![]() |
|
307 ye cruise control |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
50tl işçilik hız sabitleme kolunu kendim alıyorum
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50TL olamaz bir yanlışlık vardır.
|
|
![]() |
|
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma curise control taktırmak istiyorum servis 50 tl dedi hız sabitleme ve limitleme kolunu ben buldum servis 50 tl ye takacak ancak bu işi yaptıran arkadaş varmı aranızda nasıl çalışıyor kendi orjinali ile aynımı çalışıyor merak ediyorum birde bana sorumluluk size ait şeklinde bir kaç şey söyledi servis bu ne zırvadır sizce. curise control taktırdığımda ekranda nasıl bir ayar oluyor yani curise controlu aktif yaptığımda yol bilgisayarı ekranında neler görmeliyim orjinal premium modellerde ekranda gözüken curise control ayarları benim ekrandada gözükecekmi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |