![]() |
|
2004 307XT OTM Tüp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
öyle diyince aklıma geldi, geçen peugeot merkezi ile görüştüm adamlar burada lpg li aracı almıyorlar
dedim diğer şehirdeki yetkili servisler bırakın aracı almayı kendileri montaj bile yapıyorlar diyorum adam halen kanunen kapalı yere aracı almak yasak diyor ya.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
||||
aydın yetkili servisindeki teknik danışman kankam
lpg oneriyor ama oda manuele gore çok yakar dedi. ayrıca arabada a6aydır vize de yokmus fiyat olarak 18000e indi |
|||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
muayene ettir de al ozaman bir sıkıntısı olabilir?
tahminimce 6 ay geciktiği için en fazla 60-80 tl daha alırlar diye düşünüyorum.
|
|||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
||||
[/QUOTE]
tahminimce 6 ay geciktiği için en fazla 60-80 tl daha alırlar diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Her ay için 6 TL gecikme cezası var,36 TL + muayne ücreti yapar.
|
|||||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||||
![]() |
|||||
||||
arkadaslar gereklı cevapları vermıslerr :)) hepsıne tesekkurler selamlar...
anlasılan forumumuzda lpg bılıncı yukselıyor
|
|||||
![]() |
|||||
||||
el birliği ile seni emekli edip senin işlerini ele almaya karar verdik (:
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
asıl bize yardımlarından dolayı biz sana teşekkür ederiz cem..senden ögreneceğimiz daha çok şey var.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
rıca ederım ne demek Allah askına :)) nacızane bılgılerımızı paylasıyoruz ıste...
![]() metınım sen bu gıdısle benı gecersın :))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
yok abi kendi yağımda kavruluyorum işte (:
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
boynuz kulağa geçer derler ama ::::)))))))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bende oyle bılıyorum
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
abimiz varken bize laf söylemek düşmez, büyüksün abi, saygılar hürmetler.
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
||||
arkadaslar 18e anlaştık. vizesi gecitti yaptırcak karsı taraf.
ayrıca tramer kayıtlarına baktım aracın herhangi bir kazası yok kayıtlarda tüpü takcam ama hemen ruhsatı değiştirmek istemiyorum 2 sene sonra vizeye yakın işletsem olurmumki |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
olmazzz. ruhsata ısletmeden lpg ıle dolasmak yasak. cezaı bır durum. benden soylemesı.
bana sorarsan 3 kurustan kacıp 10 kurusu rıske etme derım
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bende aynen cem in dediklerine katılıyorum yağmurdan kaçarken doluya tutulma
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ben her zaman soylerım. oyunu kuralına gore oynarsak hıcbır sorun olmaz...
ısın gereklılıklerını yerıne getırmek gerek
|
|||||
![]() |
|||||
||||
evet haklısınız arkadaslar..
gerci aracın vizesini yaptırcaklar ben sadece tüp takıp tekrar vizeye sokcam zaten vizeden gecmiş olcaka sorun olmaz sanırım.. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bak abıcım o zaman vıze yaptırmasınlar. sen aracın parasından 200 tl dusur muayene ıcın. lpg yı takıp muayenesını oyle yaptırırsın. hemde muayene masrafı onların olmus olur. zaten soyledıgın sekılde onlar yaptırmıs olacaklar sonucta. sadece odenecek olan parayı sen degerlendırmıs olursun...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Cem abi dediğin en mantıklısı ama aracın sıkıntısı varsa muayeneye girmeden almak riskli oluyor,
arkadaşda bi muayeneye girsin bakalım sıkıntıları çıksın ona göre satışını yapar tüp takar muayeneye sokarım gibi düünüyor. Sonuçda 6 aydır muayeneye girmemişse insanın akılna kötü şeyler geliyor.
bu durumda en güzeli a dan z ye iyi bir ustaya baktırcan ona göre muayenesiz alcan tüp takıcan muayeneye sokucan daha iyi olur.
|
|||||
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |