![]() |
|
Veee LPG Dönüşümü... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 03 Nisan 2011 Saat 23:13 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
@ muhammet cakır
sagolasın cok tesekkur ederım.. :)) senın yanında ben ancak cırak olurum :))
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
yok abı ya :)) o kadar da degıl
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
esasında bır aracın heryonuyle ılgılenırım ama lpg sıstemlerı cok kısının takıp ettıgı konu oldugundan dıkkat cektı tabı :)
yoksa kendı aracımda da bakım yapmadıgım yerı kalmadı :)) tamponlar, sogutma sıstemı, frenler, musurler, roleler, fanlar, kapı ayarları, soketler, gaz kelebegı, rolantı motoru, torpıto, kapı dosemesı, koltuk, kılıt vs vs... daha aklıma gelmeyenlerde var yanı ve bunların coguda resımlıdır...
paylasmaya gerek duymadım cunku cok 306 olmadıgı ıcın kalabalık yapmasın dedım :) Düzenleyen cecoli - 03 Nisan 2011 Saat 23:30 |
|||
![]() |
|||
||
2000 model Peugeot 206 XT 1.6 aracım var ve Atiker LPG mevcut şekliyle 3 ay önce aldım. Ben de 20TL LPG ile 100km yola albiliyorum ama 90km/saat geçmemek şartıyla. ![]()
Muhammet kardeşim haklı. Kütahya'da ve çevresinde LPGden anlayan kaliteli usta bulmak çok zor ama ben arabamı Bursa'dan galeriden almıştım ve şanslıymışım ki arbamın eski sahibi çok titiz bir insanmış. Arabamdan çok memnunum. Nazar değmez inşallah. I ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı Olsun Doğru Aracına LPG Takmakla Çok Doğru Bi Seçim Yaptığına İnanıyorum.
Söz Konusu Olayda Baş Rol ''Cecoli'' Varsa Sıkıntı Olacağını Sanmıyorum... Allah Güle Güle Binmeyi Nasip Etsin... Tekrar Hayırlı Olsun |
|||
![]() |
|||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||
Hayırlı olsun gle güle kullanmanız dileğiyle.
|
|||
![]() |
|||
||
Cem, ne olurdu sen Kayseride ikamet etseydin ya da ben İstanbulda ikamet etseydim. Benim takayı da adam etseydik. |
|||
![]() |
|||
||
sagolasın abıcım tesekkur edıyorum saygılarımı sunuyorum. esasında kayserınınde sanayısı gelıskındır benım bıldıgım kadarıyla ama oralarda kalıte usta olmamasına sasırdım. acaba senmı bulamadın nedır?
|
|||
![]() |
|||
||
Ben bulamadım. Plio da hiç arıza lambası sıkıntısı yaşamadım(çünkü böyle bir lamba yok) Pejoda da yeniyim. Bulacam bakalım. Biraz zaman ve para kaybı olacak sadece.
|
|||
![]() |
|||
||
Allah Alah enjeksıyonlu araclarda arıza ısıgı olur genelde ama neyse gecmıste kalmıs artık :)
|
|||
![]() |
|||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
||
Arkadaşlar bu LPG işine bende heveslendim bu aralar ancak Ankara'da nereye taktırsam diye düşünüyorum. Göral takıyo bildiğim kadarıyla ancak nasıl bir hizmetleri var, usta iyimi bilemiyorum. Bide Şaşmaz da Damla Oto Gaz var daha önce Kayınpederin arabaya orda taktırmıştım. Gayet güzel işçilikleri var. Sizin Ankara'da önerebileceğiniz iyi bir LPG ustası varmı? Muayene 23 Nisanda doluyor. Muayene yaptırmadan taktırayım da ruhsata işleteyim diyorum.
Araç 2006 Model 206 X-DESIGN Düzenleyen murat20021978 - 04 Nisan 2011 Saat 13:31 |
|||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|||
![]() |
|||
||
ankara da montaj yaptırıp memnun kalan arkadaslarımız var. onlar sıze daha ıyı yardımcı olabılırler.
|
|||
![]() |
|||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
||
BEN ANKARADA TAKTIRDIM ATIKER BASLARDA ARAC UYUM SAĞLAYAMADI GIBI OLDU SESI BILE DEGISTI GIBI GELDI BANA AMA SONRADAN SONRAYA DUZELDI NERDEYSE 1 SENE OLACAK BENZINDEN LPG YE GECERKEN UFAK BIR TITREME DISINDA BIR SIKINTISI YOK PEK GUC KAYBIDA OLMADI KISIN LPG 2,16 İKEN ŞEHİR İÇİNDE 0,20 KRŞ YAKTI
|
|||
![]() |
|||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
||
Sakın ha taktırmayın arkadaşlar.peugeot araçlarının %90 ına gitmiyor.belli bir süre sonra sürekli arıza veriyor.istanbul ankara zonguldak bursada bir o kadar arkadaşlarm taktırdı hepside belli bir süre sonra binpişman oldu.en kral ustalar monte etsiN.Bu araçların motor sistemine LPG uymuyor.ben son anda vazgeçtim taktırmaktan.ve belli bir miktar kar edeceğim diye arabanın ne orijinalliğinden ne de motorundan olmadım çok şükür.bu sadece bir fikir ve tecrübe yorumu.
![]() |
|||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|||
![]() |
|||
||
kısın 20 KR yaktıysa bundan ıyısı samda kayısı
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anlasılan senın cevrendekı herkes usta magduru :)) tabıkı her lpg takan memnun kalmıyor. boyle bırseyı ıddıa etmem zaten... neyse sız benzıne bızde tasarrufumuza devam edelım :))))))
|
|||
![]() |
|||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
||
Yorumun için teşekkür ederim ancak sana katılmıyorum malesef. Şu araç uygun bu araç uygun değil diye birşey olamaz bence. Önemli olan ustanın iyi olmasıdır. Usta düzgün iş yaparsa motorda düzgün performans verir.
Aslına bakarsan bu bir mekanik oyunudur. Eğer doğru şeyi doğru yere yerleştirmeyi becerebilirsen çalışmasına engel olabilecek bir durum olmaz kanaatindeyim.
O yüzden en kısa sürede Ankara'da düzgün, güvenilir ve uygun fiyatlı bir yer bulup bende LPG taktırcam:D Bıktım benzine dünyanın parasını vermekten yav
![]() |
|||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|||
![]() |
|||
||
ankarada montaj yaptırıp memnun olan arkadaslar var... onlar yardımcı olacaklardır
|
|||
![]() |
|||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
||
dedim ya sadece dostlardan aldığım yorumlardan ortalama bir fikir sundum.ama ben imkanım ve çook güvendiğim usta olduğu halde taktırmaktan vazgeçtim.takan arkadaşlara hayırlı olsun
![]() |
|||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |