Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 ye cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 ye cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 16:28
valla hiç dikkat etmedim dersem yalan olmaz ama birdahaki sefere bakarım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 14:20
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

valla ben dün kullandım ankara-konya arası hiç sorun yaşamadım süper bi rahatlık ya sadece direksiyonu kontrol ediyorum..yakında direksiyon kontrol sisteminide çıkarırlarsa hiç şaşırmam :::))))

direksiyon kontrol sisteminden ziyade park yardım sistemi var sen direksiyonu bırakıyorsun gaza dokunuyorsun araç direksiyonu kendi çevirerek park ediyor (:

bu arada uzun yolda hız sabitleyici açıkken yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimin kaçtı?

metin dün konya ya gittim ve geldim hızımı 110 a sabitledim yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi 5.8 gösteriyodu (düz yolda) bence iyi bir ortalama... ha bu arada araç rampa çıkarken 6.9 oluyodu rampadan inerken 4.5 e iniyodu.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 15:55

valla ben dün kullandım ankara-konya arası hiç sorun yaşamadım süper bi rahatlık ya sadece direksiyonu kontrol ediyorum..yakında direksiyon kontrol sisteminide çıkarırlarsa hiç şaşırmam :::))))

direksiyon kontrol sisteminden ziyade park yardım sistemi var sen direksiyonu bırakıyorsun gaza dokunuyorsun araç direksiyonu kendi çevirerek park ediyor (:

bu arada uzun yolda hız sabitleyici açıkken yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimin kaçtı?

metin dün konya ya gittim ve geldim hızımı 110 a sabitledim yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi 5.8 gösteriyodu (düz yolda) bence iyi bir ortalama... ha bu arada araç rampa çıkarken 6.9 oluyodu rampadan inerken 4.5 e iniyodu.

abi çok iyimiş. ben hız sabitlemesiz otoyolda 90-100 gittim 6,8 den aşağı inmedi. hız sabitleyici ile en az 1 litre farkedermi diyordum demekki oluyormuş, teşekkürler beni aydınlattığın için.

bu arada hafta sonu kolu taktık ama bir türlü çalıştıramadık usta motor beynine giremediğini bu yüzden aktif edemediğini söyledi. bu hafta sonu halledeceğim inşallah.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 15:59

rica ederim metin kardeşim ne demek. inş senin cc de bir an önce hallolur da sende keyfini sürersin.

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 16:10

rica ederim metin kardeşim ne demek. inş senin cc de bir an önce hallolur da sende keyfini sürersin.

ilgine ve alakana çok teşekkür ederim. inan ben bunu unutmuşum başka yerlerde aşağı yukarı nekadar farkettiğine bakıyordum ilaç gibi geldi (:

normalde cc aktif yaparsın tip 'b' yi seçersin, tamam ama benim araçda biraz farklı geliişme oldu 1. tip ve 2. tip diye bişey çıktı, kolu çalıştırdık koldan beyine komut gidiyor ama beyinden motora gitmiyor. Motor beyninide ayarlamak istediğimizde ayarlarına giremedik bir türlü. bakalım cumartesi günü bununla ilgileneceğim elbet halledeceğiz.
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 19:30
aslında formda arkadaşlar toplansak toptan  alacak kadar üyemiz var maşşallah :)fiyatı uygun olurdu..
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 01:40
Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

aslında formda arkadaşlar toplansak toptan  alacak kadar üyemiz var maşşallah :)fiyatı uygun olurdu..

ben varım ters bir durumum olmazsa

Yukarı Dön
hantsome28 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hantsome28 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 07:25
Orjinalini yazan: only_younus only_younus Yazdı:

Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

ben varım ters bir durumum olmazsa

bende varım..Samsun da ki servise gittim ..takmadıklarını söyledi.
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 08:37
servislerin 147 tl istediğii kolu ben 120 tl ye sponsor şahin peugeottan aldım. sizde alın ustanızlada anlaşın ona göre taktırın çok basit. bende istisnai bir durum oluştu servis yazılım yüklerken motor beyninin ayarlarının değiştirilmesini engellemiş onu halledince düzelicek inşallah.
Yukarı Dön
metato Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 10:07
herkeze merhaba.
20.06.2011 itibariyle cc yi aracıma taktırdım. harika çalışıyor.ankarada olupta taktırmak isteyenlere yardımcı olabilirim.15-20 dk da takıldı.
307 sw ov pack 1,6
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 10:39
hayırlı olsun güle güel kullan,
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 10:54
Orjinalini yazan: metato metato Yazdı:

herkeze merhaba.
20.06.2011 itibariyle cc yi aracıma taktırdım. harika çalışıyor.ankarada olupta taktırmak isteyenlere yardımcı olabilirim.15-20 dk da takıldı.
nerede taktırdın fiyat ne dir?
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 13:09

herkeze merhaba.

hadi osman senide CC üyesi yapalım.

eğer aracın beynine girmek için bilgisayar bulabilirsen genelde özel servislerde oluyor, tanıdık peugeot özel servisin varsa kendinde yapabilirsin.

yapman gereken kolu takıp bilgisayara bağlayıp aktif yapmak. eğer böyle bir imkanın varsa ben sana yardımcı olurum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 13:45

herkeze merhaba.

eğer aracın beynine girmek için bilgisayar bulabilirsen genelde özel servislerde oluyor, tanıdık peugeot özel servisin varsa kendinde yapabilirsin.

yapman gereken kolu takıp bilgisayara bağlayıp aktif yapmak. eğer böyle bir imkanın varsa ben sana yardımcı olurum.

metin unuttun herhalde ben sendende önce taktırmıştım hatta bana uzun yolda denedinmi km ne kadar yakıyo diye bende deneyip sana bilgisini vermiştim 100 km de 1 lt civarı fark ettiriyo diye...ben arkadaşa ankarada taktırdığı için sordum acaba benden daha ucuzamı taktırdı diye...Embarrassed
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 15:39

herkeze merhaba.

metin unuttun herhalde ben sendende önce taktırmıştım hatta bana uzun yolda denedinmi km ne kadar yakıyo diye bende deneyip sana bilgisini vermiştim 100 km de 1 lt civarı fark ettiriyo diye...ben arkadaşa ankarada taktırdığı için sordum acaba benden daha ucuzamı taktırdı diye...Embarrassed

benim kafa tamamen gitmiş ya tamam hatırladım, bu arada benim 1 litre farketmedi (: araç yüklüydü ondan herhalde. dönüşte bakacaz.

Düzenleyen metin - 21 Haziran 2011 Saat 15:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 15:50

herkeze merhaba.

benim kafa tamamen gitmiş ya tamam hatırladım, bu arada benim 1 litre farketmedi (: araç yüklüydü ondan herhalde. dönüşte bakacaz.

valla yükten olabilir ben en ince detayına kadar baktım ortalama tüketim 5,8 (+- 0.1) gösteriyodu yol bilgisayarım.
Yukarı Dön
metato Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 16:47
teşekkür ederim metin bey.
şaşmazda başkent peugeot serviste gökhan ustaya taktırdım.150 tl ye maloldu.
15-20 dk gibi kısa bir sürede takıldı.iki gündür test ediyorum gayet iyi çalışıyor.
sadece cc kolunda hız sınırlayıcı var o çalışmıyo.usta 2004 modellerin hız sınırlayıcıyı desteklemediğini söyledi.
307 sw ov pack 1,6
Yukarı Dön
metato Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 16:50
ose307 sen kaç paraya taktırdın? bende merak ediyorum ucuzamı yoksa pahalıyamı taktırdım diye.yetkili serviste işçilik dahil 200tl demişlerdi.
307 sw ov pack 1,6
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 16:50

15-20 dk gibi kısa bir sürede takıldı.iki gündür test ediyorum gayet iyi çalışıyor.
sadece cc kolunda hız sınırlayıcı var o çalışmıyo.usta 2004 modellerin hız sınırlayıcıyı desteklemediğini söyledi.

doğrudur hız sınırlayıcı 2006 ve üstü modeller de çalışıyor
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 20:23

iyi fiyata taktırmışsın normalde servisteki fiyatı 147 tl + 50 tl işçiliğe takıyorlar. ben şahin peugeot murat abiden 120 tl kol aldım 20 tl de taktırıp açtırdım bitti.

hız sınırlayıcıya gelince evet senin araçda çalışmaz hatta hiç bir 307 de çalışmaz sadece sabitleyici çalışır. hız sınırlayıcı özelliği 308'ler de çalışıyor ama 307 için bir arkadaş gaz pedalının altındaki parça değiştiğinde çalıştığını söylüyordu nekadar doğru bilmiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26345 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37005 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296744 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94108 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 866 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6242 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 312 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49367 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 600 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1883 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1053 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English