Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

!!!somali!!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17139
Tarih: 04 Nisan 2025 Saat 17:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: !!!somali!!!
Mesajı Yazan: muurrat
Konu: !!!somali!!!
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 18:56
düşündümde onlar için biz bişeler yapamazmıyız acaba?bi beyin fırtınası yapıp bişeler üretsek?bizde duyarlılığımızı göstersek.

-------------
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:21
Güzel Düşünüyorsunda Kardeşim Pek Katılımın Olabileceğini Sanmıyorum...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:35
elimden geldiğince sonuna kadar destekliyorum

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:49
elimden geldiğince yardıma hazırım

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:57
Mukemmel bı konu olmus paşam.. yuregıne saglık, neden olmasın oraya gonderebılecegımız eskı kıyafetlerımız bıle olsa onlara destek cıkmıs oluruz, evımızde kullanmadıgımız her turlu esyaları yolalrabılırız, mukemmel bı konu ben son 1 haftadır her gun mesajla bagıs yapıyorum ama bırde genıs aılemızle beraber bırsey yaparsak cok daha guzel olur gıbıme geldı,bu konunu ustunde duralım bence dostlarım.. yonetım duyarlı olalım hadı hadı hadı :DDD Murat Tesekkurler paşam konu gercekten cok iyi...

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 20:11
bunun için özel hesap numaraları var arkadaşlar isteyen olursa araştırıp bağış yapabilir

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 20:13

Evet bir şeyler yapmalıyız. 

Arap şeyhlerinin zenginlikleri dururken biz bir şey yapmalıyız. 

Dubai de deniz doldurulup oteller zinciri falan yapılırken biz bir şeyler yapmalıyız.

.

.

. vs vs vs

Bütün bunlara rağmen yine de bir şeyler yapmalıyız. Hesap numaraları, cep telefonundan mesaj vs var. Dediğim gibi yine de boş durmamak lazım.

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 20:20
Bir kaç dea msj yolu ile kendim ve cevremdekileri bu kınuda teşfik ettim.
Varsa önerisi olan her zamn seve seve  yapmaya hazırım....

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 20:56
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

Mukemmel bı konu olmus paşam.. yuregıne saglık, neden olmasın oraya gonderebılecegımız eskı kıyafetlerımız bıle olsa onlara destek cıkmıs oluruz, evımızde kullanmadıgımız her turlu esyaları yolalrabılırız, mukemmel bı konu ben son 1 haftadır her gun mesajla bagıs yapıyorum ama bırde genıs aılemızle beraber bırsey yaparsak cok daha guzel olur gıbıme geldı,bu konunu ustunde duralım bence dostlarım.. yonetım duyarlı olalım hadı hadı hadı :DDD Murat Tesekkurler paşam konu gercekten cok iyi...
ne demek bu insanlık görevidir bende mesajla destek oluyorum ama burda hep beraber ortaya fikir atarsak tartışıp uygun bişe buluruz bence

-------------
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:23
bu yardım işi iel uğraşan kurumlara, bir buluşma düzenliyip elimizdeki yardım edebileceğimiz eşya vs bir araya getirerek peugeotturkey adına teslim edebiliriz.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:25
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bu yardım işi iel uğraşan kurumlara, bir buluşma düzenliyip elimizdeki yardım edebileceğimiz eşya vs bir araya getirerek peugeotturkey adına teslim edebiliriz.
Güzel fikir..

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:26
Mesaj olayının samimiyeti nedir yada hesap numaralarının acaba gerçekten ulaşıyomu oralara

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:28
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Mesaj olayının samimiyeti nedir yada hesap numaralarının acaba gerçekten ulaşıyomu oralara
Evet ben de bu son bir kaç olaydan sonra (isim vermiyorum) güvenemiyorum çoğu yardım kuruluşuna..

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:30
Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Evet ben de bu son bir kaç olaydan sonra (isim vermiyorum) güvenemiyorum çoğu yardım kuruluşuna..

bende katılıyorum

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:16
aynen elımızden gelenı yapmak lazım dıe dusunuyorum 

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 00:00
Arkadaslar elbette hesap numaraları mesajlar  ve dıger kurumlarla ırtıbata gecılıp bırseyler yapılabılır ama benım demek ıstedıgım peugeotturkey aılesı olarak adımız gecsın ıstedım. yanı bız elımızdekılerı bır araya getırelım ve aılemız adına yardımı ıletelım ıstedım. 

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 00:00
Alkış

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 10:48
Bu konuda en güvenilir kuruluş KIZILAY dır diye düşünüyorum. 

Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 11:18
Oldum Olası Bu Yardım Kuruluşlarına İtibar Etmedim...
Gidip 3 Kat Masraf Edip Kendilerine Ulaştırmak Daha Mantıklı Bana Göre

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 11:45
Somaliye elden götürmek biraz zor olmaz mı Albayım?

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 11:57
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

yardım kuruluşları ile irtibata geçmeden yardımı göndermek çok zor olmazmı--

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 12:57
ben aslında bişey düşündüm ama biraz zahmetli olur gibi.tunin günleri düzenlesek bütün illerde katılımda yardım için ücretli olsa mesela toplanan parada bi yardım kuruluşuna ailemiz adına verilse nasıl olur?olmaz mı denesek?

-------------
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 13:02
Neden olmasın paşam onemlı olan adım atabılmek herkezı nfıkırlerıne ıhtıyac duyulabılecek bı donem... fıkırler bızım yolumuzu belırler en azındna....

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 13:04
Sonra birileri adımıza kara çalsa bizde temize çıkmak için debelensek diyorsunDisapprove 
Para bir kirdir ve gönüllülük üzerine kurulmuş bu tarz organizasyonları kirletir.
Kanımca...
Orjinalini yazan: muurrat muurrat Yazdı:

ben aslında bişey düşündüm ama biraz zahmetli olur gibi.tunin günleri düzenlesek bütün illerde katılımda yardım için ücretli olsa mesela toplanan parada bi yardım kuruluşuna ailemiz adına verilse nasıl olur?olmaz mı denesek?

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 15:07
Orjinalini yazan: Menderes Menderes Yazdı:

Sonra birileri adımıza kara çalsa bizde temize çıkmak için debelensek diyorsunDisapprove 
Para bir kirdir ve gönüllülük üzerine kurulmuş bu tarz organizasyonları kirletir.
Kanımca...

amac gene gönüllülük esasına dayalı zaten kimseye zorla bişe yaptıramssınız ki

-------------
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 16:23
Anlatamadım ben. Gönüllü olanlar için bir hesap numarası belirlendi ve ilan edildi. Paralar toplandı. Toplanan paralar bir yardım kuruluşuna verildi. Sonra çıkıp birileri dedi ki; "peugeotturkey"  5.000 TL topladı ama  yardım kuruluşuna 4.000 TL ödediler". Bu iddianın doğru olmadığı ispatlanır ama çamurun izi kalır. Madem parayı para toplama işini yapan kuruluşlara vereceğiz niye araya giriyoruz. Bence böyle şeylere reklam karıştırılmamalı.

Kanımca...

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 17:55

Anlatamadım ben. Gönüllü olanlar için bir hesap numarası belirlendi ve ilan edildi. Paralar toplandı. Toplanan paralar bir yardım kuruluşuna verildi. Sonra çıkıp birileri dedi ki; "peugeotturkey"  5.000 TL topladı ama  yardım kuruluşuna 4.000 TL ödediler". Bu iddianın doğru olmadığı ispatlanır ama çamurun izi kalır. Madem parayı para toplama işini yapan kuruluşlara vereceğiz niye araya giriyoruz. Bence böyle şeylere reklam karıştırılmamalı.

Kanımca...

reklam karıştırmıyoruz sadece toplu hareket edip daha fazlası için çabalıyoruz buda anca bu tip etkinliklerle oluyo ki tv. lerde görüyosun adam baglanıp 750 bin tl veriyo o program olmasa vermicekti belki.bizimkide böle bişe hem hepimizin sevdigi bişeyi yapıp hem yardım edicez.

-------------
murat karagöz

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 21:01
kendi çapımda yardım yaptım.
lütfen duyarlı olalım,karınca kararınca yapalım mübarek günde.
konuyu açan arkadaşı tebrik ederim.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 23:45
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

kendi çapımda yardım yaptım.
lütfen duyarlı olalım,karınca kararınca yapalım mübarek günde.
konuyu açan arkadaşı tebrik ederim.
eyw. hocam

-------------
murat karagöz

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 02:51
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

AlkışAlkışAlkış
Alkış

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net