|
106 xr far karartma |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 Saat 18:23 |
.
Düzenleyen 34sea45 - 12 Kasım 2011 Saat 03:05 |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eline saglık kardesım :) guzel olmus ama sıcak su kullanman degısık :)) bızım araclarda yapamayız bunu far motoru var bızım farlarda :) ama guzel bı yontemmiş tuttum :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araca montajlı hali varmııdır eski vs yeni fotoları
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
far motoru bu aracdada var ama onuda söktüm :) zor olan bölüm cam oldugundan onu anlattım araca daha monte etmedim ama edince resimlerini koyarım
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıcağa dayanıklı boya derken nasıl bir boyadır. ben kendi aracımın farlarını boyayacaktım. aracım kırmızı olduğu için gövde rengi yani farın içinide kırmızı yapmayı düşünüyordum fakat sıcakda kalkma ihtimaline karşı vaz geçtim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
.
Düzenleyen 34sea45 - 12 Kasım 2011 Saat 03:05 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi ne yalan söyleyeyim benim çok hoşuma gitti..eline emeğine koluna sağlık araç beyaz olunca daha çok kendini belli etmiş.. güle güle kullan..
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler far camları hala çok kirli onada bi çözüm bulursam daha güzel olacak angel yerine ideal bi çözüm sıfır far alsam bile içini açıp boyayabilirim :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç şüphem yok .. yaparsın sen.. baksana çok hoş bir çalışma var ortada...
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metin dediği aklıma yattı araç rengi boyamak ama stopların içi siyah onlarıda açmak gerekecek bu defa :D zaten taktigi çözdüm 2 farı yapmam 35 dakka sürdü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi bravo sana
Düzenleyen by_ersin - 04 Temmuz 2011 Saat 16:55 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk olarak ilgine teşekkür ederim aydınlattığın için. sıcağa dayanıklı sihay bulmak kolay ama benim aracım şeytan kırmızı olduğu için sıcağa dayanıklı şeytan kırmızı boya bulabilirmiyim bilmiyorum. Bulamazsam da boyanın üzerine kaplanan ve boyayı sıcağa karşı koruyan bir kimyasal varmıdır acaba.
senin farlarına gelince benimkilerde matlaşmıştı zımparaladım lekeleri gitti ama halen mat duruyor bende bugün meguiars plastx diye bir ürün aldım yarın öbür gün gelir lekeli far camları için yapılmış ilk günkü haline getiriyor.
senin farlar cam olduğu için olmayabilir ama emin ol farları değiştirmeden bu sıkıntının önüne geçebilirsin.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıcaga dayanıklı boyanın her rengi var pratiker tarzı yerlerde daha kolay bulabilirsin üzerine kaplanacak bi kimyasal oldugunu sanmıyorum benim farlar içinde çözümü buldum ama daha denemedim ama yapan kişiler ilk günki gibi oldugunu söylüyor biraz daha araştırıp onuda denicem farları gözden çıkardıgımdan o yöntemide denicem
ve farları yaktıgımda dikkatimi çekti far motorlarını ayarlamadan takmışım farların 1 i yukarı 1 aşagı bakıyo :D bu konuyada dikkat etmek gerekli fiberden sıfır fara kadar her şeyi denerim artık :D Düzenleyen 34sea45 - 04 Temmuz 2011 Saat 21:52 |
|
a_them
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş emeğine sağlık aklıma yattı. takımları toplayayımda girişeyim. yalnış şunu merak ettim farları sökerken tamponuda mı sökmek lazım
|
|
Pug 106 quiksilver 2001
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 de tamponu sökmek şart bilmeyen arkadaşlar için söyleyim (:
|
|
|
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel calısma olmusss:))) tebrıkler arkadasım
|
|
a_them
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki 106 da? :( |
|
Pug 106 quiksilver 2001
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence konuyu açan arkadaşa özel mesaj at. baksana kendisi sökmüş. bende farları sökmek için daha önce 307 dekini söken koliva arkadaşımızdan yardım istemiştim. |
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet tamponun sökülmesi şart ben kaportacıda sök taka 20 lira verdim kendinde sökebilirsin ama ben ugraşmak istemediğimden ustaya söktürdüm farların montajından sonra far motorlarının tam takıldıgından emin ol yoksa farların biri yeri biri yukarıyı gösterir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emeğine sağlık
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |