Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 Yağ Fışkırttı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 Yağ Fışkırttı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 306 Yağ Fışkırttı
    Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 21:38

İyi akşamlar arkadaşlar dün sabah iş çıkışı eve gittikten sonra aracımın kaloriferlerini test etmek istedim hava baya soğuktu arac termometresı -3 gösteriyordu, aracı 3-5 dk rolantide çalıştırdım daha hararet yükselmedi tabiki bende bi kaç tur atıyım dedim ve aracı zorlamadan normal devirlerde biraz turladım, hararet 70 lere geldi kaloriferi açtım gayet güzel sıcak hava veriyodu sevindim. Eve dönerken dayanamadım bide şöyle bi uzayım dedim 2. viteste uzadım ilerde kırmızı ışık vardı zaten yavaşlarken aracın içine buhar girdiğini gördüm durdum baktım kaputtanda buhar çıkıyo hemen sağa çektim indim kaputu açtım bide ne görüyüm motorun üstü ve kaputun motora hizalı gelen kısmı komple yağ ! üst kapağı kontrol ettim gayet sağlam şekilde yerinde duruyo motor yağ çubuğu yerinden çıkmış, daha önce bir kaç kez daha çıkmış olduğuna şahit olmuştum çubuğun. Motoru elle ve gözle kontrol ettim herhangi bi yağ fışkırtacak delik,patlak vb. bulamadım. Çubuğun ordan fışkırmış olabilirmi bu yağ arkadaşlar seyir halindeyken olurmu böyle bi durum ? Kaputu açtığımda dehşete düştüm resmen aynaya baktım kağıt gibi olmuşum valla.

Bi 10 dk kadar bekledim motoru iyice temizledim bastım marşa çalıştı araba hiç bir sorun yok, yağı kontrol ettim haliyle eksilmiş çok fazla olmasada.. Araç stop edecekmiş gibi çalışıyodu oda sanırım yağdan dolayı, yardımlarınız ve görüşlerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlarım.
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 21:53
ordandır başka yerde olsa bidaha görürdün zaten cubuk çıktıysa normal olarak dipliyincede ordan atmıştır
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 21:54
Osmanında başına gelmişti sanırım aynı şey.Foreverfbydi niki sattı arabasını ama bizimle hala görürse yardımcı olacaktır
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:19
Saolun beyler, zaten başka bir sorun olsa araç çalışmazdı sanırım ? Yağ çubuğunun yenisini almak şart oldu 3-5 kez daha çıkmıştı yerinden ama demekki gazlayınca yağ attı ordan. Motorun sıcaklığından yağ yandı sanırım üstünde motorun, korktum motor yanıyo diye valla arabanın içide yağ buharı doldu baya tırstım :))
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:24
geçmiş olsun arkadaşım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:26
Eyvallah kardeşim saolasın ilk anda panikledim valla motor yanıyo sandım stop ettim baktımki yağ fışkırmış çok kötü bi sahneydi ama çubuktan sanırım inşallah
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:38
Sizin motorda su resimdeki gibi bir kapak var mi? Hani uzerinde kocaman HDI yazan cinsten?
Resim 406'dan alintidir.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:42
Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

Eyvallah kardeşim saolasın ilk anda panikledim valla motor yanıyo sandım stop ettim baktımki yağ fışkırmış çok kötü bi sahneydi ama çubuktan sanırım inşallah

çubuktandır kardeşim merak etme, sen o çubuğu değiştir en kısa zamanda. ihmal etmeye gelmez. ben alalı bir ay oldu arabayı bende bi sabah araçta yağ yok uyarısı almıştım digital göstergeden, o an yaşadığım korkuyu anlatamam çıkıp takım elbiseli olmama rağmen eğilip altına baktım yağ var mı yok mu diye:) sonra kaputu açıp yağa baktım baktım yok bişey içim genede rahat etmedi taki burdaki arkadaşlara sorana kadar:)
yağ önemli dikkat etmek lazım...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:49
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Sizin motorda su resimdeki gibi bir kapak var mi? Hani uzerinde kocaman HDI yazan cinsten?
Resim 406'dan alintidir.

Abicim motorum bu

306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:51
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

çubuktandır kardeşim merak etme, sen o çubuğu değiştir en kısa zamanda. ihmal etmeye gelmez. ben alalı bir ay oldu arabayı bende bi sabah araçta yağ yok uyarısı almıştım digital göstergeden, o an yaşadığım korkuyu anlatamam çıkıp takım elbiseli olmama rağmen eğilip altına baktım yağ var mı yok mu diye:) sonra kaputu açıp yağa baktım baktım yok bişey içim genede rahat etmedi taki burdaki arkadaşlara sorana kadar:)
yağ önemli dikkat etmek lazım...

Aynen valla çok önemli, bundan çok önce bi saxo vts'm vardı yeni aldığımda satıcı yağı suyu herşeyi tam demişti bizde kek gibi hiç bakmadık 3-5 gün sağlam gazladık araçla sonra çekişten baya bi düştü nooldu ne bitti derken bi baktık damla yağ yok :)) allahtan bişey olmadı arabaya ucuz yırttık Sırıtma
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 22:55
geçen günde yağ ile ilgili bir konu açmıştın sanırım. fazla yağ konulması ile ilgiliydi yanılmıyorsam.
fazla yağ koymandan da olabilir diye düşünüyorum. nihayetinde başınçla yağı bir yerden tahliye etmesi gerekiyor. bu da ya üst kapak contası,yağ kapağı veya yağ çubuğundan çıkıyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:06
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

geçen günde yağ ile ilgili bir konu açmıştın sanırım. fazla yağ konulması ile ilgiliydi yanılmıyorsam.
fazla yağ koymandan da olabilir diye düşünüyorum. nihayetinde başınçla yağı bir yerden tahliye etmesi gerekiyor. bu da ya üst kapak contası,yağ kapağı veya yağ çubuğundan çıkıyor.

Evet abi açmıştım, bi yağdır gidioz bakalım heryerimiz yağ oldu sabah sabah :)) yağ fazla değildi ama tazzikle fışkırttı sanırım, şimdi bu mevcut yağı boşalttırıp daha ince bi yağ koydurcam GTI motor için özel yağ falan varmı bugun birisi öyle bişey söyledide aklım karıştı bilginiz varmı ? Ben daha önce duymadımda ?
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:13

Evet abi açmıştım, bi yağdır gidioz bakalım heryerimiz yağ oldu sabah sabah :)) yağ fazla değildi ama tazzikle fışkırttı sanırım, şimdi bu mevcut yağı boşalttırıp daha ince bi yağ koydurcam GTI motor için özel yağ falan varmı bugun birisi öyle bişey söyledide aklım karıştı bilginiz varmı ? Ben daha önce duymadımda ?

peugeot totali öneriyor. muhtemelen sende 10w 40 kullanırsın.

benimde yağ zamanım yaklaşıyor. arabayı aldığımda yağ konulalı 2000 km olmuştu.
ama ben kesinlikle magnatec koyduracağım.
onun üstüne yağ tanımam.

Düzenleyen maverick - 20 Ekim 2011 Saat 23:16
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:14
Bu sorun 206'larda 406'larda cok oluyor ama onlarda HDI yazan kapagin altindaki tutturma yerlerinden biri koptugunda bu oluyor. Kapakla birlikte yag cubugunu da yukariya cekiyor.

Bu asagida yazdiklarimi bir yorum olarak gorun, aklima gelenleri yaziyorum. Sorun cok basit bir yerde de olabilir. Herhalde benim bu yazacaklarim en kotu ihtimal olsa gerek. Daha da tartisabiliriz.

Normalde cubugun atmamasi lazim. Atmasinin nedeni yag dolasim sistemine bir yerden basincli egzoz gazinin girmesi diye dusunuyorum. Hele siz iyice yuklenince basinc asiri yukselmistir ve en kolay yer olan yag cubugundan disariya atmistir. Bu egzoz gazi nereden girebilir diye soracak olursaniz, piston segmanlari buyuk ihtimalle derim.

Düzenleyen koliva - 20 Ekim 2011 Saat 23:14
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:17

onun üstüne yağ tanımam.

Evet abi kaputu her açtığımda totalin etiketi gözüme çarpıyo, magnatec castroldu sanırım en iyisi omu bende ondan koyduruyum ?
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:23

onun üstüne yağ tanımam.

önceki mesajımda magnatec kullananların yorumlarının yer aldığı bir link koymuştum.
bence en iyisi. önceki arabam mazda lantisti.
magnatec i koydurduğum andan itibaren motor sesi bile değişti.
sanki aracım daha rahatladı.
benim kanaatimce en iyi yağ. ben şahsen piyasada onun üstüne yağ tanımam.
shell,mobil de iyi yağ ama castrol bu işin piri.

wrc arabaların tercihi. sen ordan pay biçGöz Kırpma

Evet abi kaputu her açtığımda totalin etiketi gözüme çarpıyo, magnatec castroldu sanırım en iyisi omu bende ondan koyduruyum ?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:27
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Bu sorun 206'larda 406'larda cok oluyor ama onlarda HDI yazan kapagin altindaki tutturma yerlerinden biri koptugunda bu oluyor. Kapakla birlikte yag cubugunu da yukariya cekiyor.

Bu asagida yazdiklarimi bir yorum olarak gorun, aklima gelenleri yaziyorum. Sorun cok basit bir yerde de olabilir. Herhalde benim bu yazacaklarim en kotu ihtimal olsa gerek. Daha da tartisabiliriz.

Normalde cubugun atmamasi lazim. Atmasinin nedeni yag dolasim sistemine bir yerden basincli egzoz gazinin girmesi diye dusunuyorum. Hele siz iyice yuklenince basinc asiri yukselmistir ve en kolay yer olan yag cubugundan disariya atmistir. Bu egzoz gazi nereden girebilir diye soracak olursaniz, piston segmanlari buyuk ihtimalle derim.

Abi sana şöyle yardımcı oluyum şuan aracın üstünde 206 egzosu takılı bunun nedenide abart egzosu çıkarttırdım fakat orjinal 306 GTI egzos bulamadım haber bekliyorum şuanda aracı sıkıyomuş bu egzos doğal olarak. 60 lık boru yerine 2,0 motor aracın ustunde 50lik 1,6 aracın egzosu takılı.

Diğer tespitinde doğru sanırım abi çünkü sekmanım kırık, motor ustasına sordum aciliyeti olan bişey değil dedi sekman tamirinin, bana pek mantıklı gelmedi ama bilemiyorum ?
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:29

[QUOTE=maverick]geçen günde yağ ile ilgili bir konu açmıştın sanırım. fazla yağ konulması ile ilgiliydi yanılmıyorsam.

onun üstüne yağ tanımam.

önceki mesajımda magnatec kullananların yorumlarının yer aldığı bir link koymuştum.
bence en iyisi. önceki arabam mazda lantisti.
magnatec i koydurduğum andan itibaren motor sesi bile değişti.
sanki aracım daha rahatladı.
benim kanaatimce en iyi yağ. ben şahsen piyasada onun üstüne yağ tanımam.
shell,mobil de iyi yağ ama castrol bu işin piri.

wrc arabaların tercihi. sen ordan pay biçGöz Kırpma

Eyvallah abicim :)) doğru diyosun wrc'yi, castrol alıyım bende bundan sonra :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:38
http://forum.donanimhaber.com/m_6792166/mpage_2/tm.htm

Düzenleyen maverick - 20 Ekim 2011 Saat 23:39
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:40
aracın yağ çubuğunun üst kısmında lastik bir conta olması lağzım eğer yoksa aracınızın yüksek devirde oluşturduğu motor basıncıyla çubuğu çıkarması normal.birde unutmayın üst yağ kapağınıda kotrol edin.ayrıca aracınızın mor yağ değişiminde doğru yağ konulduğuna özellikle dikkat edin.unutmayın gerekenden kalın bir yağ konulursa araç yağı 1 hafta geçmeden yakıcaktır (benim başıma geldi) ayrıca motor yağı bitmeden motor kitleme ihtimali olacağından aracınız çalışırken sübap sesi geldiğinde hemen stop edin ve yağınızı kontrol edin.malesef bazı araçlarda yağ lambası yanmadan motor yanabiliyor (örnek:megan 2)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 benzin pompasi surekli calismasi sorunu son mesaja git 4069 12 yavuztugay
konu icon 2019 1.5 bluehdi eat6 yakıt tüketimi son mesaja git 2186 1 bsencan
konu icon Partikül Filtresi Temizliği sağlıklımı son mesaja git 208 0 bebetq881
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 578 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 397 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 171 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 138 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27479 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 841 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37321 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 298285 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 111 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 95503 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1483 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1064 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6881 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1133 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 907 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3675 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 50005 50 Pejo58
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
bebetq881 1
bsencan 1
yavuztugay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English