|
206 Roland Garros hangi yağ kullanmalı ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 22:28 |
|||
Değerli üyeler ;
Kısmet olursa haftasonu bakım var :) aracım 206 RG 1,6 2000 model 135000 de yağı kendim alıp gidecem filtreleri aldım balata da lasım neler almalıyom özellikle yağ konusunda hiçbir bilgim yok yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Usta elinde ne varsa iteliyor zira :)
Düzenleyen AlbayDemircan - 10 Mayıs 2011 Saat 09:02 |
||||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yağ değiştiren 206 lı yok mu yaw :)
|
||||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
guzel bır yag kullanmak ıstıyorsan 5-40 al.
mobıl super 3000 X1 5-40 veya castrol edge 5-40 vs kullanabılırsın...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Tam sentetik Castrol EDGE 5-40 öneririm.
|
||||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
5-40 ile 10-40 arasında ne fark var ?
|
||||
||||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bir de araç benzinli Castrol EDGE 5-40 benzili için dizel için ayrı değil mi?
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
5-40 daha incedir. Bir de çalışma ısıları arasında fark oluyor. Bilen arkadaşlar daha net yanıtlayacaktır.
Tam sentetik almanızı öneririm. 10-40 tam sentetik pek rastlamadım ben. 5-40, 0-40, 0-30 oluyor genelde..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ayrı. Dizel için olanların altında Turbo Diesel yazıyor. Benzinli için olanda birşey yazmıyor.
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
emın olmamakla bırlıkte sanıyorum ayrı olmaması lazım. artık bazı yaglar hem dızel hemde benzınlıde kullanılabılıyor. her yagda aynı degıl tabı. bakmak gerek...
mesela ben mobıl 1 0-40 kullanıyorum. tereyagı gıbı :)) eksıltme vs yok. bazıları oyle sanıyorlar yaa :))) Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 22:54 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Dizelde de kullanılabilir diyorlar ama Turbo Diesel diye satılan EDGE 5-40 da gördüm ben.
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
dıkkat edersen bende ne demısım???
her yagda aynı degıl demısım degıl mı? yanı bazılarında ayrıda olabılıyor demek ıstemısım...
|
||||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
peki bu bor katkısı bir işe yarıyor mu? kullanan var mı 100 liraya 60.000 garantili falan ? yalan olmasın bu işler ?
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Haklısın. Her yağda aynı değil. EDGE 5-40 için internette dizelde de kullanılır diyorlar ama ayrı olarak Dizel modeli de satılıyor. Orası muamma işte...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Gerek yok. Tam sentetik yağ kullanın yeterli.
|
||||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Zaten tam yağ doldurunca fazla gelmez mi şişe kaç ml bilmiyom ama resimde baya büyük ? Ciddi yakıt tasarrufu falan demişler raporlar falan ?
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bu bor ısıde cok degısken... cunku cok cesıtlı markada bor urunlerı var.
kendı tecrubem olarak nnt bor power ms250 sılver kullandım. 45-50 lıralık bır urun. bunun bırde s-250 gold olanı var. daha yogun bır ıcerıge sahıp ama fıyatı 100 lıra uzerınde.
bu sılver olanından kullanıp cok farkettı dıyende vaaaaarr, ben hıcbırsey anlamadım dıyende var. ama genel olarak kullanıpta zararlı dıyenı duymadım sahsen
tabı bu ıste motorun durumuna vs gore cok degısebılır. ben daha yumusak calıstıgını ıfade edebılırım. ama ben soylendıgı kadar abartı bır fark gormedım. belkı cok bakımsız araclarda cıddı bır fark yaratıyor olabılır. benım motorun zaten yag gıbı calısıyordu. oyle cekıste vs bır fark gormedım... Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 23:09 |
||||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Eywallah bölge temsilcim teşekkürler ...
|
||||
||||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ya bu arada nette baktım Castrol EDGE 5W40 4 Litre 120 TL ucuza neren alırım ?
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
cok paraaa yaaaaaa :)) gecenlerde bır arkadas bu yagı 70 tl ye aldıgını soyluyordu. hemde ankarada...
Ayrıca ılla castrol kullanmak zorunda degılsın kı!!! gıt Mobıl Super 3000 X1 5-40 al kullan mıs gıbı. 75 tl gıbı fıyatı var.
castrol gereksız pahalı... hemde pıyasada sahtelerının oldugunu arastırırsanız duyabılırsınız Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 23:15 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
İşte burdan. Tesadüfen buldum. Bu hafta içinde sipariş edeceğim ben de.
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |