|
Orjinal teybe aux girişi yapma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
repropark
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 12:20 |
arkadaşlar merhaba bir önceki kullandığım laguna aracımın orjinal teybine aux girişi yaptırmak için kapı kapı elektronikçi dolaştım hepsi olmaz böyle şey dediler, belki gerçekten kafaları basmıyordu, belkide uğraşmak istemiyorlardı, ama yapmak için inat ettim ve 2 günlük bir çalışma sonucunda kaset mekanizmasını iptal ederek aux girişi yaptım teybime.
orjinal teyplerin cd changer yerine takılan aux usb sd girişlerinden hemen birçoğumuzun haberi vardır, teybi değiştirip, usb ve aux girişli bir teyp almayı düşünecek birçok kimsede olabilir, ama direksiyon kuamdası olan bir teybi değiştirmek benim için mantıksız, çünkü kaliteli bir ses sinyali verirseniz teybe hangi teyp olursa olsun anfi ve ses sistemi ile muazzam bir şekilde kullanırsınız. bizzat deneyimim var. Hangi aracım olursa olsun hemen subwoofer ve compenantlarımı takarım, teybi ne olursa olsun. Bugün 307 orjinal teybi için aux girişi yapıp mp3 player veya iphone dan dinleyeceğim müziklerimi. işlem tamamlandıktan sonra burda paylaşıp yapmak isteyen arkadaşlara bilgi vereceğim. saygılarımla
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hadi bakalım bol resim görelim
|
|
erkerd5429
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
|
merakla bekliyorum bende
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
repropark
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
|
arkadaşlar müjde aux girişini teybin üstünde buldum montajını yapıp en geç yarın fotoları yükleyeceğim. oldukça basit, şimdiden yapmak isteyen kaliteli bir kulaklık ayarlasın kulaklıkların hoparlörlerini söküp kablosunu teybe bağlayacağız. yarın size tam olarak nereye bağlamanız gerektiğini fotolarla açıklayacağım, çok basit gerek kendiniz gerekse fotodan bir çıktı alıp herhangi bir elektronikçiye bağlatabilirsiniz.
elimdende hiç birşey kaçmıyor maşallah saygılarımla
|
|
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık tebrikler. Fotoları ve uygulamayı ayrıntısıyla bekliyoz.
|
|
repropark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
|
arkadaşlar bugün aux bağlantılarını yaptım telefonuma bağladım güzel ses aldım fakat, kaset modundada fm modundada telefondan çıkan ses çıktı, uğraşmaya devam ederken, satışta olan jantlarımdan biri satıldı ve arabamı double din ile ödüllendirdim. haliyle projeyle uğraşmaktan vaz geçtim, ama yapmak isteyen arkadaşlar için daha önce bir arkadaş yapmış buyrun link burda;
saygılarımla.
|
|
|
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sistem pek bi ekleme çıkartma geldi gözüme..sizin yaptığınız yöntem nasıldı?
kasetçaları iptal etmeden yapmak mümkünmü?
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
repropark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
|
yok kaset çaları iptal etmiyorsunuz, kaset çalara kaset koyup aux ucunu boş bırakırsanız kasette dinleyebilirisniz.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |