|
Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678 9> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir suçlu yurt çapında aranıyormuş. Bütün emniyet müdürlüklerine suçlunun bir adet cepheden ve iki adet profilden resmi dağıtılmış. İki gün sonra Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden bir fax gelmiş: - Suçlulardan ikisini yakaladık. Üçüncüsünün yakalanması an meselesi…
Balığa çıkacak olan Lazlar konuşuyorlarmış : - Dün balık avladığımız yeri işaretledin mi? - Evet kayığa işaret koydum - Aptal! Ya bugün başka kayıkla balığa çıkarsak
Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi."
Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: - "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. - "Peki, karşıdan geliyorsa?" - "Karşıya ateş açarım, komutanım." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamış: - "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu?"
Temel İngiltere'ye gitmişti. Arkadaşları Temel'e: - "İngilizce bilmezdin İngiltere'de çok sıkıntı çektin mi?" demişler. Temel: - "Hayır, sıkıntıyı asıl İnciluzlar çekti..."
Temel ölmüş. Öteki dünyada görevliler listeye bakmış ve Temel'e: - "Ya, senin adın listede yok sen bugün ölmeyecektin yanlışlıkla ölmüşsün. Seni tekrar dünyaya göndereceğiz. Ama kurallara gore insan olarak gönderilemezsin. Ancak istediğin bir hayvan olarak dünyaya gönderileceksin. Ne olmak istersin?" Temel biraz düşündükten sonra: - "Yunus balığı olayım", demiş. Ve anında yunus balığı olarak dünyaya ışınlanmış. Aradan 3 dakika geçmeden Temel tekrar öteki dünyaya dönmüş. Görevli sormuş: - "Ne oldu ya? Biz seni şimdi gönderdik niye geldin?" Temel masum bir şekilde cevaplamış: - "Yüzme bilmiyordum, boğuldum!"
Temel askerlik yaparken komutanı çağırmış: - Söyle bakayım Temel islamın şartı kaçtır? Temel biraz düşünüp: - Kırktır komitanum, demiş. Komutan basmış Temel'e dayağı. Temel dışarı çıkmış ve olanı biteni Dursun'a anlatmış. Dursun; - Ula sen manyak misun, gir içeriye komutanıyın eilini öp, islamın şartı beştur de. Temel gülmüş; - Ula adam kırkı kabul etmeyi, beş dersem sabaha kadar dayak yerum.
İsmet Paşanın oğlu Erdal Inönü, bir seçim mitingi için Rize'ye gider. Kürsüde konuşan ince zayif uzun boylu Inönü'yü gören Temel sorar: - Habu konuşan adam da kimdur? Derler ki: Ismet Inönü'nün oglu Erdal'dır! - Uy desene Paşanun çok günahini almişuz. Rahmetli II. Dünya Savaşi yillarinda bizleri çok aç birakmişti. Baksaniza ne kadar adaletli davranmuş, kendi uşağini da aç birakarak ne hale getirmiş! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Genç deve annesine sormuş:
-"Anne niye bizim ayaklarımız bu kadar büyük?" Anne cevap vermiş: -"Çölde kuma batmamak için." Genç deve tekrar sormuş: -"Peki kirpiklerimiz niye bu kadar gür. Anne tekrar cevap vermiş: -"Çölde kum firtinalarında kum kaçmasın diye." Merakı yatışmamış olan genç deve bir soru daha sormuş: -"Bizim niye hörgüçlerimiz var." Anne deve sabırla yanıtlamış : -"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilmek için suyu hörgüçlerimizde depolarız." Sonunda dayanamayan genç deve sormuş : -"Peki biz Ankara Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet alm...ış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş. - Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş: - Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim... Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..Sormuşlar: - Sonraki tren ne zaman? - Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye... Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş... Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş... Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş: - Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun! - Ulan nası gülmeyeyim Onlar beni uğurlamaya gelmişti :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+ 999
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rizeli imamlarla Trabzonlu imamlar turnuva duzenleyip ayda bir mac yaparlarmis. Ama maci hep Rizeli imamlar kazanirlarmis. Trabzonlular bir gun;-Bu boyle gitmez, buna bir care bulalim, hep yeniliyoruz- demisler. Takim kaptani olan Temel Hoca oyle bir teklifte bulunmus ki... -Ula bizim Trabzonsporlu Hami ye sari cubbeyi giydirelim, bu da bizim Hami Hoca, merkez caminin imami, yeni tayin oldu- diye kandiririz demis. Bu teklifi kabul edilmis ve ilk macta Hamiyi de alip Rizeye maca gitmisler. Ama maci yine 2-1 kaybetmisler. Donuste takim kaptani Temel Hocaya komsusu sormus: -Temel ne oldu macin sonucu, kazanabildiniz mi? -Yok ya, Rizeliler bizi 2-1 yendiler. -Yapma ya, kim atti golleri? -Bizim golu Hami Hoca atti, onlarin gollerini de Del Pierro Hoca ile, Roberto Carlos Hoca atti. |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir Hondacının Yazdırdığı Arka Cam Yazısı '' Kadına Etek Erkeğe Vtec Yakışır '' Buna Karşılık Bi BMW'cı ne Diyor '' Gelme Yanıma Vtecle Gezdirirm Seni Etekle '' !!! :D
Düzenleyen Engin Tepe - 13 Haziran 2011 Saat 22:43 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar bugün başımdan geçen bi olayı paylaşmak isstedim sizinle. iş çıkışı bi bayan arkadaşımı bırakmak için arabama aldım. araban çok güzelmiş çok yakışmış gibi muhabbetlerden sonra arkadaşım sordu;
"bu araba ne'li?"
nasıl yani ne'li dedim
"yani VİTESLİmi oluyo bu araba" diye sordu :))
yok dedim kurmalı, bagajda kurma kolu var her sabah kuruyorum gidiyo dedim :)
o sırada vites değiştiriyodum ve arkadaşım tekrar sordu;
"ama o tuttuğun vites değilmi ki yaa" dedi :)
sözün bittiği an oldu. arkadaşlar en son hatırladığım arkadaki aracın kornası ve selektörleriydi. gülerken arabanın hakimiyetini kaybettim kenara çektim arabayı emniyet kemerini falan çözdüm yaklaşık bi 5 dk güldüm.
arkadaşım anlamsız bakışlarla ikinci bombayı patlattı;
"ama abimlerin arabası var vitessizmiş o öyle dedi" :))
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dursun iş için müracaatta bulunmuş.
İşe alınması için bazı evraklarla birlikte 8 ...adet de vesikalık fotoğraf istemişler. Ancak Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu bilmiyormuş. Hemen akıl hocası Temelin yanına koşmuş. Durumu anlatmış. ...Temel: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı çekilen fotoğraftır. Sen şuraya çukur kaz içine gir. Bende fotoğraf makinesi getireyim. Fotoğrafını çeker veririz demiş. Dursun başlamış çukur kazmaya, temel fotoğraf makinesi getirmeye gitmiş. Temel bir de gelmiş ne görsün. Dursun 8 tane çukur kazmış. Temel: Ula Dursun niye 8 çukur kazdın demiş. Dursun: 8 vesikalık lazım ya.. Temel: Ula salak ben zaten 8 tane fotoğraf makinesi getirmiştim :))) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik
finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler... Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler. Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini bos bir salonun ayrı ayrı köşelerine oturtur. Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir... Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10'ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır... Bunları kolayca çözerler. Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır: "Hangi lastik patladı?" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ŞARAPCI hocaya sormuş;
-şarap günah mı? HOCA; -günahtır ŞARAPCI; -Peki üzümün pekmezini yiyisen, suyunu içisen kendisini yiyisen peki şarabını niye içmisen? HOCA karşılık verir, -peki sen inegin etini yiyisen, sütünü içisen, yoğurdunu yiyisen peki bokuni niye yemisen :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel bir iğneleme
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile
çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte
tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir
otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir
aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan
sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu
okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider.
"Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama
beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?"
İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama
tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada
olacakmış..."
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline
girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini
sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası
onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir
İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı
öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in
Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet
notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: -
Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi
seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve
boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya
çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına
çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri:
"Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli:
"Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu
astım!"
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı
seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının
içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve
ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra
köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha
içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin
yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. -
"Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
[QUOTE=Muhammet ÇAKIR][QUOTE=Serhun]Gerçek Olay(+18)
( Olay gerçek ! Kelimeler için üzgünüm ) Sokak köpeklerinden çok şikayet gelince Diyarbakır Belediyesi bütün sahipsiz köpekleri toplamış. Ahali de sokakta başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu diye çok mutlu olmuş. Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin hepsinin kulağında bir zımba, sokaklarda yine geziyorlar... Vaho Belediyeyi aramış. Yetkiliye: "Bu itleri niye saldız ula böyle?" demiş. Yetkili de, hayvan haklarından söz etmiş ve: "Merak etmeyin hepsi aşılandı, kısırlaştırıldı" demiş. Vaho feryat etmiş: "Ula sizin izahınıza ..çam! Size bizi ısıriyler dedik, ..kiyler mi dedik!" yarıldım gülmekten.... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı
"Haydi oğlum, uyan artık Okul...a geç kalacaksın" Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi "İki ciddi neden söyle bana" Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi "Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan" Bu kez oğul annesine : "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? " dedi Sabri tükenme noktasina gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı : " Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca adamsın İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süperdi ya :) müdürmüş
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |