![]() |
|
206 gti a yardim ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2012 Saat 13:42 |
slm arkadaşlar 206 gti a beygir almam için ne gerekli ? (bastan sona duz boru ve son susturucu,spor benzin pompasi,2.2 emme manifoldu,2.2 gaz kelebeği) bunların haricinde baska bişe deistirmem gerekio mu ? yardımlarınız için şimdiden tesekkurler ..
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Değiştirmen gerekip gerekmediğini bilmem ama chip taktırıyolar gti lere.İnternette araştırırsan detaylı bilgi bulabilirsin.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunları yaptımda 406 2.2 den parçalar buldum rc gibi olmasi ümidim 200 beygir düsünüorum. chiple birlikte bu rakamı alırım insallh ?
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
benzinli araçlarda chip tuningten alacağın beygir gücü max 10 zorlasa 15 tir
değmez perfonmans egzoz,açık hava filitresi,ultrasonic buji (ben tavsiye etmiyorum pistonları üstünü zamanla oyuyor ) yani ne kadar zorlarsan zorla max alacağın chip tuningle 15 18 beygir arası bakımlarının dört dörtlük olması lazım debriyaj balatası vs |
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
dostum vazgec o sevdadan(tecrübeyle sabit) o parayı harcayıp düzen tutturup tutturamayacagın şüpheli sat arabanı rc al
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
+1 aracı yanlış ustaya verip dikiş tutturamamkta var. evdeki hesap çarşıya uymayabilir çok basit bir modifiye yaparsan açık hava filitresi emme manifoldu egzoz manifoldu komple resmus perfonmans egzoz atarsın bu saydıklarım bile 1500 2000 tl arası fazlası var eksiği yok birde chip tuning yaparsan üstüne 500 700 arası ekle aracın diğer bakımları alt takımı üst takımı derken sana en kötü 3000 tl yi bulur |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabanı sat vazgeç olmaz diyenlere kulak asma sen :) olmuşunu ben yaptım 2.2 kelebek 2.2 emme dereceli egzantrik chip ve timing ile 190 hp aldım şimdi kapağı söktürüyorum komple taşlama ve ince conta belkide forget olayına gireceğiz hedef 220 hp atmosferik :)
2.2 emme ve kelebek arabayı canavara çeviriyor ama egzantrik takman şart standart egzantrikle devir çeviremessin benim araç şu anda 7800 rpm i rahatlıkla çeviriyor. İmzadaki link te benim aracın specleri ve dyno verileri videoları var belki sana ışık tutar, yaptıktan sonra videolarını berkleriz :) Düzenleyen umutrizaergen - 08 Şubat 2012 Saat 09:04 |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bence keyif alınacak bir çalışma olur 2.0 motor + egzantrik vs. güç artışını heyecanla hissedeceğine eminim. ama umutun dediği gibi egzantrik arabanın kış uykusundan uyanışıdır :)
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |