Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lütfen okuyun ve uygulayın

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19383
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 01:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: lütfen okuyun ve uygulayın
Mesajı Yazan: musictime
Konu: lütfen okuyun ve uygulayın
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:19
arkadaşlar bu sabah işe giderken çok büyük bir kaza atlattım. yol ıslaktı ve aracım yavaşlamak için frene bastıgımda kaymaya başladı önümde bir sürü araba vardı ve çarpmamak için komik gelecek ama filmlerdeki manevraları yaptım ve allahtan işe yaradı resmen yan yan gittim inanamadım aracım kayarken fren de artık tutmuyordu derken el frenine asıldım 2 kere direksiyon hakimiyetini eger kaybedip el frenini çekmeseydim 60 la giderken kayan aracımla arabaların arasına dalıyordum ve durdugumda fiat punto ile aramda 3 santimetre vardı ve şoku zor atlattım büyük yazmak istiyorum özür dilerim.

LÜTFEN AMA LÜTFEN HIZ YAPMAYALIM BENDEN ARTIK HIZ KONUSU BİTMİŞTİR BAŞINA GELEN BİLİR DİYE BİR SÖZ VAR ARTIK HIZA HAYIR DİYORUM GAZA GELMEK DE YOK BUNDAN SONRA

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:22
çok geçmiş olsun
allah beterinden saklasın

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:22
amin yarabbim amin herkesi korusun inanılmaz birşeydi debriyaja basamadım vites atabilmek için öyle kaldım yahu

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:27
Büyük Geçmiş Olsun...
Neler Hissetiğini Çok İyi Anlıyorum... Gökhan Demir Kardeşimizin Düğününe Giderken Bende Aynı Duruma Benzer Bir Olayla Karşılaştım... Ama Benimkisi Aşırı Hızdan Değildi Islak Zeminin Azizliğine Uğradım...
Neyseki Rabbime Şükürler Olsunki Ciddi Bişey Olmadı...
Sende Sevinip Şükür Etmelisin...

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:31
çok şükür bundan iyisi can sağlığı bende ıslak zemine yakalandım hızım sadece 60 idi şehir içi de bu zaten ama hız yapmayın derken de eger 60 değil 80 olsaydı inanın o arac durmazdı hıza tövbe ve karşıyım artık. sizede geçmiş olsun ama bu günü unutmayacagım allahım herkesi korusun inşallah ve muaffak etsin

-------------

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:33
çok geçmiş olsun (: biz yavaş gidenler kaflesi olarak aramıza hoşgeldin Gülme

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:36
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

kaza bela olmasın da bırak o kafileye üye olalım :) bende geldim o zaman sağdan gidenler grubuna :D

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:39
Gecmıs olsun... Bence entrafındakı fakır fukaraları sevındırecek davranıslar yapmalısın...

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 09:41
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Gecmıs olsun... Bence entrafındakı fakır fukaraları sevındırecek davranıslar yapmalısın...
o allahın emri birşeyler yaptım da korunduguma inanıyorum cem bey ama yine yapacağım o da kesin dar günümde birde can ve masraf kaybı yaşansa tam biterdim o yüzden birşeyler yapacağım

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 10:00
Orjinalini yazan: musictime musictime Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

o allahın emri birşeyler yaptım da korunduguma inanıyorum cem bey ama yine yapacağım o da kesin dar günümde birde can ve masraf kaybı yaşansa tam biterdim o yüzden birşeyler yapacağım

AlkışAlkış

dedeleimiz nenelerimiz hep der, acele işe şeytan karışır. yavaş gider hergün gider, hızlı giden bir gün gider gibi.

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 10:04

bir söz daha biliyorum hızlı gidip başınız sağolsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler bu söze hayranım artık :D hayatım değişti sabah sabah bu ne bohemiya

-------------

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 10:46
Geçmiş olsun . İmazamda yazıyor.Sırıtma

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesajı Yazan: BurakGÖNÜLAL
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 10:51

Buyuk gecmıs olsun dikkatli olmak lazım özellikle baska canlar tasırken...

-------------
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG
Full olsun !
Benim olsun !

Fransız Horozu...

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 11:05
Büyük geçmiş olsun kardeşim,Allah beterinden saklasın,şiddetle tavsiye ediyorum,herkes benim gibi kontağa bir yol duası bağlatsın,ufak ve büyük çok şey atlattım,ayrıca bir dua daha var,araca binerken hakkıyla okuyabilirsek yolda canımızı teslim edersek şehit oluyormuşuz,karşımıza ne zaman ne çıkacağını bilmediğimiz için her zaman herşeye hazırlıklı olmalıyız.. Yol duası olayını en yakın zamanda konu açarak paylaşacağım..

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 11:08

çok teşekkürler allahım hepimizi yolda korusun dediğiniz gibi ne çıkacağı belli olmuyor ben normalde arabama güvendiğim için sağdan geçenlere kafa tutuyorum ayıptır söylemesi yol istemeden makas atanlarada kıl oluyorum ama artık cehenneme kadar yolları var umrumda değiller benden değil allahtan bulsunlar ve duanı beklıyorum herkese teşekkür ederim tekrar tekrar sağolun

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 11:41
Geçmiş olsun....

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 12:02
büyük geçmiş olsun arkadaşım, Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan saklasın..

-------------
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)

Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 12:29
geçmiş olsun bu konuyu açman iyi olmuş umarım okuyanlar ibret alır.

-------------
206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 12:49

çok şükür çok teşekkür ederim hepinize vallaha ibret olsun tövbe ettim sizde edin yavaş gidin lütfen size ricam budur

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 12:58
gemiş olsun

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 14:01
Geçmiş olsun kardeşim Allah yaşatmasın bidaha inşalla, Allahtan bişey olmamış ucuz yırtmışsın.

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 17:59

çok sağolun ucuz ki ne ucuz resmen yan yan gittim ama film izlemek işe yaramış sanki dragdayım ama 60 değil 80 km de gitsem felek gelse durduramazdı beni küt pat

-------------

Mesajı Yazan: oguzhandincel
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 18:41
Geçmiş olsun.Hızın sonu her zaman felaket oluyor.

-------------
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 18:59
Arkadaşlar etrafınızda boş bır otopark var ise asfalt yada beton ıslak zamnlarında pek şişelere su doldurarak kendinize egitim verebilirisnz o panik anında kaza yapılıyr bılgısızlıkten degıl. Ben 2 3 senedr uyguluyorum kendımce yan yan gıtme teknıgıde gayt basarılı olmuş ornekte oldugu gbı anında frene asılıyorz sadce o degıl yapılabılecek başka seylerde olabılıyr

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 19:38
benimde başıma gelmişti böle bişey arkadaşın meganıyla bende refklesle el frenine asılmıştı yolda yan döndük ama önümüzdeki arabaya çarpmamıştık, ama sonra yolda yan dönmş halimizi görünce Allaha şükür ettim arkamızdan gelen yoktu diye önden çarpmayalım derken yandan içeri alacaktık bizi takip edenleri:);
Allah esirgesin hepimizi kazadan beladan tekrar geçmiş olsun

Mesajı Yazan: marad
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 20:57

geçmiş olsun

bende geçen gün gereksiz ve teklikeli bir şekilde hız yaptıktan sonra kendimi kendime kızdım.

Orada kazanacağımız birkaç dakika için çok büyük bedeller ödemek zorunda kalabiliriz. llütfen kendimizin ve başkalarının canını tehlikeye atmayalım. 

herkese kazasız belasız günler dilerim. 

-------------
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 21:03
çok geçmiş olsun.

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 22:18
Büyük geçmiş olsun.Mevlam korumuş.Bu konuda lastiklerinde büyük önemi var.Daha idare eder diyerek değiştirme zamanı gelmiş lastiklerimizide kullanmaya devam etmeyelim.Canımızı taşıyan yere basan 4 tane 15cmli alan sonuçta.Buna da dikkat edelim.Değiştirme zamanı geldiğinde paramıza kıyıp lastiklerimizi değiştirelim.

Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 23:30
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın Allahh birdaha yaşatmasın İnşallah.

-------------
306 platinium 1.6 2000 Benzin

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2011 Saat 23:47
çok geçmiş olsun. aman herzaman dikkatli olalım.

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 09:26

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim evet ucuz atlattım ama başkası  ucuz atlatacak pozisyona düşmesin asla o yüzden bende kızdım bir daha hızın hı sı bile olmayacak nani nani gider gelirim canımdan ve aracımdan önemli değil başkasına kafa tutmak

-------------

Mesajı Yazan: hcbank
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 09:45
geçmiş olsun kardeş

-------------
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340

Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 13:01

teşekkürler kardeşim sağolun sağduyunuzdan dolayı

-------------

Mesajı Yazan: Alparslan
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 13:28
büyük geçmiş olsun o anları bende çok yaşadım ama bana göre o hızlı gitmenin yanı sıra takip mesafesi ilede alakalı tabi birde aracını iyi tanıyıp lastiklerin durumunu iyi bilmekle ama her ne olursa olsun dediğiniz gibi çok dikkatli olmak gerekir tekrar geçmiş olsun Allah(C.c.) hem tekrarından hem beterinden korusun...

-------------
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :)

Mesajı Yazan: calpsize
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 13:59

Allah beterinden korusun,geçmiş olsun.

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 16:17

amin lastikler iyi değil 6mm diş derinliği halen orjinal üstündekileri 2006 model aracım lastikler 2006 model takip mesafem 50 mt vardı zaten kaymaya başlayınca 15 mt kaydım :( ama kurtulduk dün eve gittim 50 ile fazlası zarar :D

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2011 Saat 22:45
gecmıs olsun allah korumus yazdıklarına ıstınaden soyluyorum buyuk bı deneyım olmus bunada sukur demelıyız kı sende bısey yok 

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 08:08
Kardeşim bak linkini gönderiyorum,videoyuda bir aksilik olmazsa gün içerisinde çekip koyacağım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/yol-duasi-12v-64101/productDetails.aspx?productId=otev64101&categoryId=20024893&SKU=OTEV64101

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 12:51

çok teşekkürler arkadaşlar duyarlılıgınızdan dolayı deneyim oldu ve duasız cıkmıyorum artık ve hatta üstüme sürenlere bile artık git allah yolunu acık etsin diyip yol veriyorum eskiden ben sussam aslanım kükrerdi ama oda beni anlıyor artık susuyor :=)

-------------

Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 12:56

metin seni bizim kafileye transfer edelim :)

-------------
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 13:05
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

metin seni bizim kafileye transfer edelim :)

sen hiç konuşma oralardan bak hızın sonu kötü Sinirli gel doğru yolu bul Gülme

bir ara senin arabayı 90 km hıza sınırlayacam merak etme sen Kahkaha

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 13:21
90 fazla metin bey 70 artar bile bak diyorum ki 60-70 değilde 80-90 da gitsem durmazdı ki sen onu hatta 60 a sınırla :D

-------------

Mesajı Yazan: yakosen
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 13:53
Geçmiş Olsun Allah Beterinden Saklasın...

Sürat Ölüm, Sabır Hayattır.

-------------
Peugeot 306 1.9D 2001 Orginal France

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net