![]() |
|
lütfen okuyun ve uygulayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
amin yarabbim amin herkesi korusun inanılmaz birşeydi debriyaja basamadım vites atabilmek için öyle kaldım yahu
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun
allah beterinden saklasın |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu sabah işe giderken çok büyük bir kaza atlattım. yol ıslaktı ve aracım yavaşlamak için frene bastıgımda kaymaya başladı önümde bir sürü araba vardı ve çarpmamak için komik gelecek ama filmlerdeki manevraları yaptım ve allahtan işe yaradı resmen yan yan gittim inanamadım aracım kayarken fren de artık tutmuyordu derken el frenine asıldım 2 kere direksiyon hakimiyetini eger kaybedip el frenini çekmeseydim 60 la giderken kayan aracımla arabaların arasına dalıyordum ve durdugumda fiat punto ile aramda 3 santimetre vardı ve şoku zor atlattım büyük yazmak istiyorum özür dilerim.
LÜTFEN AMA LÜTFEN HIZ YAPMAYALIM BENDEN ARTIK HIZ KONUSU BİTMİŞTİR BAŞINA GELEN BİLİR DİYE BİR SÖZ VAR ARTIK HIZA HAYIR DİYORUM GAZA GELMEK DE YOK BUNDAN SONRA Düzenleyen musictime - 25 Ekim 2011 Saat 09:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |