![]() |
|
fiyat nasıl sizce... 307?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten ben üste almak için değil üste ne ister diye yazdım yanlış anladın galiba ,zaten bu devirde yazdıkları kadar temizse birde , bu kadar temiz 307 bulmak zor .
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
metin geçen haftalarda en son mazot aldığımda yol bilgisayarını ve km yi sıfırladım 400 km ortalamam 5.2 ort. hızım 32km/s
daha önceden yol bilgisayarının doğruluğunu şöyle teyit ettim yazın 3300 kilometre yol yaptım aldığım mazotu not tuttum yolculuk sonunda yol bilgisayarı ile karşılaştırdım ikisi birbirine eşit çıktı, şehir içi kullanıma göre yakıt durumu değişiyor 1.6 hdi lerin durumu nedir bende bilmiyorum
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |