![]() |
|
Audio system incelemem Video eklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cd çalarlar ve cd changer olan teypler için aktif etmek gerekmiyor, direk takınca çalışıyor, aktif etmek sadece kaset çalarlar için.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler video için çok iyi olmuş. Bu arada bende CD changer var ve aktif durumda bunu çıkarıp, sizdeki parçadan satın alsam yine de aktif etmem gerekecek mi?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
5 Ay önce açmıştım konuyu resimler silinmiş bi video çekip ekleyim dedim, video ilk mesaja eklendi.
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
mavi ile çizdiğim kısımdaki kırılması gereken çubuk bende çıkmadı.. sadece kapaktaki tırnakları kırdım, yay ve çubuğu taktım ve tuş basıyor.
ama tuşa basınca şuanki ekranımda bir değişiklik yok. 3 satırlıda mı değişiklik gösterecek, yoksa bu servise gidip aktif ettirmeme bir işaret mi? ![]() |
|
![]() |
|
Ebaydakilerde ikinci el dostum.
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
İlgili arkadaşlara mesaj attım. ebay ı da bugün bir inceleyeyim. ebaydakiler yurt dışından sıfır satış mı yoksa burası da ikinci el mi? |
|
![]() |
|
Forumda HRMNKY nickli arkdaş var ona bi sorun profil linki
http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=2397&FID=25 Birde Özgür diye bi arkadaş var onada sorabilirsin http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=1877&FID=62 Ebaydan alabilirim diyosanda alt linkteki ekran kargo dahil 124 tl civarına denk geliyor 6-10 iş gününde gelir. http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-MULTI-FUNCTION-DISPLAY-9650242977-C00-1637DD-/261078402206?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cc97c449e Düzenleyen Serco05 - 18 Ağustos 2012 Saat 05:43 |
|
![]() |
|
Tamam o zaman sıkıntı yok. ekranı takınca hiç çalışmicak diye düşündüğüm için endişem vardı. o zaman ekranı temin etmek istiyorum en kısa sürede. siz nereden almıştınız? bu şekilde parça temini ile kimler ilgileniyor acaba bilginiz var mı? |
|
![]() |
|
yukarda yazdıklarım ve resimlediklerimden sadece 4 resimdeki ve açıklamalarındakileri göremezsin diğer bütün uyarıları kapı açık abs airbag emniyet kemeri ıvır zıvır herşeyi görürsün sadece yakıt bilgilerini göstermez. PP200 diye bi cihazla araç bilgisayara bağlanıyor ordan araç beynine girip kapalı olan yol bilgisayarı açık hale getiriliyor, bu kadar, sen kolu ekranı tak çalışır çalışmazsada pp2000 olan bi özel servis kesin bulursun
|
|
![]() |
|
peki şöyle bir durum var mı? ben kolu ayarladım, ekranı da taktım. servisten aktif edilen nedir? yani aktif ettirmezsem ben yine saat tarih kapı bilgilerini o ekrandan görebilecek miyim? diğer özellikler için mi aktif etmek gerekiyor sadece? eğer öyleyse ben en kısa sürede ekranı temin etmek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Yok dostum atif etmenin kolla alakası yok aracın beyninden aktif ediliyor, seninkide çok büyük ihtimal aktif ettirmeden çalışır
|
|
![]() |
|
o zaman serviste senin kol seti aktif edilmiş olabilir. bu kötü oldu. o zaman benim şuan hiç servise gitmemiş ve kendisi kırmış arkadaşlardan bir onay almam lazım. teşekkür ederim bilgiler için. |
|
![]() |
|
Bütün olarak oldum dostum alttaki com2000 modülü komle değişti, aynı linkteki gibi
Düzenleyen Serco05 - 18 Ağustos 2012 Saat 02:31 |
|
![]() |
|
siz silecek kolunu sadece tek silecek kolu olarak mı almıştınız yoksa silecek ve far kolu bir bütün olarak mı geldi? http://www.parcatreni.com/peugeot-206-far-silecek-kolu-2003-2008-46927.html |
|
![]() |
|
307'de ısınınca okunamayacak hale geliyor 206'da kesinlikle bu sorunlar olmaz
|
|
![]() |
|
sağ ve sol üst köşede ısınmadan dolayı siyahlaşma olmuş bazılarında. kronik demiş resimleri ekleyen kişi. ama bunlar 307ninmiş. 206 ya takmış
![]() ![]() |
|
![]() |
|
silecek kolunu ve far kolu bir bütün olarak mı satın aldınız peki? acaba sizin aldığınız kol aktif edilmiş kol olduğundan dolayı servis işlemi gerektirmemiş olabilir mi? |
|
![]() |
|
Ben yol bilgisayırını yaptığım zaman bu düğme işi bilinmiyordu çıkmacıya benim kolu verdim üzerinede 80 tl verip almıştım
|
|
![]() |
|
Evet benim de çok hoşuma gitti. Siz kolu kendiniz mi kırdınız yoksa hazır kol mu aldınız peki? Yarın gündüz gözüyle şu ekranın çıkarılmasına bir bakıcam. kolu kırmak arkadaşımızın anlattığı konu sayesinde kolay bir işlem gibi görünüyor. o konuda sıkıntı yok. Peki 2 satırlı olanı çıkarttığımızda arkasından 1 tane mi fiş çıkıyor. başka hiç işlem yapmadan direk 3 satırlıya takıyoruz ve montaj yapıyoruz iş bitiyor değil mi? |
|
![]() |
|
Ekranı Türkiyede 150 TL'den aşağıya bulmak zor ebaydan bakarsanız daha ucuza bulabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |