|
206 Ön Sağ Çamurluk |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2011 Saat 14:34 |
|
Arkadaşlar öncelikle fikir amaçlı soruyorum. Sağ çamurluğum öküzün birinin kavşakta gelip dokundurmasından dolayı hafif kusurluydu. Ben de yaptırdım tabi macun astar boya falan derken 2 gün önce tekrar hıyarın biri çok hafif bile olsa (Pasta vursak bile çok hafif belli ediyor) geldi sürttü. Diyorum ki acaba çamurluğu komple değiştirsek mi daha mantıklı olur. 50 TL'ye falan çıkmaları bulunabiliyor. Zaten aynı ücreti kaportacıya da vermek zorunda kalıyoruz ve boya lokal olarak kendini belli ediyor. Fikirleriniz önemli.
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
eger duzgunse hıc dusunme degıstır derım ne kadar macun cekerseler ceksınler ılla bellı oluyor ben degıstır derım :) |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de komple degistirilmesi taraftariyim.
|
||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
|
iyice yamulduysa değiştir gitsin , orjinallik biter ama hiç değilse yamuk yumuk binmezsin arabana.
|
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
|
arkadaşlar iyi ama bakarsanız arkadaş biraz şanssız ya biri gelir bir daha dokundurursa yazın bende aracımı yeni aldığımda full cila falan bakımını yaptık akşamında kaportada sol ön çamurlukj içeri göçmüş öküzün biri tekme atmış
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
devreklee
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı devreklee
|
|
Merhaba arkadaşlar Foruma yeni katıldım.Ben 206 1.4 hdi sw almaya kara verdim. Daha önce de bir peugeot (2010 partner tepee 1.6 hdi 110bg gp premium pack) sahibiydim. çok beğendiğim aracımı satmak zorunda kaldım.sıfır almıştım.Şimdi 206 sw almayı düşünüyorum acaba. yakıt ve masraf konusunda beni üzermi görüşlerinizi bana yazabilirmisiniz. saygılarımla murat.
|
||
PEUGEOT 206 1.4 HDI SW
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ÜYELERİMİZİ TANIYALIM kisminda oncelikle kendinizi tanitmaniz gerekiyor. Kanimca 206 SW deneyim sahibi oldugunuz aractan sonra size cok ufak gelecektir. Düzenleyen koliva - 08 Mart 2011 Saat 19:29 |
||
semih
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
orjinalinin çıkmasını bulursanız daha sağlıklı olur geçmiş olsun
saygılarımla |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |