![]() |
|
Peugeotturkey Güncelleniyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu bir genel kullanilan hazir forum oldugu icin, yapilacak her sey forum yaziliminin kabiliyetleri dahilinde yapilabiliyor. En guzel cevabi yonetici (Gokhan) verebilecektir ancak soylediginiz bazi seylerin, cok guzel fikirler olmasina ragmen, sanirim uygulanabilirligi pek mumkun gozukmuyor. Ancak foruma ek olarak sayfalar hazirlanabilir ve dedikleriniz yapilabilir. Bu konuda sanirim forum database'i ile baglanti kurmak gerekiyor ki olabilecegini dusunuyorum. Aslinda bu tip projeleri eger kesinlestirebilirsek, asp ya da php bilen bir ekip ile hayata gecirmeye calisabiliriz. Sanirim forumda benden baska bu web programlama dillerini bilen arkadaslar da cikacaktir. |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
bende bi fikir atim ortaya acaba diğer diye bi konuda açılsada burdada diğer araçlar hakkında bilgi vs paylaşılsa sonuçta hepimiz otomobil tutkunuyuz ve ilgimizi mutlaka çeker diye düşündüm
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Birçok forumda bu mevcut. Olabilir Diger başlık adı altında ne olursa artık :)
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
Ben sabırsızlıkla bekliyorum, umarım gerçekleşir..
|
||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
||
![]() |
||
pug♥lovers ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug♥lovers
|
şu an forumda görünen tablo kenarlıkları bence çok göz yoruyor karışıklık hissi veriyor eski hali daha güzeldi
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hallettim banada çok kaba geldi.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
diğer isteklerinizede mümkün olduğu kadar cevap vermeye çalışıcam. Script çok karışık yazıldığı için oynaması zor oluyor ama denicem.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gokhan,
Bir kac oneride bulundum ama biraz geride kaldi. Atlanilmis olma ihtimaline karsi yinelemeyi uygun goruyorum:
Düzenleyen koliva - 11 Haziran 2011 Saat 13:55 |
||
![]() |
||
|
atlanmadı yapıcam. Spor konusunuda silmiştim geçen hafta. Forum az ana başlık, genelde alt başlıklarla olucak. Çok fazla sayfayı uzatmaya gerek yok bencede.
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
+1 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yanıt yaz seçeneğinin karşı tarafına yukarı çık kutucuğu açılırsa çok iyi olur.
![]() |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
hem konu güncellensin hemde bir fikir geldi aklıma;
organizasyonlarla alakalı başlık var ancak organizasyonlara ait resim ve video galerisi yapılsa ve ana sayfada hemen fark edilecek şekilde olsa, ziyaretçiler galerileri inceleyip sitemizin güzelliklerinden etkilenerek üye olmak isteyebilirler. resimler organizasyonlardan seçme en net ve güzelleri olur böylece resim kalabalığıda ortadan kalkar. organizasyon resimlerine bakmak istediğimizde farklı sayfalarda olması karışık bir durum. saygılar Düzenleyen forewer_fb - 30 Haziran 2011 Saat 17:52 |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
foruma bir yer daha açalım bölge bölge ayrılsın. istanbul ankara izmir bursa v.s. illerin sayfaları olsun sizce nasıl olur??
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
gökhan şu galeriye de resim yüklemeye yine devam etsem diyorum. galerideki eksik modelleri araştırdım. liste oluşturdum listeyi sana daha önce özel mesaj atmıştım yine atarım. bu modelleri galerideki anasayfaya eklersen bende yüklemeye devam ederim. ama modeller, konsept ve yarış olarak ayırırsan daha güzel olur.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kunkor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Konuyu bulmakta zorlanıyoruz. Daha pratik olmalı. Birde cevap yazıldığında uyarı gelse iyi olur. Direk konuya gideriz Kimse birşey yazmışmı diye konuyu aramaya gerek olmaz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |