Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Audio system incelemem Video eklendi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084
Tarih: 25 Temmuz 2025 Saat 17:40
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Audio system incelemem Video eklendi
Mesajı Yazan: Serkan
Konu: Audio system incelemem Video eklendi
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 21:10
Arkadaşlar iki gündür uğraşımın sonucunda audio system usb sd kart changer cihazını teybime tanıtmayı başardım :) Cihaza gelince ses kalitesi beklentimin üzerinde çıktı, başka forumda incelemelerini okuduğum arkadaşlar sesin düşüklüğünden şikayet etmiş ama ben hiç fark etmedim, hatta iyice test etmek için aynı ses seviyesinde defalarca radyo ve cihaz arasında değişiklik yaptım ses oranında hiç bir fark göremedim.

Direksiyon kumandasını kullanabilmek en güzel yanı kumanda daki tekerlekle her turda bir dosya atlıyor, üst ve alt tuşlarla dosyanın içindeki şarkıları değiştiriyor, şarkı geçişlerinde de gayet başaralı hem hızlı hemde tısslama sesi yok denecek kadar az, teybi kapatıp açınca şarkıya kaldığı yerden devam ediyor.

Cihazı cd changer girişine takınca pp2000'den aktif etmek gerekiyor, burda dikkat edilmesi gereken iki ayrı menüden aktif edilmesi gerek birincisi cd çalar, ikincisi cd changer (Bu konuda yardımlarından dolayı KenBlockJR arkadaşıma çok teşekkür ederim)

Herkese iyi forumlar...

5 Ay önce açmıştım konuyu resimler silinmiş, bi video çekip ekleyim dedim. :)

Ek:

Klasörler CD01.CD02.CD03........CD09 şeklinde olmalı,içine attığınız mp3leri istediğiniz sırayla çalmasını isterseniz mp3lerin başına 001. diye(001.tarkan-şıkıdım,002.kenan-bisiklet,gibi) numaralandırırsanız istediğiniz sıraya çalmasını sağlamış olursunuz hatta sıralandırdıktan sonra klasörü winampa atarak çıktısını alabilirsiniz. böylece hangi parça hangi klasörde bilmiş olursunuz. Ben bu yaz tatilinde bütün klasörlerin çıktısını aldım hanım elinde listeyle djlik yaptı. :). Eğer numaralandırmakla uğraşmak istemiyorsanız klasörü winmpla açın sonra çıktısını alın cihazda aynı winampın sıraladığı şekilde sıralayıp çalıyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 21:13
Hayirli olsun. 

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 22:15
Hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. 

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: BerkeKarayel
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 22:39
Hayırlı olsun abicim , arkadaşlar aynı ürünün cadence marka olanı var içindeki entegre kart filan hepsi aynı. Ve şöyle söyliyim bunlar sahte audiosystem ve cadence tir sitelerine girdiğinizde böyle bir ürün olmadığını görürsünüz ama başarılı ürünlerdir. Abicim senin cihaz RB3 mü RD3 müydü :)

-------------
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40

Mesajı Yazan: istanbullu_3886
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 23:29
hayırlı olsun kardeşim kusura bakma bugun seninle ilgilenemedim fazla

-------------
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 23:57
Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

Olurmu abi ne kusuru daha ne yapacaksın, asıl sen kusura bakma zırt pırt gelip rahatsız ediyorum

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 23:58
Orjinalini yazan: BerkeKarayel BerkeKarayel Yazdı:

Hayırlı olsun abicim , arkadaşlar aynı ürünün cadence marka olanı var içindeki entegre kart filan hepsi aynı. Ve şöyle söyliyim bunlar sahte audiosystem ve cadence tir sitelerine girdiğinizde böyle bir ürün olmadığını görürsünüz ama başarılı ürünlerdir. Abicim senin cihaz RB3 mü RD3 müydü :)

Benim cihaz rb3 radyo kasetçalar ama cihaz rd3 de uyumlu.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadsaşlar.

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 26 Temmuz 2012 Saat 00:56
çalıştığına sevindim. güle güle kullan. :)

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesaj Tarihi: 26 Temmuz 2012 Saat 09:22
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Olurmu abi ne kusuru daha ne yapacaksın, asıl sen kusura bakma zırt pırt gelip rahatsız ediyorum
rahatsızlık ne kelime her zaman beklerim başımın üzerinden yerin var

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Temmuz 2012 Saat 10:53

rahatsızlık ne kelime her zaman beklerim başımın üzerinden yerin var

Eyvallah Abi, Allah razı olsun...

Mesajı Yazan: jiyanxese
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2012 Saat 12:14
bende öyle bişi taktırmak istiyorum ama bu ses sistemleriyle bilgim nerdeyse hiç yok gibi. aracım imzada görüldüğü gibi 2003  307 xt modeli. ne almam lazım nerden almam lazım aparatlar nelerdir. tşk

-------------
peugeot 307,2003 XT

Mesajı Yazan: ahmetismet
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2012 Saat 13:19
Bende aldım bu cihazdan, bekliyorum kargoyu. Bende torpidoya koymak istiyorum ama torpidonun içini delmek istemiyorum.Başka nasıl bu cihazı torpidoya koyabilirim?

-------------
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2012 Saat 13:42
hadi hayırlısı olsun güzel bi USB pioneer alıp kolu 30 TL ye tanıtmak daha iyi gibi :)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2012 Saat 14:56
@jiyanxese

http://www.sanalpazar.com/Peugeot-1998-2007-206-Usb-sd-cevirici-Audio-System__isp1923936
linkteki ürünü alabilirsiniz 2003 model 307'niz için

@ahmetismet

torpidanozda cihazın soketinin geçeceği kadar bi delik vardır kesin ben resimdeki deliği 1 mm genişlettim geçti hatta biraz zorlasam genişletmeden de geçerdi.

@tigerland

Benim orjinal hastalığım var dostum şöyle söyleyim aracımdaki teyp bozulsa pioneerin iki katı para veririm orjinal kaset çaları alırım yine, hastalık işte

Mesajı Yazan: ginger
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2012 Saat 21:02
Selam
Herkes banada o paraya pioneer usb li teyp al diyor ama bende orginal hastasiyim birde hirsizlarin agzini sulandirmak istemem. Benim teybim resimdeki ile ayni ama ayni olmasina ragmen rb ve Rd diye ayrimlar mi var? Bu kodlarin anlami nedir? Bunu en ucuz ne kadara aktif ettirebilirim.

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2012 Saat 12:47
Dostum rb3 kaset çalar, rd3 cd çalar ve rd4 cd mp3 çalar, rb3 ve rd3'ün cd cnanger çıkışı aynı ikiside 8 pin cihazı alırken rd3 uyumlu alacaksın. Aktif etme konusunda benim aktif ettirdiğim yer takması dahil 30 tl istedi ama sen çevrendeki servisleri ara fiyat sor servisten servise fiyatlar çok değişiyor.

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 00:13

Dostum rb3 kaset çalar, rd3 cd çalar ve rd4 cd mp3 çalar, rb3 ve rd3'ün cd cnanger çıkışı aynı ikiside 8 pin cihazı alırken rd3 uyumlu alacaksın. Aktif etme konusunda benim aktif ettirdiğim yer takması dahil 30 tl istedi ama sen çevrendeki servisleri ara fiyat sor servisten servise fiyatlar çok değişiyor.

Bunu aktif etmesi bir para olmamasi lazim bence. Sonucta biz para verip bu araci almisiz servis neden bunun ozelligini kisitliyor?

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 00:17
Cd changer opsiyonel alınıyor, dolayısıyla parasını verip cd changer almadığımız için cd changer girişide aktif olmuyor, keşke standart olsaydı, parasını geçtim 2 gün uğraştım cihazı çalıştırmak için.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2012 Saat 23:46
Selam.
Aracımı servisten aldım. Şimdi şu aparatı takacağım. Servise cd chanceri aktif edermisiniz dedim. Bu kaset çalar ama dedi. Biliyorum cd chanceri takacağım çıkışı aktif edin dedim, bunlarda öyle bir özellik yok dedi. Acelem var dedi man kafa teknik servisçiye laf anlatamadım çıkmam gerekti. Sizlere sormak için teybimin kodunun yazılı olduğu yeri ve arka soketlerini (biraz bulanık olmuş kusura bakmayın) fotoğrafladım.
1.) Aşağıdaki en dipteki soket sanırım bu kutuyu takacağım yer doğru mu?
2.) Bu adam sanırım işten anlamıyor PP2000'i isteyeyim kendim chanceri aktif edeyim nereden yapılıyor biliyormusunuz? Yada adama söyleyeyim şu menüye gel şunu aktif et diye.
3.) Bu kutuyu en ucuz kim nereden buldu? O kadar pahalı olmaması lazım, nereden alsak?

cevapler için teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2012 Saat 23:56
Hocam ikinci resimdeki pinleri görüyorsunuz en sağda, ya en üsttekine yada en alttakine takacaksınız zaten sadece birine uyar diğerlerine delikler denk gelmez, siz cihazı takın sonra pp2000'e bağlayın aracı hata testinde cd çalar hatası verecektir hatanın üzerine tıklayınca direk tanıyo teyp

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 00:15
Cevap için çok teşekkürler. O zaman bu cihazı alıp buraya takıl çok bilgili teknisyenimize gidicez hata testini aç dicez açıcak cd chancer hatası verecek üstüne dıkla dicez. Tıklicaz neyse olmuyormuş diyip para vermekten kurtularak gideceğiz Tongue

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 00:20
Bende aynen öyle oldu hocam ilk önce cihazı almadan, gittim menüleri karışırdık cd changer diye bi menü bulduk orda yok diyordu onu mevcut yaptık, iki gün sonra cihazı taktım çalışmadı sonra tekrar servise gittim bilgisayara bağladık cd çalarla ilgili bi hata verdi, hatayı sil dedik direk çalıştı, belki o cd changer yok olan yeride bulmanız gerekebilir menülerde biraz dolaşınca hemen bulursunuz şuan tam olarak hatırlamıyorum hangi bölümde olduğunu.

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 00:26
müdahale etmeme izin verirse kurcalarım :)
ya şu kutuyu 100tl den daha ucuza bulabilen yok mu? bu kadar pahalı olmamalı ya...

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 00:31
100 liraya bulabildinizmi hocam ben bir senedir takip ediyorum en ucuz 120 liraya buldum sanalpazardan 25 tl lik çekle 95 tl'ye aldım, şuanda en ucuz fiyat 120 tl diye biliyorum

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 19:56
Pardon 100tl ye buldugum 2. elmis baska bir arac icinmis ve satilmis. Dediginiz gibi 130tl den asagi yok. Hatta 150 diyenler var. Ama bu çin menşeili urun icin heleki 5-10 liraya satilan kart okuyuculari goz onune aldigimizda 130tl lik fiyat bence mantikli disi. Ayrica o fiyata pioneer in medya canavari teybi var.
Alti ustu orginalligi bozulmasin diye sokmedigimiz antika teybimizin mp3 okumasini saglayan onuda turlu kandirmalarla yapan bknz. Cd ile baslayan klasor olusturmasi zorunlulugu, ve caldigi sarkinin bildirim ekraninda gostermesini bile saglayamayan mevcut teybimizin kontrol unitesi ve anfisine muhtac bu cihaza oldukca fazla...

Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 20:17
100 TL ye sıfır aldım isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim,aracıma da taktım,dileyen olursa resim paylaşabilirim.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesajı Yazan: yenice
Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 23:06
Bu cihaz cdçalardaki bilgileri yol bilgisayarına mı veriyor? bu cihazı bağlamadan bunun bir yolu var mı?

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2012 Saat 23:57
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

Bu cihaz cdçalardaki bilgileri yol bilgisayarına mı veriyor? bu cihazı bağlamadan bunun bir yolu var mı?

Yok hocam, bu cihaz teybin cdchanger girişine takılıyor. sdkart veya usb ye attığınız mp3leri sanki cdchanger daki parça gibi çalışıyor. Bu yüzden ekranda bilgilerini görebiliyorsunuz. Özel olarak ekrana bilgi gönderme gibi bir amacı yok

-------------
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:09
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

Yok hocam, bu cihaz teybin cdchanger girişine takılıyor. sdkart veya usb ye attığınız mp3leri sanki cdchanger daki parça gibi çalışıyor. Bu yüzden ekranda bilgilerini görebiliyorsunuz. Özel olarak ekrana bilgi gönderme gibi bir amacı yok

benim ekranda cd çalar bilgileri görünmüyor o yüzden sordum. sony marka cd çalar var. tam modelini evden kitapçığına bakmam lazım. şuan direksiyondaki kumanda çalışmıyor. kumanda çalışır durumda iken mi yol bilgisayarı cd çalardaki bilgileri ekranda gösteriyor?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:23
Şimdi birşey farkettim benim yol bilgisayarımın ekranı küçükmüş.

fakat bu konuyu açan arkadaşımızın aracı da 2004 model 206. benim de aynı. yol bilgisayarını da mı değiştirmem gerekiyor? sadece tarih ve saati gösteriyor benim ekran ve konuyu açan arkadışımızın ekranından küçük..

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:26
Sizin aracın ekranı 2 satır olan. sadece kayan tarih-saat bilgisi derece ve açık olan kapının yazdığı ekran.

3 satır ekran taktığınız zaman açık olan kapıyı grafik olarak görüyorsunuz. saat derece ve tarihi aynı anda görebiliri birde silecek kolunun değişimi ile yol bilgisayarını aktif edebilirisiniz.

Orjinal teyp dışında ekrana bilgi yansıtmanız çok zor. pioneerin ve alpin in bazı modellerinin ekran çıkışı var ve bu çıkışı van çevirici ile ekrana yansıtabiliyorsunuz ama çok maaliyetli bir işlem. 

-------------
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:27
Hocam sizin aracınızda yol bilgisayarı yok, onun için ekran küçük, bu cihazı takarsanız tarihin çıktığı yerde  CD 1 00:35 T12 gibi çalan şarkı bilgileri çıkar.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:31

Sizin aracın ekranı 2 satır olan. sadece kayan tarih-saat bilgisi derece ve açık olan kapının yazdığı ekran.

3 satır ekran taktığınız zaman açık olan kapıyı grafik olarak görüyorsunuz. saat derece ve tarihi aynı anda görebiliri birde silecek kolunun değişimi ile yol bilgisayarını aktif edebilirisiniz.

Orjinal teyp dışında ekrana bilgi yansıtmanız çok zor. pioneerin ve alpin in bazı modellerinin ekran çıkışı var ve bu çıkışı van çevirici ile ekrana yansıtabiliyorsunuz ama çok maaliyetli bir işlem. 

Evet 3 satırlı ekran olarak sahibinden.com da bulabildim. 150 TL civarında satıyolar. bütcem içi uygun bir fiyat.

bu konuda arkadaşımızın anlattığı gibi yapabilir miyiz silecek kolunu? Yoksa Silecek kolu komple mi değişecek?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:33
cüneyt hocanın silecek ucu modifikasyonu var onu deneyin derim. Eğer o şekilde olursa sadece açtırmak için servise gitmeniz gerekir. Gerisi 5dk

-------------
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:35
Forumdaki konuyu görmüşsünüz sanırım o şekilde yapabilirsiniz silecek kolunu

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm

Bu arada bende ve çoğu arkadaşta aktif etmeye gerek kalmadı kolu takınca direk yol bilgisayarı verileri çıktı

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:36

cüneyt hocanın silecek ucu modifikasyonu var onu deneyin derim. Eğer o şekilde olursa sadece açtırmak için servise gitmeniz gerekir. Gerisi 5dk

3 satırlı ekranı almış olsam ve silecek kolunu bu şekilde kırsam bile, servislik yine bir işlem gerektirecek mi?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:42

Forumdaki konuyu görmüşsünüz sanırım o şekilde yapabilirsiniz silecek kolunu

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm

Bu arada bende ve çoğu arkadaşta aktif etmeye gerek kalmadı kolu takınca direk yol bilgisayarı verileri çıktı

Sis farı olayında tam araştırmadan işe başladığım ve yanlış ürün aldığım için yeterince başım yandı :) bu defa tam kapsamlı gerekli parça ve yapılacak işlemleri öğrenmeden bu işe girmem :D eğer aktif etmek gerekiyorsa bu işe zaten giremem çünkü servise çok uzağım ve gidebilecek zamanım yok iş durumlarından dolayı.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:45
Dostum donanımhaberde 206 konusu var orda en az 10 kişinin aktif ettirmeden çalıştırdığını biliyorum dediğim gibi benimkide direk çalıştı, parça konusunada gelince 3 satır 3 ampullü ekran alacaksın 4 ampullü olanlar var bide onlar uymaz.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:51

Dostum donanımhaberde 206 konusu var orda en az 10 kişinin aktif ettirmeden çalıştırdığını biliyorum dediğim gibi benimkide direk çalıştı, parça konusunada gelince 3 satır 3 ampullü ekran alacaksın 4 ampullü olanlar var bide onlar uymaz.

Aktif olmazsa zaten yine sadece tarih ve saat çıkacak değil mi?

Peki bu 3 satırlı ekranın montajı nasıl? elektrikçi arkadaşla yapabilir miyiz ön konsola zarar vermeden çizmeden? ve çıkarttığımız ekranın arkasından çıkan kablo ve fişler direk olarak 3 satırlıya takılıp işlem bitecek mi? ayrı bir kablo fiş çekilecek mi?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:55
Saat tarih, sıcaklık ve radyo bilgileri hepsi aynı erkranda çıkacak kapı açık uyarıları grafik şeklinde olacak, ekranı sökmek çok basit, ekranın üstündeki kasketi çıkaracaksınız yukarı arkaya doğru çekince çıkıyor sonra ekranın altında iki tane vida var onları söküyorsunuz, arkasındaki soketide çekin bu kadar, ekran resmini koyarım birazdan bakarsınız.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 00:57
Sanırım aktif ettirip ettirmemek gerektiğini şu şekilde anlayabiliriz:

"düğmeyi söktüğümüz yerde ufak bir delik var öncelikle buraya tükenmez kalemin içinden çıkan ince kalem ile (plastik ile) deneme yapıyoruz, eğer yol bilgisayarı ekranındaki değerlerin değiştiğini görebiliyorsanız işleme devam ediniz, eğer olmuyorsa vazgeçiniz."

şuan ben kullandığım 2 satırlı ekranda bunu denesem, değişiklik olursa servise aktif ettirmeye gerek kalmayacaktır.

x-line modelde yapan varsa aslında değişiklik göstermeyecektir. en sağlıklısı da bu gibi..

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:18
X-LİNE modele yapıp aktif ettirmeden çalıştıran arkadaşlar var

Sadece ekranı takarsanız ekran görüntüsü alttaki resimler gibi olur.

Emniyet kemeri hatırlacısı, bunun yanında el freni çekik uyarısı, aracınızda yağmur far sensörü varsa aktif uyarıları, düşük yakıt uyarısı, abs, airbag, immobilizer arıza uyarıları ekranda görünür

Yol bilgisayarı olmadan,ekranın normal hali

Kapı açık uyarıları

Yol bilgisayarı işlemini uygularsanız tarih yerinde alttaki resimdeki gibi menzil, ortalama yakıt tüketimi, anlık tüketim ve ortalama hızınızı görürsünüz

Bence yol bilgisayarı olmasa bile 3 satır ekranın araca kattığı hava yeter Big smile

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:24
Fotolar için teşekkürler, ellerinize sağlık. Şu yol bilgisayarı işinide artık çözelim ya, en ucuzu nerede. Verilen fiyatlar yüksek geliyor bana...

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:26
Orjinalini yazan: ginger ginger Yazdı:

Fotolar için teşekkürler, ellerinize sağlık. Şu yol bilgisayarı işinide artık çözelim ya, en ucuzu nerede. Verilen fiyatlar yüksek geliyor bana...

Ekranı Türkiyede 150 TL'den aşağıya bulmak zor ebaydan bakarsanız daha ucuza bulabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:33

X-LİNE modele yapıp aktif ettirmeden çalıştıran arkadaşlar var

Sadece ekranı takarsanız ekran görüntüsü alttaki resimler gibi olur.

Emniyet kemeri hatırlacısı, bunun yanında el freni çekik uyarısı, aracınızda yağmur far sensörü varsa aktif uyarıları, düşük yakıt uyarısı, abs, airbag, immobilizer arıza uyarıları ekranda görünür

Yol bilgisayarı olmadan,ekranın normal hali

Kapı açık uyarıları

Yol bilgisayarı işlemini uygularsanız tarih yerinde alttaki resimdeki gibi menzil, ortalama yakıt tüketimi, anlık tüketim ve ortalama hızınızı görürsünüz

Bence yol bilgisayarı olmasa bile 3 satır ekranın araca kattığı hava yeter Big smile

Evet benim de çok hoşuma gitti. Siz kolu kendiniz mi kırdınız yoksa hazır kol mu aldınız peki?

Yarın gündüz gözüyle şu ekranın çıkarılmasına bir bakıcam. kolu kırmak arkadaşımızın anlattığı konu sayesinde kolay bir işlem gibi görünüyor. o konuda sıkıntı yok.

Peki 2 satırlı olanı çıkarttığımızda arkasından 1 tane mi fiş çıkıyor. başka hiç işlem yapmadan direk 3 satırlıya takıyoruz ve montaj yapıyoruz iş bitiyor değil mi?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:41
Ben yol bilgisayırını yaptığım zaman bu düğme işi bilinmiyordu çıkmacıya benim kolu verdim üzerinede 80 tl verip almıştım

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:47

Ben yol bilgisayırını yaptığım zaman bu düğme işi bilinmiyordu çıkmacıya benim kolu verdim üzerinede 80 tl verip almıştım

silecek kolunu ve far kolu bir bütün olarak mı satın aldınız peki? acaba sizin aldığınız kol aktif edilmiş kol olduğundan dolayı servis işlemi gerektirmemiş olabilir mi?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:52
sağ ve sol üst köşede ısınmadan dolayı siyahlaşma olmuş bazılarında. kronik demiş resimleri ekleyen kişi. ama bunlar 307ninmiş. 206 ya takmış

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:54
307'de ısınınca okunamayacak hale geliyor 206'da kesinlikle bu sorunlar olmaz

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 01:58

307'de ısınınca okunamayacak hale geliyor 206'da kesinlikle bu sorunlar olmaz

siz silecek kolunu sadece tek silecek kolu olarak mı almıştınız yoksa silecek ve far kolu bir bütün olarak mı geldi?
http://www.parcatreni.com/peugeot-206-far-silecek-kolu-2003-2008-46927.html

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 02:30
Bütün olarak oldum dostum alttaki com2000 modülü komle değişti, aynı linkteki gibi

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 02:37

Bütün olarak oldum dostum alttaki com2000 modülü komle değişti, aynı linkteki gibi

o zaman serviste senin kol seti aktif edilmiş olabilir. bu kötü oldu. o zaman benim şuan hiç servise gitmemiş ve kendisi kırmış arkadaşlardan bir onay almam lazım. teşekkür ederim bilgiler için.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 02:49
Yok dostum atif etmenin kolla alakası yok aracın beyninden aktif ediliyor, seninkide çok büyük ihtimal aktif ettirmeden çalışır

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 02:57

Yok dostum atif etmenin kolla alakası yok aracın beyninden aktif ediliyor, seninkide çok büyük ihtimal aktif ettirmeden çalışır

peki şöyle bir durum var mı? ben kolu ayarladım, ekranı da taktım. servisten aktif edilen nedir? yani aktif ettirmezsem ben yine saat tarih kapı bilgilerini o ekrandan görebilecek miyim? diğer özellikler için mi aktif etmek gerekiyor sadece?

eğer öyleyse ben en kısa sürede ekranı temin etmek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 03:06
yukarda yazdıklarım ve resimlediklerimden sadece 4 resimdeki ve açıklamalarındakileri göremezsin diğer bütün uyarıları kapı açık abs airbag emniyet kemeri ıvır zıvır herşeyi görürsün sadece yakıt bilgilerini göstermez. PP200 diye bi cihazla araç bilgisayara bağlanıyor ordan araç beynine girip kapalı olan yol bilgisayarı açık hale getiriliyor, bu kadar, sen kolu ekranı tak çalışır çalışmazsada pp2000 olan bi özel servis kesin bulursun

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 03:09

yukarda yazdıklarım ve resimlediklerimden sadece 4 resimdeki ve açıklamalarındakileri göremezsin diğer bütün uyarıları kapı açık abs airbag emniyet kemeri ıvır zıvır herşeyi görürsün sadece yakıt bilgilerini göstermez. PP200 diye bi cihazla araç bilgisayara bağlanıyor ordan araç beynine girip kapalı olan yol bilgisayarı açık hale getiriliyor, bu kadar, sen kolu ekranı tak çalışır çalışmazsada pp2000 olan bi özel servis kesin bulursun

Tamam o zaman sıkıntı yok. ekranı takınca hiç çalışmicak diye düşündüğüm için endişem vardı. o zaman ekranı temin etmek istiyorum en kısa sürede. siz nereden almıştınız? bu şekilde parça temini ile kimler ilgileniyor acaba bilginiz var mı?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 05:42
Forumda HRMNKY nickli arkdaş var ona bi sorun profil linki

http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=2397&FID=25

Birde Özgür diye bi arkadaş var onada sorabilirsin

http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=1877&FID=62

Ebaydan alabilirim diyosanda alt linkteki ekran kargo dahil 124 tl civarına denk geliyor 6-10 iş gününde gelir.

http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-MULTI-FUNCTION-DISPLAY-9650242977-C00-1637DD-/261078402206?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cc97c449e

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 13:37

Forumda HRMNKY nickli arkdaş var ona bi sorun profil linki

http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=2397&FID=25

Birde Özgür diye bi arkadaş var onada sorabilirsin

http://forum.peugeotturkey.com/member_profile.asp?PF=1877&FID=62

Ebaydan alabilirim diyosanda alt linkteki ekran kargo dahil 124 tl civarına denk geliyor 6-10 iş gününde gelir.

http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-MULTI-FUNCTION-DISPLAY-9650242977-C00-1637DD-/261078402206?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cc97c449e

İlgili arkadaşlara mesaj attım. ebay ı da bugün bir inceleyeyim. ebaydakiler yurt dışından sıfır satış mı yoksa burası da ikinci el mi?

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 13:57
Ebaydakilerde ikinci el dostum.

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 16:38
mavi ile çizdiğim kısımdaki kırılması gereken çubuk bende çıkmadı.. sadece kapaktaki tırnakları kırdım, yay ve çubuğu taktım ve tuş basıyor.

ama tuşa basınca şuanki ekranımda bir değişiklik yok. 3 satırlıda mı değişiklik gösterecek, yoksa bu servise gidip aktif ettirmeme bir işaret mi?

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 02:23
5 Ay önce açmıştım konuyu resimler silinmiş bi video çekip ekleyim dedim, video ilk mesaja eklendi.

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 10:42
Teşekkürler video için çok iyi olmuş. Bu arada bende CD changer var ve aktif durumda bunu çıkarıp, sizdeki parçadan satın alsam yine de aktif etmem gerekecek mi?

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 15:33
Cd çalarlar ve cd changer olan teypler için aktif etmek gerekmiyor, direk takınca çalışıyor, aktif etmek sadece kaset çalarlar için.

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 16:34

Cd çalarlar ve cd changer olan teypler için aktif etmek gerekmiyor, direk takınca çalışıyor, aktif etmek sadece kaset çalarlar için.

Teşekkürler abi sağolasın bilgi için.

Peki klasor adlari CD01 seklinde mi oluyor yoksa en azindan sanatcinin ad soyadinin bir kac harfini falan bile koyamiyormuyuz Confused. Koyulsa çok güzel olurdu, gerçi hala karar veremedim tamamen teybi mi değiştirsem yoksa bundan mı alsam bilemedim. 

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 16:46
Klasörler CD01 şeklinde olmalı,içine attığınız mp3leri istediğiniz sırayla çalmasını isterseniz mp3lerin başına 001. diye(001.tarkan-şıkıdım,002.kenan-bisiklet,gibi) numaralandırırsanız istediğiniz sıraya çalmasını sağlamış olursunuz hatta sıralandırdıktan sonra klasörü winampa atarak çıktısını alabilirsiniz. böylece hangi parça hangi klasörde bilmiş olursunuz. Ben bu yaz tatilinde bütün klasörlerin çıktısını aldım hanım elinde listeyle djlik yaptı. :). Eğer numaralandırmakla uğraşmak istemiyorsanız klasörü winmpla açın sonra çıktısını alın cihazda aynı winampın sıraladığı şekilde sıralayıp çalıyor.

Mesajı Yazan: leffe
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 19:00
bugün aynı aleti 2003 307xr'a ben de bağladım ama çalışmadı, sanırım tanıtmak gerekecek serviste. 

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 19:15
Hocam kasetçalarda aktif etmek gerekiyor, ama aracınızda cd changer varsa aktif etmeye gerek yok.

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 20:55
güzel paylaşım yapmışsın teşekkürler Clap

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 23:09
sen bir harikasın abi :) bununla ses sistemlerinden veirm alınırmı acaba benım araçta teyp deiştirm biraz sıkıntılı klima ile baglantısı var

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 13:18
Orjinalini yazan: mekanuaes mekanuaes Yazdı:

sen bir harikasın abi :) bununla ses sistemlerinden veirm alınırmı acaba benım araçta teyp deiştirm biraz sıkıntılı klima ile baglantısı var

Bende ses sistemi yok Burak ama orjinal tesisatla gayet başarılı ses sistemindede başarılı olacağını sanıyorum, buluşmada bendeki cihazı test edersin beğenirsen takarız senin aracada bitane

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 13:44

Bende ses sistemi yok Burak ama orjinal tesisatla gayet başarılı ses sistemindede başarılı olacağını sanıyorum, buluşmada bendeki cihazı test edersin beğenirsen takarız senin aracada bitane

Uyarmı acaba abi senınkı benım araca ?

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 13:47
Yok Burak uymaz, benim araç üzerinde test edersin sesi beğenirsen ses sisteminde daha iyi olur zaten:)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 14:33
Hayırlı olsun abim pratik ve portatif birşey sağlıklı olmus güle güle kullaan :)Clap

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 14:42
Teşekkür ederim Alper.

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 19:32
bugün bende serviste açtırdım alet güzel çalışıyor. ses kalitesi de iyi. artık bende mp3lerimi dinleyebiliyorum. görüş paylaşan herkese teşekkürler. (özellikle Serco05)

-------------
2003 Peugeot 307XR 16v 5p

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 20:04
hayırlı olsun

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 20:05
verdigi ses beni tatmin etmedi ve ben teyibi degiştirdim şu anda cihaz çalışır durumda ve boşta isteyene satabilirim

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 21:41

verdigi ses beni tatmin etmedi ve ben teyibi degiştirdim şu anda cihaz çalışır durumda ve boşta isteyene satabilirim

Hemen bağlantıya geçelim ne kadar istersiniz hocam Smile.

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2013 Saat 23:53
Orjinalini yazan: leffe leffe Yazdı:

bugün bende serviste açtırdım alet güzel çalışıyor. ses kalitesi de iyi. artık bende mp3lerimi dinleyebiliyorum. görüş paylaşan herkese teşekkürler. (özellikle Serco05)

Hayırlı olsun Hocam.

Mesajı Yazan: offchu
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 17:13
Arkadaşlar bende biraz önce aldım bu üründen satıcıya uzun uzun anlattım durumu umarım doğru ürün gelmiştir akşam montajını yapacağım artık, araç 2012 model peugeot 206+ rd3 mü gelmesi  gekiyor du rd4 mü ? kafam karıştı açıkcası...Gelen ürün RD4

-------------
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75 Hp Prins Keihin 2012

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 17:27
Cd m3 çalar ise rd4, mp3 çalar değilse rd3 uyumlu almanız lazım

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 17:40
Adama da özellikle dedim mp3 çalmıyor diye ama rd4 göndermiş çalışmaz mı diyorsunuz serkan hocam akşam boş yere uğraşmayayım... :(

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 17:58
Takamazsınız hocam rd4'ler 12 pin rd3'ler 8 pin, size 12 pin olanı gelirse hiç uğraşmayın

Teybiniz bu linkteki resimdeki teyplerden biri ise yanlış göndermiş demektir.

http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123" rel="nofollow - http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 18:10

Takamazsınız hocam rd4'ler 12 pin rd3'ler 8 pin, size 12 pin olanı gelirse hiç uğraşmayın

Teybiniz bu linkteki resimdeki teyplerden biri ise yanlış göndermiş demektir.

http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123" rel="nofollow - http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123

Teşekkür ederim serkan hocam resimlerde benim teyp de var  ancak satıcıyı yine aradım araç 2012 model ise RD4 dür diyor artık akşam bakıp olmazsa göndereceğim bende şans yok zaten LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 18:18
Satıcılar çok şey biliyolar ama peugeotun 2012 model araca rd3 yani mp3 çalarsız teyp koyacağını bilmiyolar :) size 8 pin olan cihaz lazım, 207 ve 308'lerde kullanılan mp3 çalarlı teypler rd4 geçiyor onların cd changer girişi 12 pin

RB3'ler kaset çalar 8 pin
RD3'ler cd çalar 8 pin
RD4'ler cd mp3 çalar 12 pin

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 20:38
bu aletin anfi cikisi varmiydi hocam

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2013 Saat 20:41
Bu ciha orjinal teybe bağlanıyor hocam, cihaz sadece mp3'leri okuyor gerisi teybe kalmış, yani teypde anfi çıkışı varsa bağlanır.

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 15:07
Serkan hocam dediğiniz gibi rd3 imiş satıcı tekrar ürünü gönderdi yalnız diğer üründen biraz farklı geldi kablosu şu iki girişi nereye takacağım acaba ?

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 15:13
O iki kablo boşta kalacak hocam, eğer cihaz cızırtı yaparsa o kablolara sırayla şase veriyorsun hangisinde cızırtı kesiliyorsa öylece kalıyor, bende cızırtı olmadı ikiside boşta duruyor.

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 15:42

O iki kablo boşta kalacak hocam, eğer cihaz cızırtı yaparsa o kablolara sırayla şase veriyorsun hangisinde cızırtı kesiliyorsa öylece kalıyor, bende cızırtı olmadı ikiside boşta duruyor.

Allah razı olsun hocam calistirdim sonunda .. En son seste bile bozulma yok cok şükür

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 15:44
Hayırlı olsun, güle güle kullan...

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 16:11
abi bi benım araba için araştıralım şu mereti 

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 16:12

Hayırlı olsun, güle güle kullan...

Teşekkür ederim, sağolun

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 16:38

Satıcı bana çok yakın Burak soğanlıda soralım bigün, hatta bitanede kale centerin karşısında bayisi var elinde kalmamıştı ben kale centerin karşısından almıştım.

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 17:51

Satıcı bana çok yakın Burak soğanlıda soralım bigün, hatta bitanede kale centerin karşısında bayisi var elinde kalmamıştı ben kale centerin karşısından almıştım.

ulaşabilecegim bir telefon felan varmı abi soralım.

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 18:45
541 370 37 00. Tr tuning shop, ithalatçısı bunlar bahçelievler soğanlıda

Mesajı Yazan: erdorado
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 16:10
Merhabalar, bende de bundan var. Kullanım konusunda bir sıkıntı yok ancak şöyle bir problemim var; misal 2'ye basıp 2. klasöre girdim şarkılar çalmaya başlıyor ancak CD02 Track XX tarzı herhangi bir bilgi almıyorum ekran üzerinde boş bir ekran var. tüm fonksiyonlar çalışıyor, direksiyon kumandasını da kullanabiliyorum ama bilgi yok. neden olur acaba?

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 16:12
Aracınız ve teybinizin modeli nedir hocam?

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 19:42
Orjinalini yazan: offchu offchu Yazdı:

Serkan hocam dediğiniz gibi rd3 imiş satıcı tekrar ürünü gönderdi yalnız diğer üründen biraz farklı geldi kablosu şu iki girişi nereye takacağım acaba ?

ben o iki ucu birbirine geçirdim. zaten birbirine geçmeye uygun şekildeler..

-------------
2003 Peugeot 307XR 16v 5p

Mesajı Yazan: fanes
Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2013 Saat 17:43
Selam arkadaşlar, Bu cihazı yaklaşık 1 sene oldu alalı,hala kullanamadım.Düzce'de servis yok.(Cihazı aktifleştirmek için) En yakın Sakarya'da... Oraya da gidemiyorum,yani sırf bunun için gitmek istemiyorum... Allah aşkına Düzce'den olup bu cihazı kullanabilen var mı? Varsa nerde yaptırdı?Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır? Aslında daha önce sırf bunun için servise gitmiştim fakat beceremediler :( sıkıldım artık radyo dinlemekten...En sonunda kırıp atıcam,verdiğim paraya acıyorum :(
Kusura bakmayın böyle kızar gibi yazdım ama, kullanan olduğunu gördükçe hevesleniyorum bende :)

Şimdiden herkese teşekkürler...

-------------
Peugeot 206 Feline 1.4/5K-LPG

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net