![]() |
|
!!!somali!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 02:51 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
eyw. hocam
|
||||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|||
kendi çapımda yardım yaptım.
lütfen duyarlı olalım,karınca kararınca yapalım mübarek günde. konuyu açan arkadaşı tebrik ederim. |
||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||||
![]() |
||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|||
reklam karıştırmıyoruz sadece toplu hareket edip daha fazlası için çabalıyoruz buda anca bu tip etkinliklerle oluyo ki tv. lerde görüyosun adam baglanıp 750 bin tl veriyo o program olmasa vermicekti belki.bizimkide böle bişe hem hepimizin sevdigi bişeyi yapıp hem yardım edicez.
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Anlatamadım ben. Gönüllü olanlar için bir hesap numarası belirlendi ve ilan edildi. Paralar toplandı. Toplanan paralar bir yardım kuruluşuna verildi. Sonra çıkıp birileri dedi ki; "peugeotturkey" 5.000 TL topladı ama yardım kuruluşuna 4.000 TL ödediler". Bu iddianın doğru olmadığı ispatlanır ama çamurun izi kalır. Madem parayı para toplama işini yapan kuruluşlara vereceğiz niye araya giriyoruz. Bence böyle şeylere reklam karıştırılmamalı.
|
||||
![]() |
||||
|||
amac gene gönüllülük esasına dayalı zaten kimseye zorla bişe yaptıramssınız ki
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
|||
Sonra birileri adımıza kara çalsa bizde temize çıkmak için debelensek diyorsun ![]() Para bir kirdir ve gönüllülük üzerine kurulmuş bu tarz organizasyonları kirletir.
Kanımca...
|
||||
![]() |
||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|||
Neden olmasın paşam onemlı olan adım atabılmek herkezı nfıkırlerıne ıhtıyac duyulabılecek bı donem... fıkırler bızım yolumuzu belırler en azındna....
|
||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||
![]() |
||||
|||
ben aslında bişey düşündüm ama biraz zahmetli olur gibi.tunin günleri düzenlesek bütün illerde katılımda yardım için ücretli olsa mesela toplanan parada bi yardım kuruluşuna ailemiz adına verilse nasıl olur?olmaz mı denesek?
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
|||
yardım kuruluşları ile irtibata geçmeden yardımı göndermek çok zor olmazmı--
|
||||
![]() |
||||
|||
Somaliye elden götürmek biraz zor olmaz mı Albayım?
|
||||
![]() |
||||
|||
Oldum Olası Bu Yardım Kuruluşlarına İtibar Etmedim...
Gidip 3 Kat Masraf Edip Kendilerine Ulaştırmak Daha Mantıklı Bana Göre
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu konuda en güvenilir kuruluş KIZILAY dır diye düşünüyorum.
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|||
Arkadaslar elbette hesap numaraları mesajlar ve dıger kurumlarla ırtıbata gecılıp bırseyler yapılabılır ama benım demek ıstedıgım peugeotturkey aılesı olarak adımız gecsın ıstedım. yanı bız elımızdekılerı bır araya getırelım ve aılemız adına yardımı ıletelım ıstedım.
|
||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||
![]() |
||||
|||
aynen elımızden gelenı yapmak lazım dıe dusunuyorum
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
bende katılıyorum
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
Evet ben de bu son bir kaç olaydan sonra (isim vermiyorum) güvenemiyorum çoğu yardım kuruluşuna..
|
||||
![]() |
||||
|||
Mesaj olayının samimiyeti nedir yada hesap numaralarının acaba gerçekten ulaşıyomu oralara
|
||||
![]() |
||||
|||
Güzel fikir..
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |