|
307 ye cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
valla hiç dikkat etmedim dersem yalan olmaz ama birdahaki sefere bakarım
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
metin dün konya ya gittim ve geldim hızımı 110 a sabitledim yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi 5.8 gösteriyodu (düz yolda) bence iyi bir ortalama... ha bu arada araç rampa çıkarken 6.9 oluyodu rampadan inerken 4.5 e iniyodu.
|
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
abi çok iyimiş. ben hız sabitlemesiz otoyolda 90-100 gittim 6,8 den aşağı inmedi. hız sabitleyici ile en az 1 litre farkedermi diyordum demekki oluyormuş, teşekkürler beni aydınlattığın için.
bu arada hafta sonu kolu taktık ama bir türlü çalıştıramadık usta motor beynine giremediğini bu yüzden aktif edemediğini söyledi. bu hafta sonu halledeceğim inşallah.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
rica ederim metin kardeşim ne demek. inş senin cc de bir an önce hallolur da sende keyfini sürersin. |
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ilgine ve alakana çok teşekkür ederim. inan ben bunu unutmuşum başka yerlerde aşağı yukarı nekadar farkettiğine bakıyordum ilaç gibi geldi (:
normalde cc aktif yaparsın tip 'b' yi seçersin, tamam ama benim araçda biraz farklı geliişme oldu 1. tip ve 2. tip diye bişey çıktı, kolu çalıştırdık koldan beyine komut gidiyor ama beyinden motora gitmiyor. Motor beyninide ayarlamak istediğimizde ayarlarına giremedik bir türlü. bakalım cumartesi günü bununla ilgileneceğim elbet halledeceğiz.
|
|||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
aslında formda arkadaşlar toplansak toptan alacak kadar üyemiz var maşşallah :)fiyatı uygun olurdu..
|
|||||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
||||
ben varım ters bir durumum olmazsa |
|||||
hantsome28
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
||||
bende varım..Samsun da ki servise gittim ..takmadıklarını söyledi.
|
|||||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
servislerin 147 tl istediğii kolu ben 120 tl ye sponsor şahin peugeottan aldım. sizde alın ustanızlada anlaşın ona göre taktırın çok basit. bende istisnai bir durum oluştu servis yazılım yüklerken motor beyninin ayarlarının değiştirilmesini engellemiş onu halledince düzelicek inşallah.
|
|||||
|||||
metato
1. Vites 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
herkeze merhaba.
20.06.2011 itibariyle cc yi aracıma taktırdım. harika çalışıyor.ankarada olupta taktırmak isteyenlere yardımcı olabilirim.15-20 dk da takıldı.
|
|||||
307 sw ov pack 1,6
|
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
hayırlı olsun güle güel kullan,
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
nerede taktırdın fiyat ne dir?
|
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
hadi osman senide CC üyesi yapalım.
eğer aracın beynine girmek için bilgisayar bulabilirsen genelde özel servislerde oluyor, tanıdık peugeot özel servisin varsa kendinde yapabilirsin.
yapman gereken kolu takıp bilgisayara bağlayıp aktif yapmak. eğer böyle bir imkanın varsa ben sana yardımcı olurum.
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
metin unuttun herhalde ben sendende önce taktırmıştım hatta bana uzun yolda denedinmi km ne kadar yakıyo diye bende deneyip sana bilgisini vermiştim 100 km de 1 lt civarı fark ettiriyo diye...ben arkadaşa ankarada taktırdığı için sordum acaba benden daha ucuzamı taktırdı diye...
|
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
benim kafa tamamen gitmiş ya tamam hatırladım, bu arada benim 1 litre farketmedi (: araç yüklüydü ondan herhalde. dönüşte bakacaz. Düzenleyen metin - 21 Haziran 2011 Saat 15:40 |
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
valla yükten olabilir ben en ince detayına kadar baktım ortalama tüketim 5,8 (+- 0.1) gösteriyodu yol bilgisayarım.
|
|||||
metato
1. Vites 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
teşekkür ederim metin bey.
şaşmazda başkent peugeot serviste gökhan ustaya taktırdım.150 tl ye maloldu.
15-20 dk gibi kısa bir sürede takıldı.iki gündür test ediyorum gayet iyi çalışıyor.
sadece cc kolunda hız sınırlayıcı var o çalışmıyo.usta 2004 modellerin hız sınırlayıcıyı desteklemediğini söyledi.
|
|||||
307 sw ov pack 1,6
|
|||||
metato
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ose307 sen kaç paraya taktırdın? bende merak ediyorum ucuzamı yoksa pahalıyamı taktırdım diye.yetkili serviste işçilik dahil 200tl demişlerdi.
|
|||||
307 sw ov pack 1,6
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
doğrudur hız sınırlayıcı 2006 ve üstü modeller de çalışıyor
|
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
iyi fiyata taktırmışsın normalde servisteki fiyatı 147 tl + 50 tl işçiliğe takıyorlar. ben şahin peugeot murat abiden 120 tl kol aldım 20 tl de taktırıp açtırdım bitti.
hız sınırlayıcıya gelince evet senin araçda çalışmaz hatta hiç bir 307 de çalışmaz sadece sabitleyici çalışır. hız sınırlayıcı özelliği 308'ler de çalışıyor ama 307 için bir arkadaş gaz pedalının altındaki parça değiştiğinde çalıştığını söylüyordu nekadar doğru bilmiyorum.
|
|||||
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |