|
Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adamin
biri ölür ve öbür dünyaya gider, birtercih yapmasi gerekir. Adam ilk
önce cennete girer herkesin namaz kıldiğını görür sonra cehenneme gider,
bihter, müjde ar, banu alkan, asenayi görür ve adam cehenneme gitmeye
karar verir, kapıyı açar adım atar ve ateşe düşer, adam zebaniye sorar,
nerde o ünlüler?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Temel
amansız bir hastalığa yakalanmış iyileşebilmesi icin yeni dogum yapmış
bir kadından süt içmesi gerekiyormuş temel kara kara düşünmeye başlamış
kimden isterim böyle birşeyi diye aklına dursunun karısı gelmiş dursunun
evine gitmiş dursunda evde yokmuş utana sıkıla derdini anlatmış fadime
ne olacak 1yudum süt gel iç demiş temel başlamış sütü içmeye temel
içtikçe fadime tahrik olmaya başlamış fadime dayanamamış ula temel başka
birşey ister misun da demiş
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Temel bir gün helikoptere binmis sonra onu izleyenler helikopterin düstügünü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Off temel of sen nasıl birşeysin ya
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kız: Bugün kalp ameliyatı olacağım. |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzell |
|
tayfundoner
1. Vites 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
|
Giresin'linin biri peco marka bi münübüs alır.ertesi gün yolcuya çıkar münübüs fısfıkıç dolu, dutar köyün yolunu, münübüs gitdükçe hızlanur.
- Yolculardan biri ura yavaş bi yere çarpucuk şimdi der - şofur: sen peco'yu bilin mi der? - yolcu: yoo bilmim der - şofur : u zaman susucan çıtın çıkmasın kefli ağazlı gine der ve devam eder münübüs hızlanmiya devam eder bi yolcu... daa seslenür - ura olum ben hastiim accuk yavaş sür şu naleti der -şofur: gine sorar sen peco'yu bilin mi? emmim ne bilsin peco nun ne oldunu - yoo nerden bilicem ura, ney u dedün yime bişisimi der - şofur: u zaman susucan, ağzaan dooru şamar çırangacak düşer haşimdi,buruşuk ağazlı mendabur der bu defada bi garı seslenür - ura yeenim ben yerüklüyüm az yavaş get da, dinin imanın yokmu seen çocuumu düşürceme porsuk başlı nalet der şofur gine sorar - sen peco'yu bilin mi der? - garı: peco aazıın ortasına s*çsın seen gevurun doorup gazandu biledi ben nerden bilicem unun ne demek oldunu der şofur gine aynı cuvabı verür arkadan hersli bi ses tonuyla bi genç seslenür - yavaş get gardaşım öldürcen bizi, seen zorun ney der şofur gine sorar sen peco'yu bilin mi diye, - genç: bilim ura nalet nolucak der şoför: - u zaman cabuk sööle ağzına it s*çtu bunun freni nerde zabaddan beri hers beni booyiii taa :) |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
hcbank
1. Vites 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üstad ellerine sagılık ınan bugun bunalımda ıdım guldurdun benı allah ne muradın varsa versın
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
Kapı vurulur ve bir erkek kapıyı açar.
Kadın: Adam:
'Hiç sorun değil çocuğunuz camı kırdı ve içeri giren top değerli bir vazoya Kadın
daha fazla üzülür ve içeri girdiğinde gerçekten bir vazoyu kırılmış görür. 'Çok üzgünüm bunun da masrafını ödemek istiyorum' der. Adam: 'Hiç önemli değil, aslında çok büyük bir iyilik yaptınız bana'.
Kadın merakla: Adam: 'hanımefendi ben bir cinim ve 100 bin yıldır o vazoda hapis kalmıştım,
çocuğunuz sayesinde özgürlüğüme kavuştum, dileyin benden ne dilerseniz, Kadın: önceleri şaşırsa da, biraz düşündükten sonra; 'Çok güzel ve büyük bir malikane istiyorum'der. Adam:
'Bir dakika' der ve kısa bir telefon görüşmesinden sonra; 'tamam hanımefendi, malikaneniz hazır' der, 'İkinci dileğiniz nedir?' diye sorar. Kadın: Adam: yine kısa bir telefon görüşmesinden sonra;
'Tamam hanımefendi, Versace ve D&G'ya gidip en güzel kıyafetlerden istediğiniz kadar alabilirsiniz' der, Adam: 'Son dileğinizi de alabilir miyim' diye sormasıyla Kadın: çıldırmış bir halde; 'Dünyanın en güzel mücevherlerini istiyorum' der. Adam: yine kısa bir telefon görüşmesinden sonra; 'Tamamdır, yarin tüm mücevherleriniz teslim edilecek' der. Kadın: artik sevinçten çıldırmıştır. Adam: Kadın: biraz düşündükten sonra, O'na bu kadar güzel şeyler veren birinin, isteğini geri çevirmemesi gerektiğini düşünür ve 'Tamam olabilir' der, Sabah'a kadar birlikte olurlar... Adam bir ara sigarasını yakar ve kadına sorar;
'Kaç yasındasın?' Kadın:
'32' der
Adam: 'Hadi yaa.. Çok enteresan, bu yaştasın ve hala cinlere inanıyor musun?' :)) Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 28 Ağustos 2011 Saat 14:07 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |