyorum :) Amaca hizmet eden bir otomobil bende fiyat=performans dengesini tutturmuş durumda tabiki kullanıcı en iyiye en ucuza sahip olmak ister, (ufak tefek eksiklikleri olduğunu gözlemledim) ama piyasada rakibi olduğunu düşünmüyorum.

-------------
1.4 206 HDI LOOK

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 21:27
Evet yakında 15.20 bin km arası 33-35 e kadar alabilirsiniz sanırım.şuankilerin km az  olduğundan fiyatlar 0 dan 3-4 bin lira az.ben 2000 km de allure 301i 38.000'e aldım.ama 0 almak istiyodum bu denk geldi...bende memnunum araçtan sadece kaput keçesi ve az bir  ses izolasyonu yapıldımı harika olcak...

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 21:28
Bayi bana eğer istersem aracıma kaput keçesi taktıracaklarını ama motorda herhangi bir sorun olması durumunda aracın garanti dışı kalacağını unutmamam gerektiğini söylediler. Çok uyanıklar durum bu.

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2013 Saat 21:44
Hangi bayi bu?motora bir zararı olmaz kanımca...

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2013 Saat 11:12

Genel Distribütör benim aldığım bayiye böyle talimat vermiş müşteriniz illa istiyorsa piyasadan araştırın bulun fakat bunu yaptırdığında aracın garanti dışı kalacağını söyleyin demiş. Bana söyledikleri bu.

Mesajı Yazan: Ahmet YIlmaz
Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2013 Saat 08:17
Arkadaşlar bende active modelini aldım. 10 bin bakıma giren varmı acaba ne kadar tutuyor bilen var mı. Birde teyp değişme imkanı varmı bunlarda acaba.

-------------
Peugeot 301

Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2013 Saat 08:23
Birde bu araba ile uzun yolda hangi  arabalar ile kapışabiliriz, hangilerine bulaşmamız lazım. 

-------------
Peugeot 301

Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2013 Saat 10:22
Orjinalini yazan: Ahmet YIlmaz Ahmet YIlmaz Yazdı:

Birde bu araba ile uzun yolda hangi  arabalar ile kapışabiliriz, hangilerine bulaşmamız lazım. 

sen hepsiyle kapış hocamSmile tek rakibin thy olsun... şimdi burda yazmaya başlasak; hangi araçlarlarla kapışıp kapışamayacağını destan olur. mağlum binlerce araç markası ve modeli varWink

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2013 Saat 10:27
Hocam bence kapışmak için yanlış araba almışın. Aile sedanı yerine spor bir model düşünseydin keşke.

Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2013 Saat 12:38

Reno 9 broadwayi sattıktan sonra para anca buna yetti.Şahinlerin doğanların gerisinde kala kala hele o yokuşlarda perişan olmuştum :).Önek Toyota corola d4d, Symbol 1.5 DCİ, Megan 1.5 90 Hp, Fulance 90 HP , Opel CDTİ, Fiat Linea 1.3-1,6 .Honda LPG, Skoda 1,6 TDI  geçilebilir mi  :)

-------------
Peugeot 301

Mesajı Yazan: onurr
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2013 Saat 16:53

ARKADAŞLAR BENDE 301 1.6 HDİ ALMAYI PLANLIYORUM.ARAÇLA İLGİLİ YAZILAN SES VE İZOLASYON SORUNLARI BENİM 2008 MODEL FORD FOCUSUMDADA VARDI.ONDA İLAVE OLARAK LASTİK SESİDE KABİNDE CİDDİ BAŞ AĞRITIYORDU.SONUÇ OLARAK BU SEGMENTTE BU TİP DURUMLAR NORMAL.BEN ARACI TEST SÜRÜŞÜ İLE DENEME SANŞSIMDA OLDU.RAKİPLARİNE GÖRE ÇOK DAHA KONFORLU (lİNEA;SYMBOL) OLDUĞUNU VE ESP DEN DOLAYI İYİ BİR YOL TUTUŞU OLDUĞUNU KISA SÜRÜŞTE TECRÜBE ETTİM.ŞUAN AKTİF OLARAK FİAT DOBLO 1,3 KULLANIYORUM ŞEHİR İÇİNDE YAKITI 6,7 DEN AŞAĞIYA İNDİREMİYORUM.DOLAYISIYLA BU ARAÇ BANA YAKIT EKONOMİSİ İLE MANTIKLI GELİYOR YİNEDE KULLAMICI YORUMLARINI İLGİYLE TAKİP EDECEĞİM..

Mesajı Yazan: mahcuqq
Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 21:15
konuyu açan arkadaşım ben de bugün access 1.6 92 hdı aldım 2013 model. kampanyadan 33.740 tlye... araçla az önce 80-90 km yol yaptım. arabaya motor,koltuk,kaput,konsol,boya koruma, kartel muhafaza, cam filmi,  çamurluk kısımlarına ses yalıtımı ve darbe emici izalayon yatırdım.(1200 tl) araba ses olarak beni rahatsız etmedi ilk defa dizel araç kullanıyorum kalkışlarda o dizel motor sesini hissediyorum ama beni rahatsız etmedi. kaput keçesine gelince benim de yok ancak gelecekmiş gelince alacağız mecburen bu sadece peugeota özgü değil bazı firmeler bazı modellerdse böyle kısmalara gidiyor arkadaşlar ben şöyle düşündüm kaput keçemden kısmış ama esp den curuise kontrolden kısmamış bunları da hesap etmek lazım diye düşünüyorum... ben arabayı gerçekten çok beğendim... benim önceki arabam 2000 polo classıcti belki andan ama ben bu arabayı beğendim arkadaşlar... alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.

-------------
allah kaza bela vermesin....

Mesaj Tarihi: 11 Mart 2013 Saat 19:52
Hayırlı olsun. Bu dediklerinizi nerede yaptırdınız acaba...

Mesaj Tarihi: 11 Mart 2013 Saat 20:02
murduck kardeşim ankara göral da ama normal fiyatı 1800-2000 arası bize gene kampanyadan 1200 tlye yaptılar.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Mart 2013 Saat 07:44
3 aylık arabamda biri siftahı yapmış.Ne zaman olur diye bekliyordum bugune kısmetmış. Arabanın onunde pejo yazısının ustunu 2 parça çizmişler.Çizilmeye karşı araba beyaz karbon ile kaplatılsa nasıl olur acaba veya ne yapılması lazım

-------------
Peugeot 301

Mesajı Yazan: yagizzzzz
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2013 Saat 23:13
herkese merhaba  kendimi tanıtamadım siteye yakın zamanda tanıtacağım ismim necati

peugeot 301 allure düşünüyoruz fakat şu motor sesi olayı kafamızı çok karıştırıyor
ses hakikaten çokmu birde bayiden 

kaput keçesi,kartel muhafaza bunun dışında ne istemeliyiz ? ses yalıtımı vs. istemelimiyim sizce ?

görüşlerinizi lütfen esirgenemeyin iyi geceler

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2013 Saat 23:35
bugün 301 allure baktım en fullunde bile direklerde hava yastığı yok far sensörü yok. benim 2005 model 206 da bile 8 hava yastığı var.

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesaj Tarihi: 21 Mart 2013 Saat 20:33
yagızz kardeş ben ses yalıtımı yaptırdım... yalıtımsız kullananlardan ses ile ilgili şikayet var, ama bazısı da sesi çok değil diyor ben yaptırdım. ses falan yok benimkisi dizel bir de üstelik....kafana pek takma bence güzel bir araba 301 ben alalı 2 hafta oldu 800 km ankarada şehiriçi yol katettim. 43 lt mazot yaktı. tekrar fullettim depoyu. yakıtttttt  süperrrrr.  arkadaşlar hesap ortada .

43lt mazotla 800 km şehiriçi ortalama tüketim 100 km de 5.3 lt , mazotun litresini 4.26 tl den aldım  43x4.26=183.18tl
183.18/800=0.228   bu araba ankarada şehiriçi ilk depoda 23 kuruş yaktı  bu bence çok iyi bir değer daha ilk depo için ki 3 ve 4. depodan sonra bu değer daha da düşecek.

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 12:31

Peugeot 301 aracımda sanki arka taraftan bir uğultu var. Sanzımandan mı geliyor bu ugultu. Sanzıman ile alakalı forum açılmış kronik sıkıntımı

-------------
Peugeot 301

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 16:08
emniyet kemerinin yükseklik ayarı yapılamıyor sabitlemişler yanı kısa boylu birisi oturduğu zamn boynunu yara eder. ve arka koltuk başliği sabit çok rahatsız edici

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesajı Yazan: fiko55
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2013 Saat 13:48

İYİ GÜNLER HEPİNİZE YENİ 301'CİLER Bende aynı sorun için geziniyordum.gercekten çk ses alıyor içeriClap servise sordunuzmu bilmiyorum ama piyasada yapılıyormu ben onu araştıracam.Birde debiriyaj çk üst noktada kavrıyor ,haliyle silkeleme yapıyor.Genelde böylemi acaba çk merak ediyrm.Güya en üst versiyonu diye allura aldım ama gülünç eksikleride var.mesela torpito lambası yok LOL, yol bilgisayarında  yakılan toplam yakıt değeri yokAngry İnan bu söylediklerimin hepsi 2003 megan da bile vardı saglık sorunlarımdan henuz servise gidemedim ama gittiğimde umarım ikna edecek  çare bulurlar. 

Mesajı Yazan: mertsari88
Mesaj Tarihi: 03 Mayıs 2013 Saat 11:32
Konuyu açan kişi benim. Pm'den durumunu anlatan mesaj yazarsan yardımcı olabilirim belki.

Orjinalini yazan: Ahmet YIlmaz Ahmet YIlmaz Yazdı:

Peugeot 301 aracımda sanki arka taraftan bir uğultu var. Sanzımandan mı geliyor bu ugultu. Sanzıman ile alakalı forum açılmış kronik sıkıntımı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net