![]() |
|
106 qk yaz bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 19:46 |
slm, bakım için yapılanlar;ön fren diskleri.......:80 ön fren balataları....:50 triger seti..............:95 devirdaim..............:50 benzin filtresi..........:15 hava filtresi............:10 antifiriz..................:15 v kayışı...................20 alt rotil..................:20 işçilik....................:140 toplam...................:495 :) oooh yarasın :) daha sonra rot, balans'a gittim 3 tane jantta yamukluk vardı onları düzelttirdim ve rot,balans ayarı yaptırdım orayada 100 lira verdim... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mis gibi araban var 500 lira bişi değil kazasız belasız kullan.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gule gule kullanmanı dılerım. dunde bır quıc ınceledım. gayet guzel keyıflı bır arac... bu bakım senı uzun zaman goturur. supap ayarınada baktırdın mı??? 80.000 kmde bır yapılması gerekır. aracın km sı nedır??? |
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
ona baktırmadım dostum, km si 59700
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim Gökhan, cümlemize kaza bela vermesin Allah..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
oo cok ıyı kmsı azmıs :)) masallah
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
ona baktırmadım dostum, km si 59700 [/QUOTE]5 yıl kapalı garajdamı yattı yoksa bi türk filminde görmüştüm; geri gerimi sürüyon arabayı.d |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |