|
407 KULLANMA KLAVUZU YARDIM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
espanyol
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 09:35 |
Arkadaşlar merhaba,
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bana acil Türkçe kullanma kılavuzu lazım pdf veya word ortamında. pejonun sitesinde sayfa sayfa var ama onun kitap şeklinde olanının yani tek dosya şeklinde bulmam lazım lütfen yardımcı olun.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk olarak forum kuralları konu açmadan önce üyelerimizi tanıyalım başlığı altında forum kuralları gereği kendinizi tanıtmanız gerekli,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
espanyol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pardon, çömezliğime verin
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
burada istediğin bilgilere ulaşabilirsin. http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_tr_tr.htm |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
espanyol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam mesajımı tam okumadınız sanırım,
"pejonun sitesinde sayfa sayfa var ama bana kitapcık şeklinde lazım" |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim sana gönderdiğimden daha iyisi yok (:
bu şekilde bakarak bulabilirsin en güzel ve kolay yolu budur. tam olarak amacınızı bilsek daha iyi yardımcı olacağız,
|
|
|
espanyol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam benim kitapcık şeklinde bulup yazıcıdan çıktı almam lazım komplesini,
internette buldum ama fransızca, türkçesini bulmaya çalışıyorum.
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım sizin niyetiniz farklıymış, ben bilgi bulmaya çalışıyorsunuz zannetmiştim. inşallah bulursunuz.
|
|
|
espanyol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah hocam
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |