Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 ye cruise control

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14391
Tarih: 18 Eylül 2025 Saat 08:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 ye cruise control
Mesajı Yazan: arslanbey01
Konu: 307 ye cruise control
Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 22:35
arkadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma curise control taktırmak istiyorum servis 50 tl dedi hız sabitleme ve limitleme kolunu ben buldum servis 50 tl ye takacak ancak bu işi yaptıran arkadaş varmı aranızda nasıl çalışıyor kendi orjinali ile aynımı çalışıyor merak ediyorum birde bana sorumluluk size ait şeklinde bir kaç şey söyledi servis bu ne zırvadır sizce. curise control taktırdığımda ekranda nasıl bir ayar oluyor yani curise controlu aktif yaptığımda yol bilgisayarı ekranında neler görmeliyim orjinal premium modellerde ekranda gözüken curise control ayarları benim ekrandada gözükecekmi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

-------------
ARSLANBEY01

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 22:38
50TL olamaz bir yanlışlık vardır.

Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 22:39
50tl işçilik hız sabitleme kolunu kendim alıyorum

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 22:41
Tamam ben yanlış anlamışım.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 23:02
Orjinalini yazan: arslanbey01 arslanbey01 Yazdı:

arkadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma curise control taktırmak istiyorum servis 50 tl dedi hız sabitleme ve limitleme kolunu ben buldum servis 50 tl ye takacak ancak bu işi yaptıran arkadaş varmı aranızda nasıl çalışıyor kendi orjinali ile aynımı çalışıyor merak ediyorum birde bana sorumluluk size ait şeklinde bir kaç şey söyledi servis bu ne zırvadır sizce. curise control taktırdığımda ekranda nasıl bir ayar oluyor yani curise controlu aktif yaptığımda yol bilgisayarı ekranında neler görmeliyim orjinal premium modellerde ekranda gözüken curise control ayarları benim ekrandada gözükecekmi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

forumda sadece benim bildiğim 4 tane hız sabitleme ile ilgil konu zaten var. neden hiç araştırmadan konu açıyorsunuz bunu halen anlamış değilim.

forumda hız sabitleyici yada cruise control olara arattır istemediğin kadar bilgi var.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 00:06
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

forumda sadece benim bildiğim 4 tane hız sabitleme ile ilgil konu zaten var. neden hiç araştırmadan konu açıyorsunuz bunu halen anlamış değilim.

forumda hız sabitleyici yada cruise control olara arattır istemediğin kadar bilgi var.
Metin sen sakin ol :)) sen sinirlenme :) seninle hepimiz aynı fikirdeyiz dostum :)) zaten pek cevapta verilmemiş:)) bende gördum de sen yazınca cvp yazdım :)

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 01:03
Arkadaş konuyu görmemiş olabilir siteyi takip etmiyo olabilir sert davranmak yerine arkadaşa konunun linkini yollayarak yardımcı olabilirsiniz veya yardım etmek istemiyosanız yazma gereği duymazsınız diye düşünüyorum.

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 08:49
Orjinalini yazan: peugeotefe peugeotefe Yazdı:

Arkadaş konuyu görmemiş olabilir siteyi takip etmiyo olabilir sert davranmak yerine arkadaşa konunun linkini yollayarak yardımcı olabilirsiniz veya yardım etmek istemiyosanız yazma gereği duymazsınız diye düşünüyorum.

arkadaş konuyu görmemiş değil zaten sürekli en az 1 tane cruise control konusu güncel oluyor, bunu ilk olarak hatırlatayım. Ayrıca siteye üye olurken forumun kendi kuralları var biz nasıl uyuyorsak o da uyacak, bunu benim değil asıl senin hayırlatman lazım.

al link vererek yardımcı oluyorum önce sana sonra ona (:

forum_posts.asp?TID=8290&FID=52&PR=3&title=peugeot-trkiye-genel-forum-kurallar" rel="nofollow - Peugeot Türkiye Genel Forum Kuralları
Madde-6 ;)

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 16:40
orda diyorki aynı konudan varsa yöneticiler tarafından birleştirilebilir yada yönetici tarafından silinebilir ne dırlıyonki ben acemiysem açmışım sen ustaysan sil yada birleştir 

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 16:43
arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı davranmayalım

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 17:11

o yetki bende olsa ama yok napalım, anca uyarmaya çalışıyorum. çünki okadar yorum yapmışız bilgi paylaşmışız aynı şeyi başka birinin gelip sil baştan sorması okadar emeğin üstüne insanın canını sıkıyor neyse kusura bakma.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14198&KW=cruise+control&title=206-14-hdi-hz-sabitleyici-takld-test-edildi" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14198&KW=cruise+control&title=206-14-hdi-hz-sabitleyici-takld-test-edildi

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13775&KW=cruise+control&title=206ya-cruise-control-taktryorum" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13775&KW=cruise+control&title=206ya-cruise-control-taktryorum

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&KW=cruise+control&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&KW=cruise+control&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13975&KW=cruise+control&title=nemlİ-cruise-control-taklmas-hakknda" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13975&KW=cruise+control&title=nemlİ-cruise-control-taklmas-hakknda

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7478&KW=cruise+control&title=307-cruise-control" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7478&KW=cruise+control&title=307-cruise-control

burada istemediğin kadar bilgiler mevcut, aklına gelen hız sabitleme sistemi ile ilgili bütün cevaplar var. hatta bu bilgileri aldığında belkide kendi montajını kendin yapabilirsin yada bilgisayarın yoksa bilgisayarı olan ve bilmeyen bir ustaya hem öğretip hemde taktırabilirsin.

saygılar.

-------------

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 17:17
dün itibariyle 2006 model 206 dizele hız sabitleme takılmıştır.
sorunsuz kullanıyorum.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 17:31
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

dün itibariyle 2006 model 206 dizele hız sabitleme takılmıştır.
sorunsuz kullanıyorum.

kilometre sayacının olduğu yerde "Cc---" çıkıyor olması lazım baktınız mı çıkıyormu? eski modellerde çalışıyor ama ekranda bişey yazmıyor sanırım 2006 ve üstü modellerde bu yazının da çıkması ve çalışması lazım diye tahmin ediyorum. 

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 17:42
yok çıkmadı simge..
çalışıyor normal olarak ama simge veya işaret çıkmadı.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 17:48
2006 model 307 ler can sistem olduğu için onlarda çıkıyormuş, sizinde can sistem kullandığınızı düşünerek mantık yürüttüm ne yazıkki yanılmışım.

-------------

Mesajı Yazan: d3n1s
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 17:56

2006 model 307 ler can sistem olduğu için onlarda çıkıyormuş, sizinde can sistem kullandığınızı düşünerek mantık yürüttüm ne yazıkki yanılmışım.

206'larda CAN sistem olmadığını söylemişti buradan bir üye, ama benim sorduğum bir usta da benim araçta CAN olduğunu söyledi, kafam iyice karışık, araç 206 quiksilver bu arada

Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 18:37
ben taktırdım 1,4 hdı  sadece ekranda yazıları cıkmıyor

-------------
307 1,4 hdı

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 19:33
Orjinalini yazan: iibrahimm iibrahimm Yazdı:

ben taktırdım 1,4 hdı  sadece ekranda yazıları cıkmıyor

normal. ama ne hikmetse 140 tl değilde aracı sıfır alırken 600 tl verirsen ekranda da çıkıyor (: farklı bir yazılım yapıyorlar herhalde.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 14:05
arakadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma hız sabitleyiciyi serviste bu gün itibarı ile 150 tl ye mal ederek taktırdım kullandım test ettim km ekranında cc on veya of yazıyor ayrıca kaç km ye sabitlendiğini arttırdığımda değiştiğini hepsini ayrıntılı şekilde görüyorum 150 liraya mal olan bu sistem bence çok rahat. ancak hız limitleme çalışmadı onun için gaz pedalını değiştirtmem gerekiyor o pedal yaklaşık 200 lira onu taktığımızda hız limitleme çalıştı onu sadece deneme amaçlı taktılar ve olduğunu gördük tekrar söktüler yani şu an aracımda hız sabitleme tıkır tıkır çalışıyor ancak limitleme için zamana ihtiyacım var

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 14:52

arakadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma hız sabitleyiciyi serviste bu gün itibarı ile 150 tl ye mal ederek taktırdım kullandım test ettim km ekranında cc on veya of yazıyor ayrıca kaç km ye sabitlendiğini arttırdığımda değiştiğini hepsini ayrıntılı şekilde görüyorum 150 liraya mal olan bu sistem bence çok rahat. ancak hız limitleme çalışmadı onun için gaz pedalını değiştirtmem gerekiyor o pedal yaklaşık 200 lira onu taktığımızda hız limitleme çalıştı onu sadece deneme amaçlı taktılar ve olduğunu gördük tekrar söktüler yani şu an aracımda hız sabitleme tıkır tıkır çalışıyor ancak limitleme için zamana ihtiyacım var

aracın sanırım makyajlı kasa, makyajlı kasalarda can sistem olduğu için ekrandaki bilgilerlerde çıkıyor. eğer kol dahil 150 tl ye mal ettiyseniz çok iyi ama kol vardı diyordunuz kol hariç 150 tl ise biraz pahalıya taktırmışsınız.

onun dışında sabitleme kolunuz yanlış kol yani 307 lere hıs sabitleme oluyor hız limitleme olmuyor. hız limitlemeliler 308 lerde uyuyor bu yüzden sizde çalışmaması normal. yanlız bişey daha öğrenmiş olduk. gaz pedelını değiştirince 307 lerede hız limitlemeli cruise control takılabiliyormuş bu bilgi içinde teşekkürler.

hayırlı olsun güle güle kullanın.

-------------

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 15:20
arkadaslar bendede 2002 206 var 307 motorlu 1.6 16v
motor ve beyin aynı gaz teli elektronık
taktırabılırmıyım cc

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 16:10
hız sabitleme kolunu dışardan sipariş vermiştim ancak o siparişi iptal ettim servisten aldım hız sabitleme kolunu servis hem kolu ve hemde takma işlemlerini 150 tl ye mal etti şu an kullanıyorum

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 16:47

hız sabitleme kolunu dışardan sipariş vermiştim ancak o siparişi iptal ettim servisten aldım hız sabitleme kolunu servis hem kolu ve hemde takma işlemlerini 150 tl ye mal etti şu an kullanıyorum

normalde kol 140 tl sen işçilik dahil 150 ye çok iyi yapmışsın.

hem taktırıpde ekranında cc çıktığı için hemde en ucuz şekilde taktırdığın için en şanslı kullanıcı sensin maşallah.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 17:17
ben erzurumda yaşıyorum burdaki peugeot servisinde nisan ayı indirimleri diye bi kampanya vardı haberim yoktu aslında gittiğimde öğrendim kol için fiyat 130 işçilik için 70 istediler ancak indirim kampanyası ile 150 lira oldu

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 17:23

ben erzurumda yaşıyorum burdaki peugeot servisinde nisan ayı indirimleri diye bi kampanya vardı haberim yoktu aslında gittiğimde öğrendim kol için fiyat 130 işçilik için 70 istediler ancak indirim kampanyası ile 150 lira oldu
kampanya nezamana kadar dostum

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 17:56

ben bunu hiç düşünmemiştim ya. ozaman 140 tl olan hız sabitleme kolunu 105 tl ye alabilirim.

dinoco kampanya 30 nisan cumartesi sonmuş.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 18:00
30 nisan son gün 

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 18:01
hız limitleme işlemi yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa bunun için gaz pedalı değişiyormuş ve fiyatı 180 lira kampanyadan yararlanırsanız 150 lira yani limitleme de yaptırabilirsiniz 150 daha vererek

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 18:02
hız sınırlama bence çok gerekli değil.
hız sabitleme yeterli.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 18:36
bu özellik 1.4 xt 206 larada olabiliyormu özgür? 2004 alt yapısı var arac otomatik.

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 18:42
servise soralım isterseniz ama sizde arayıp bilgi alabiliyorsunuz ben gitmeden önce aramıştım ve takabileceklerini söylediler sizde şase numarasını vererek erzurumdaki servisi arayıp sorarsanız bilgi alırsınız ancak usta çok istekliydi yani benim araca sadece hız kontrolü takılacaktı adam bu işte uzmanlşamış ancak limitlemeyi deneyebilirmiyim diye sordu bende olur dedim ve gaz pedalı felan taktılar denediler oldu usta baya yetiştirmiş kendisini sizde ordan bilgi alabilirsiniz bence aracınıza olup olmayacağını yada bende sorabilirm isterseniz

-------------
ARSLANBEY01

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 19:12

aslında labilir ama erzurum nere izmir nere...

Özgür izmirde yasıyor ve izmride taktırmış anladıgım kadarıyla ama sizin servisinden bilgi almakta fayda var die düşünüyorum

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 21:13
hayırlı olsun hemşerim.
ya berkay kardeş sen 206'ya taktıracaktın ne oldu?

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 21:18
türkiyede sadece konyada bir usta becerebildi 206 dizellere cc takmayı...
ben konyada taktırdım.malesef izmirde yapan yok.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 21:18
bunun için konyaya gittim yani.
iyikide gitmişim.süper oldu.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 21:37

öylemi erzurumdada yapan varmış ama 307ye tabi

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 23:12

servise soralım isterseniz ama sizde arayıp bilgi alabiliyorsunuz ben gitmeden önce aramıştım ve takabileceklerini söylediler sizde şase numarasını vererek erzurumdaki servisi arayıp sorarsanız bilgi alırsınız ancak usta çok istekliydi yani benim araca sadece hız kontrolü takılacaktı adam bu işte uzmanlşamış ancak limitlemeyi deneyebilirmiyim diye sordu bende olur dedim ve gaz pedalı felan taktılar denediler oldu usta baya yetiştirmiş kendisini sizde ordan bilgi alabilirsiniz bence aracınıza olup olmayacağını yada bende sorabilirm isterseniz

bize böyle ustalar lazım (:

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 23:13
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

aslında labilir ama erzurum nere izmir nere...

Özgür izmirde yasıyor ve izmride taktırmış anladıgım kadarıyla ama sizin servisinden bilgi almakta fayda var die düşünüyorum

özgür konyaya gidip taktırdı (:

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 14:07
öyleymiş baksana hiçde sölemiyor :)) gidemeyiz abi biz konyaya iş güçç..
hem olup olmayacagı belli değil gideriz bide olmaz :)

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 16:24

evet artık bende biraz önce 307 me cruıse kontrol taktırdım harika bişeymiş bu ya büyük rahatlık

Mesajı Yazan: hantsome28
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 16:34
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

evet artık bende biraz önce 307 me cruıse kontrol taktırdım harika bişeymiş bu ya büyük rahatlık

nerde taktırdınız ...fiyat nedir.

-------------
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 16:47
ankara peugeot göral serviste herşey dahil 200 tl ye

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 18:19
çok ii olmuş...LPG fark etmiyor değilmi

-------------
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 21:27
Orjinalini yazan: hantsome28 hantsome28 Yazdı:

çok ii olmuş...LPG fark etmiyor değilmi
hayır dostum farketmiyor

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 21:33
200 tl çok fazla bence parçası 120 tl şahin pejo sponsorumuzda oradan alınsa hadi 20 tl de yazılım olsa 140 tl max.

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 21:59
200 TL. bu rahatlık ve konfor için kendi kanaatime göre çok değil.10-20 fazla olur ama olsun yeterki...

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:28
Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

200 tl çok fazla bence parçası 120 tl şahin pejo sponsorumuzda oradan alınsa hadi 20 tl de yazılım olsa 140 tl max.

bugün gittim cc kol yokmuş :(

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:32
hadi ya üzüldüm gelecekmiymiş peki ama diğer fiyat için yüksek bence 200 tl yazılım yükleyip aktif etmek için 80 tl vall ii para :) zaten yakında leptopa o proğramı yükleyim bağlantı kablosunuda alıcağım kendim yapacağım :)

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:41
şanzıman arıza kodu veriyormu diye planet2000 de bağlattık murat abide gelmişti, hazır bağlamışken ustaya sordum nasıl yaparız diye açtı cihazı bunu aktif yapcaz okadar dedi peki dedim kaça yaparsınn pek bişey tutmaz dedi murat abide parça ucuz ayrca çevresindeki ustalarla samimiyeti dolayısı ile uygun işçilik yapıyorlar.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:45
ya dediğin gibi üstad o proğram olsun ki bulması   kolay sanırım internetten bulunabilir ve ara kablosu bağlantı için tamam gerisi zevle yapılır ki mesela ben aracın hareket eder etmez kağıları otom.kitlemesini istiyordum servise sordum oooo uzun iş bağlayacaz baya bir uğraşacaz felan eee dedim maliyet 50 tl gibi bişe demişti :) salak var sanıyorlar karşılarında ooo baya bir uğraşacaz felan dedi alt üstü proğrama gircek aktif et diyecek bittti :)komedi gibi :)

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:51

ya dediğin gibi üstad o proğram olsun ki bulması   kolay sanırım internetten bulunabilir ve ara kablosu bağlantı için tamam gerisi zevle yapılır ki mesela ben aracın hareket eder etmez kağıları otom.kitlemesini istiyordum servise sordum oooo uzun iş bağlayacaz baya bir uğraşacaz felan eee dedim maliyet 50 tl gibi bişe demişti :) salak var sanıyorlar karşılarında ooo baya bir uğraşacaz felan dedi alt üstü proğrama gircek aktif et diyecek bittti :)komedi gibi :)

istedikleri kadar uğraşsınlar olmuyor. tek yapman gereken kontağı yarım açacan içerden kapıları kitleme düğmesine 3-5 saniye bascan okadar.

ben çok uğraştım olmuyor yazılımsalmı bilmiyorum, sponsor ECU TUNED bile uğraştı olmadı. yanlız bişey farkettim 2004 307 lerde olmuyor ama 2005 kullananlarda oluyor. seninde 2004 sanırım kitleme düğmesine basılı tut olmazsa boşa uğraşma.

cc koluna gelince. şahin peugeottan 120 tl alcan 20 tl de ustaya vercen tamamdır.

-------------

Mesajı Yazan: naksi
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:59
metin kardeş kim 20 tl ye takıyor ya adres tel verde gidek taktırak

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 23:18
onu  misal olarak söyledim kapı kilitlenmeden vazgeçtim 2004 benimki :) cc içinde şahin pejodan alıcan oradada taktıracaksın malitey 140 tl felan en fazla :)

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:03
servisin dediğine göre zaten o kolun servise maliyeti 165 tl imiş nasıl oluyorda 140 tl ye malediyosunuz .(maliyeti söyleyende servisteki çok samimi bir arkadaşım)

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:09
Orjinalini yazan: naksi naksi Yazdı:

metin kardeş kim 20 tl ye takıyor ya adres tel verde gidek taktırak

naksi düzetlme yapayım da yanlış olmasın sonra 20 dedin 50 verdik demeyin.

usta nasıl olduğunu gösterdi bende dedim kolu alıp getirip takayım aktif yap nekadara yaparsın diye, oda bişeyler atarsın dedi. belki 10 tl belki 20 tl belkide 50 tl ama bana göre en fazla 20 ye halleder o yüzden öyle yazmıştım düzeltiyorum.

taktırmak için de sponsor şahin peugeot murat abiyi ara, elinde yokdu getirtince ümraniyedeki fati sanayi sitesine git murat abiden hem kolu alırsın hemde o ustasına seni götürür taktırırsın.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:12

servisin dediğine göre zaten o kolun servise maliyeti 165 tl imiş nasıl oluyorda 140 tl ye malediyosunuz .(maliyeti söyleyende servisteki çok samimi bir arkadaşım)

ose servis satış fiyatı 140 tl + 1 saat işçilik 60 tl alıyorlar 200 tl tamam ama yasak olduğu için takmıyorlar.

murat abide şuan fiyatı 120 tl ama artar yada azalır bilemem. kolu aldıkdan sonra taktıracağın ustaya artık 20 mi verirsin 50 mi verirsin o senin ve ustan arasındaki pazarlığa bağlı.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:40

ose servis satış fiyatı 140 tl + 1 saat işçilik 60 tl alıyorlar 200 tl tamam ama yasak olduğu için takmıyorlar.

murat abide şuan fiyatı 120 tl ama artar yada azalır bilemem. kolu aldıkdan sonra taktıracağın ustaya artık 20 mi verirsin 50 mi verirsin o senin ve ustan arasındaki pazarlığa bağlı.

yasak olmasının sebebi ne metin ben taktırdım yasak falan demediler 

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:55

yasak olmasının sebebi ne metin ben taktırdım yasak falan demediler 

doğrudur ama burada gittiğim servisler takmıyorlar farnsadan yasak geldiği için diyorlar,

aslında işlerine gelmiyor, ergin abinin dediği gibi aracı sıfır alırken 600 tl fark alıyorlar ama sonradan kendin takarsan en fazla 200 tl ye geliyor bunlarda sonradan takılan hız sabitleyicileri yasak bahanesi altında takmıyorlar.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 15:27
valla ben dün kullandım ankara-konya arası hiç sorun yaşamadım süper bi rahatlık ya sadece direksiyonu kontrol ediyorum..yakında direksiyon kontrol sisteminide çıkarırlarsa hiç şaşırmam :::))))

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:06

valla ben dün kullandım ankara-konya arası hiç sorun yaşamadım süper bi rahatlık ya sadece direksiyonu kontrol ediyorum..yakında direksiyon kontrol sisteminide çıkarırlarsa hiç şaşırmam :::))))

direksiyon kontrol sisteminden ziyade park yardım sistemi var sen direksiyonu bırakıyorsun gaza dokunuyorsun araç direksiyonu kendi çevirerek park ediyor (:

bu arada uzun yolda hız sabitleyici açıkken yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimin kaçtı?

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:28
valla hiç dikkat etmedim dersem yalan olmaz ama birdahaki sefere bakarım

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 14:20

direksiyon kontrol sisteminden ziyade park yardım sistemi var sen direksiyonu bırakıyorsun gaza dokunuyorsun araç direksiyonu kendi çevirerek park ediyor (:

bu arada uzun yolda hız sabitleyici açıkken yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimin kaçtı?

metin dün konya ya gittim ve geldim hızımı 110 a sabitledim yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi 5.8 gösteriyodu (düz yolda) bence iyi bir ortalama... ha bu arada araç rampa çıkarken 6.9 oluyodu rampadan inerken 4.5 e iniyodu.

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 15:55

metin dün konya ya gittim ve geldim hızımı 110 a sabitledim yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi 5.8 gösteriyodu (düz yolda) bence iyi bir ortalama... ha bu arada araç rampa çıkarken 6.9 oluyodu rampadan inerken 4.5 e iniyodu.

abi çok iyimiş. ben hız sabitlemesiz otoyolda 90-100 gittim 6,8 den aşağı inmedi. hız sabitleyici ile en az 1 litre farkedermi diyordum demekki oluyormuş, teşekkürler beni aydınlattığın için.

bu arada hafta sonu kolu taktık ama bir türlü çalıştıramadık usta motor beynine giremediğini bu yüzden aktif edemediğini söyledi. bu hafta sonu halledeceğim inşallah.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 15:59

rica ederim metin kardeşim ne demek. inş senin cc de bir an önce hallolur da sende keyfini sürersin.

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 16:10

rica ederim metin kardeşim ne demek. inş senin cc de bir an önce hallolur da sende keyfini sürersin.

ilgine ve alakana çok teşekkür ederim. inan ben bunu unutmuşum başka yerlerde aşağı yukarı nekadar farkettiğine bakıyordum ilaç gibi geldi (:

normalde cc aktif yaparsın tip 'b' yi seçersin, tamam ama benim araçda biraz farklı geliişme oldu 1. tip ve 2. tip diye bişey çıktı, kolu çalıştırdık koldan beyine komut gidiyor ama beyinden motora gitmiyor. Motor beyninide ayarlamak istediğimizde ayarlarına giremedik bir türlü. bakalım cumartesi günü bununla ilgileneceğim elbet halledeceğiz.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 19:30
aslında formda arkadaşlar toplansak toptan  alacak kadar üyemiz var maşşallah :)fiyatı uygun olurdu..

-------------

Mesajı Yazan: only_younus
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 01:40

aslında formda arkadaşlar toplansak toptan  alacak kadar üyemiz var maşşallah :)fiyatı uygun olurdu..

ben varım ters bir durumum olmazsa

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 07:25
Orjinalini yazan: only_younus only_younus Yazdı:

ben varım ters bir durumum olmazsa

bende varım..Samsun da ki servise gittim ..takmadıklarını söyledi.

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 08:37
servislerin 147 tl istediğii kolu ben 120 tl ye sponsor şahin peugeottan aldım. sizde alın ustanızlada anlaşın ona göre taktırın çok basit. bende istisnai bir durum oluştu servis yazılım yüklerken motor beyninin ayarlarının değiştirilmesini engellemiş onu halledince düzelicek inşallah.

-------------

Mesajı Yazan: metato
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 10:07
herkeze merhaba.
20.06.2011 itibariyle cc yi aracıma taktırdım. harika çalışıyor.ankarada olupta taktırmak isteyenlere yardımcı olabilirim.15-20 dk da takıldı.

-------------
307 sw ov pack 1,6

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 10:39
hayırlı olsun güle güel kullan,

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 10:54
Orjinalini yazan: metato metato Yazdı:

herkeze merhaba.
20.06.2011 itibariyle cc yi aracıma taktırdım. harika çalışıyor.ankarada olupta taktırmak isteyenlere yardımcı olabilirim.15-20 dk da takıldı.
nerede taktırdın fiyat ne dir?

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 13:09

herkeze merhaba.

hadi osman senide CC üyesi yapalım.

eğer aracın beynine girmek için bilgisayar bulabilirsen genelde özel servislerde oluyor, tanıdık peugeot özel servisin varsa kendinde yapabilirsin.

yapman gereken kolu takıp bilgisayara bağlayıp aktif yapmak. eğer böyle bir imkanın varsa ben sana yardımcı olurum.

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 13:45

herkeze merhaba.

eğer aracın beynine girmek için bilgisayar bulabilirsen genelde özel servislerde oluyor, tanıdık peugeot özel servisin varsa kendinde yapabilirsin.

yapman gereken kolu takıp bilgisayara bağlayıp aktif yapmak. eğer böyle bir imkanın varsa ben sana yardımcı olurum.

metin unuttun herhalde ben sendende önce taktırmıştım hatta bana uzun yolda denedinmi km ne kadar yakıyo diye bende deneyip sana bilgisini vermiştim 100 km de 1 lt civarı fark ettiriyo diye...ben arkadaşa ankarada taktırdığı için sordum acaba benden daha ucuzamı taktırdı diye...Embarrassed

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 15:39

herkeze merhaba.

metin unuttun herhalde ben sendende önce taktırmıştım hatta bana uzun yolda denedinmi km ne kadar yakıyo diye bende deneyip sana bilgisini vermiştim 100 km de 1 lt civarı fark ettiriyo diye...ben arkadaşa ankarada taktırdığı için sordum acaba benden daha ucuzamı taktırdı diye...Embarrassed

benim kafa tamamen gitmiş ya tamam hatırladım, bu arada benim 1 litre farketmedi (: araç yüklüydü ondan herhalde. dönüşte bakacaz.

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 15:50

herkeze merhaba.

benim kafa tamamen gitmiş ya tamam hatırladım, bu arada benim 1 litre farketmedi (: araç yüklüydü ondan herhalde. dönüşte bakacaz.

valla yükten olabilir ben en ince detayına kadar baktım ortalama tüketim 5,8 (+- 0.1) gösteriyodu yol bilgisayarım.

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 16:47
teşekkür ederim metin bey.
şaşmazda başkent peugeot serviste gökhan ustaya taktırdım.150 tl ye maloldu.
15-20 dk gibi kısa bir sürede takıldı.iki gündür test ediyorum gayet iyi çalışıyor.
sadece cc kolunda hız sınırlayıcı var o çalışmıyo.usta 2004 modellerin hız sınırlayıcıyı desteklemediğini söyledi.

-------------
307 sw ov pack 1,6

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 16:50
ose307 sen kaç paraya taktırdın? bende merak ediyorum ucuzamı yoksa pahalıyamı taktırdım diye.yetkili serviste işçilik dahil 200tl demişlerdi.

-------------
307 sw ov pack 1,6

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 16:50

15-20 dk gibi kısa bir sürede takıldı.iki gündür test ediyorum gayet iyi çalışıyor.
sadece cc kolunda hız sınırlayıcı var o çalışmıyo.usta 2004 modellerin hız sınırlayıcıyı desteklemediğini söyledi.

doğrudur hız sınırlayıcı 2006 ve üstü modeller de çalışıyor

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 20:23

iyi fiyata taktırmışsın normalde servisteki fiyatı 147 tl + 50 tl işçiliğe takıyorlar. ben şahin peugeot murat abiden 120 tl kol aldım 20 tl de taktırıp açtırdım bitti.

hız sınırlayıcıya gelince evet senin araçda çalışmaz hatta hiç bir 307 de çalışmaz sadece sabitleyici çalışır. hız sınırlayıcı özelliği 308'ler de çalışıyor ama 307 için bir arkadaş gaz pedalının altındaki parça değiştiğinde çalıştığını söylüyordu nekadar doğru bilmiyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 21:41

ose307 sen kaç paraya taktırdın? bende merak ediyorum ucuzamı yoksa pahalıyamı taktırdım diye.yetkili serviste işçilik dahil 200tl demişlerdi.
doğrudur ben göral da taktırdım işçilikle 200 tl ye

Mesajı Yazan: BEYATAYA
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 21:50
BENDE 2004 307 XT VAR İZMİRDE NEREDE HIZ SABİTLEYİCİ TAKTIRABİLİRİM USTA İYİMİ

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2011 Saat 22:00
Orjinalini yazan: BEYATAYA BEYATAYA Yazdı:

BENDE 2004 307 XT VAR İZMİRDE NEREDE HIZ SABİTLEYİCİ TAKTIRABİLİRİM USTA İYİMİ

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
http://www.peugeotturkey.com/" rel="nofollow - www.peugeotturkey.com & http://www.peugeotturkiye.com/" rel="nofollow - www.peugeotturkiye.com

Birde yazilarimizi kucuk harflerle yazalim lutfen.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net