|
Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Yazar | ||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
temel bir gün idristen borç para alır. idris "ne zaman ödeyeceksin" der. temel de "yarın ödeyeceğim" der. ertesi gün idris temelin yanına gider "ula uşağum öde bakayım borcunu" temel : yarın dedik ya!
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 Kaplumbağanın Suları Bitmiş.
Su Almak... İçin ...Okyanusa... Gitmişler. 20 Yıl ...Sonra Vara...bilmişler Ama Kova Almayı Unutmuşlar. Diyeri Ben Alır Gelirim Ama Ben Gelene Kadar Su İçmiyeceksin Demiş Ve Gitmiş. Aradan 60 Yıl Geçmiş Gelen Giden Yok Demiş Ben İçiyimde Neslim Tükenmesin Tam İçecekken Çalılardan Ses Gelmiş BAK BÖYLE YAPARSAN KOVA ALMAYA GİTMEM :D |
||
Sönmez
2. Vites 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
iyidi.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
- Tabi ki seni doğurup büyüten anneni benden daha çok seveceksin.
- Olmaz canım;... bu çok pahalı bunu almayalım. Ben pazardan ucuzunu alırım. - Hadi pes oynayalım. Ben İnter'i alacağım sen de Barcelona'yı al. - Kıza bak! Benden bile güzel.. - Bana neden bu kadar sık beni sevdiğini söylüyorsun? - Bir tek siyah ayakkabı alsam yeter de artar bana. Siyah her şeye uyar zaten... - Kredi kartımın limiti fazla, bir dilekçe yazalım da düşürsünler! - Benimle bu kadar ilgilenmesen de olur..Sevdiğini biliyorum ya bu bana yeter.. - Kesin ofsayt anasını satiiim.. :) |
||
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Süper hepsi de noktası noktasına doğru.
|
||
parpali
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
walla hepsını bı arada okumak super geldı gunun yorgunlugunda tesekkurler arkadaslar |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
Bunlarda benden :)
Otobüs şoförü yolcuları alır ve yola koyulur yolda giderken arkasındaki teyze sofore badem uzatır ve al oglum bu bademleri sen ye der bir süre boyle bademleri uzatır şoför sorar teyze sende biraz ye der teyze derki yok evladım ben üstündeki. Çikolatayı emiyorum bademleri sen ye der :-D
bir gün namık kemal ingiliz ve fransız bir yarışmaya girerler yarışmakuralları ise masanın üstünde bir içki var set bir içki bu içkiyi içip ondan sonra karşıdaki mağaranın kapısından girip ayının ensesine vurup diğer kapıdan çıkıp bir tane kızla sevişmek. fransız içkiyi devirir ve olduğu yerde sızar ingiliz ise içkiyi içer ve mağara kapısının önünde yığılır sıra bizim namıka gelir namık içkiyi devirir biraz bekler irkilir ondan sonra koşmaya başlar mağaraya girer ve1 saat olur çıkmaz 2 saat olur cıkmaz bunlar merak eder içeriye hirmeye tam hazırlanırken namık içeriden çıkar ve- \"ensesine vurulacak kız nerde\" der :D
Temel'le Fadime gezerlerken birkaç adam bunlara saldırır.Temel'i ağaca bağlayıp, Fadime'yi başlarlar soymaya. Fadime bağırır: 'Temel bunlar galiba beni ...'Temel: 'Başım ağrıyo de başım ağrıyı dee'
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 23 Nisan 2011 Saat 02:05 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süper |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dünyanın En Iii Laf Koyanları 1
Sokrat Ölüme mahkum edildiğinde, eşi: Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaşayış ve felsefesiyle ünlü - Ben çekilirim!! Bir şemsiye tamircisi, yazmış olduğu şiirleri incelemesi için Meşhur bir filozofa: Dostlarında biri, Fransız kralı 15. Lui' ye: Kral, alaylı alaylı gülerek: Kulaklarının büyüklüğü ile ünlü Galile' ye hasımlarınından biri: Fransa hükümet ricalinden biri Napolyon' un bir muharebede tenkide Bir toplantıda bir genç M. Akif küçük düşürmek için: Idam edilmek üzere olan bir mahkuma: Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanlı padişahı gibi sefere çıkacağı Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız? —————— Adamın biri Nazım Hikmet'e sakal bıraktığı için Maymuna Dönmüşsün demiş.O da cevaben: ———————————- |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dünyanın En Iii Laf Koyanları 2
Köylü, yeni dogan bir sipayi kucagina almis evine dönerken, iki
ortaokul ögrencisi kendisine takilir ve: Hayrola amca, derler. Oglunu
nereye götürüyorsun böyle? adam, kendine yapilan bu terbiyesizlige
aldirmamis görünerek cevap verir:
– Gittiginiz okula kaydini yaptiracagim. ————————————Amerikali is adami, Çinliyle alay ederek sormus: Mezarlariniza
koydugunuz pirinçleri, ölüleriniz ne zaman yiyecek? çinli, basini
kaldirmadan cevap vermis: : ———————————- Ingilizin biri bir türk lokantasında türk garsona "türkleri pek
sevmem çünkü Çanakkale'de bizim kardeşlerimizi katlettiler demiş.
Bizimki de: ——————————————- Profesör öğrenciye "ulan eşeği bağlasan buraya o bile okulu bitirirdi demiş. Öğrenci de cevaben: ————————————————- Hocası derse girmeyen öğrenciye yokmu dersin? diye sorunca . O da cevaben: —————————————————– Dersten sıkılan bi öğrenci "Hocam amma da uzattın" demiş. O da cevaben: ————————————————————- Adamın biri kıza laf atıyo çok güzelsin diye o da: Churchill, avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e kızgın kızgın şöyle seslenir: —————————————- Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş. Bir gün eşi Sokrates'e
verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş. Bakmış kocası hiç bir tepki
göstermiyor; bir kova suyu alıp başından aşağı boşaltmış. Sokrates,
gayet sakin: ——————————————– Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sık sık —————————————————– Bir gün Eflatun, talebelerinden birini kumar oynarken yakalamış ve şiddetle azarlamış. Talebesi: ———————————————————— ATATÜRK ün yanına ziyarete gelen iran kralı sohbet esnasında sürekli Atatürk e —————————————————- tip universitesinin1in de prof. zenci bir kadavranin cinsel organini
gosterip kesip bicerkwn 2 adet bayan sinirlenip soylenerek kalkmislar
tam kapidan cikicaklar ——————————————————– |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dünyanın En Iii Laf Koyanları 3Bi fuarda karşılaşan Microsoft yetkilisi Volkswagen yetlisine eğer
biz araba yapsaydık 1 depo benzinle 10.000 kilometre yapip araba $100'a
satilirdi" ve herkez kolaylıkla kullanırdı der.Bu lafi üstüne alinan
Volkswagen' de Microsoft için söyle der ve sıralar; ——————————————– Napoleon Bonapart Ispanya'yı savaşta yendiğinde Ispanya Kral'ı Napoleon'a; ————————————————- Öğrenci; ————————————————- Yahya Kemal'a "Ankara'nın en çok hangi tarafını seviyorsunuz" diye sorduklarında şu cevabı vermiş: ————————————————- Lokman Hekim'e: ————————————————- Bir Fransız yazar,Mehmet Akif'e: ————————————————- Komedyen Eddie Cortar'a, ————————————————- Dolmuşta……………. ————————————————- Dunyanin en buyuk mutefekkirlerindenbiri olan Mevlana,sakallari bembeyaz olmus papaza sorar; ————————————————- Grunfeld,cocukken bir profesorden keman dersi aliyormus.bir gun profesor; Barış Manço Fransa'da bir televizyon kanalinin canli yayinina konuktur… ——————————————— bir tiyatro oyunu sırasında seyircilerden bir sahneye hıyar atar nerden bulmuşşsa ——————————————- Yavuz Sultan Selim zamaninda, Iran sahi kiymetli mücevherlerle süslü
bir sandik hediye gönderiyor Sultan Selim'e.Sandik açiliyor. Içinden
çesit çesit degerli taslar, kiymetli atlas, kadife kumaslar
çikiyor.Fakat bir de pis bir koku yayiliyor. Dehset bir koku, herkes
burnunu tikiyor. Neyse en alttaki bohçadan insan pisligi
çikiyooooor..Yani Osmanliya acayip bir hakaret!!!!! ——————————————- osman bölükbaşı meclis kürsüsünde konuşmaktadır. ——————————————- büyük iskender'e biri; ——————————————- diyojen'e sormuşlar, ——————————————- Topal ismail'le IV.Mehmet arasında geçmiş yanlış hatırlamıyorsam…Yeniçeri isyanlarından birinde… Düzenleyen mustiii - 23 Nisan 2011 Saat 13:24 |
||
black_rock
1. Vites 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
|
süperr
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fuzuli ile Ruhi'nin yaşadığı dönemler aynı değildir. Fuzuli 1480-1556 yılları arası yaşamıştır. Ruhi'nin doğum tarihi bilinmemekle beraber ölüm tarihi 1605 olarak kayıtlıdır. Hatırlatmak istedim sadece "Fuzuli ile ruhi çok güzel manzaralı bir mekanda yürüyorlarmış.. atışmayı çok severlermiş kendi aralarıda.. manzaranın en güzel yerinde sıska çelimsiz bir sokak köpeği görmüşler… ruhi durumdan hemen istifade edip "Bu köpek bu manzarada Fuzuli " demiş Fuzuli hemen cevap olarak " o zaman vur kiçina tekmeyi çiksin Ruhi " demiş"
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bahsi geçen yazı çıkartılmıştır. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Erkeğin özü,Ne kdr fedakarız yaa :)
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya düsürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der. Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. ormancı"hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu? "ormancı yine "hayır" diye cevaplar. peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser. Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar. "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der. Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der. Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der. Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur. Bu hikayeden alinacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir. (Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır ) VAR MI DAHA ÖTESİ ???????? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şöyle ki : Mango'ya girdiğini düşün. Yanında bir arkadaşın var. O kişi seninle a...ynı
takımda yer alıyor. Karşı takımda da sevmediğin kızlar var. Lakin Mango
öylesine kalabalık, öylesine kalabalık ki anlatamam. Sende takım
arkadaşınla beraber bir bluzu beğendin. Karşı takımdaki sevmediğin
kişilerde aynı bluzu beğendiler. Ama siz bu bahsedilen bluzu onlardan
daha önce kaptınız.Kasanın kale olduğunu düşünelim. Karşı takımdaki
kızlar da kasaya ulaşmamanız için savunma yapıyorlar ve kasanın önünde
dikilmiş bekliyorlar. Senin de şöyle bir planın var. Takım arkadaşına
diyorsun ki; "Sen kasanın arka tarafına geç, ben sana bluzu atayım,
ödemeyi yap ve bluzu alalım." Arkadaşın kasanın arkasına yani kızların
arka tarafına geçiyor ve sen bluzu ona fırlatıyorsun. Bu durumda ofsayta
düşersiniz. He ama böyle yapmazsanız, sevmediğin o kızlarla yüzyüze,
tartışarak, çirkefleşerek aralarından sıyrılıp kasaya ulaşır, ödemeyi
yaparsanız ofsayta düşmezsiniz. Ama şöyle bir şansınız da var. Sen tam
bluzu fırlatacağın sırada arkadaşın kasa önünde savunma yapan kızların
yanında durur ve sen fırlattığın anda koşmaya başlarsa ofsayta düşmeme
ihtimaliniz var. Fakat zamanlamayı çok iyi ayarlamanız lazım. Çelişkili
bir durumda gözler yan hakeme (bu durumda yan hakem kasiyer oluyor)
çevrilir. Yan hakem devam etmenize izin verirse ve sizde bluzun
ödemesini yapabilirseniz hem gol olur, hemde ofsayta düşmemiş olursunuz.
İşte ofsayt böyle birşeydir ve Mango'da işe yarayabilir.:)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Türk erkeği çekicidir....
İşe Başlarken Besmele Çeker Delikanlıdır Tespih Çeker Sportmendir Barfiks Çeker Tek Eliyle Şınav Çeker Kendi Dişini Kendi Çeker Kaçan Golde Yuh Çeker Ağzında Sigara Halay Çeker Dikiz Aynasından Hareket Çeker Muazzam Kopya Çeker Kaynanadan Çok Çeker Genelde Babaya Çeker Evladına Nutuk Çeker İskenderin Üstüne Künefe Çeker Komedi Filminin Kralını Çeker Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker Kafası Bozulunca Resti Çeker Parayı Bulan Arabayı Çeker Mahallede Pati Çeker Gurbette Hasret Çeker Sevdiğini Sorguya Çeker Aldatılınca Tetiği Çeker Memlekete Turist Çeker Kaşı Gözü İlgi Çeker Her Ortamda Dikkat Çeker İtalyan Erkeklerine Beş Çeker İngilizlere Yirmi Beş Çeker Balık etli Görünce İç Çeker |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |