Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 Ön Sağ Çamurluk

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13331
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 12:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 Ön Sağ Çamurluk
Mesajı Yazan: xdesign
Konu: 206 Ön Sağ Çamurluk
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 14:34
Arkadaşlar öncelikle fikir amaçlı soruyorum. Sağ çamurluğum öküzün birinin kavşakta gelip dokundurmasından dolayı hafif kusurluydu. Ben de yaptırdım tabi macun astar boya falan derken 2 gün önce tekrar hıyarın biri çok hafif bile olsa (Pasta vursak bile çok hafif belli ediyor) geldi sürttü. Diyorum ki acaba çamurluğu komple değiştirsek mi daha mantıklı olur. 50 TL'ye falan çıkmaları bulunabiliyor. Zaten aynı ücreti kaportacıya da vermek zorunda kalıyoruz ve boya lokal olarak kendini belli ediyor. Fikirleriniz önemli.

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 14:53

eger duzgunse hıc dusunme degıstır derım ne kadar macun cekerseler ceksınler ılla bellı oluyor ben degıstır derım :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 15:16
Ben de komple degistirilmesi taraftariyim. 

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 15:56
iyice yamulduysa değiştir gitsin , orjinallik biter ama hiç değilse yamuk yumuk binmezsin arabana.

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 17:51
arkadaşlar iyi ama bakarsanız arkadaş biraz şanssız ya biri gelir bir daha dokundurursa yazın bende aracımı yeni aldığımda full cila falan bakımını yaptık akşamında kaportada sol ön çamurlukj içeri göçmüş öküzün biri tekme atmış

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: devreklee
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 18:19
Merhaba arkadaşlar Foruma yeni katıldım.Ben 206 1.4 hdi sw almaya kara verdim. Daha önce de bir peugeot (2010 partner tepee 1.6 hdi 110bg gp premium pack) sahibiydim. çok beğendiğim aracımı satmak zorunda kaldım.sıfır almıştım.Şimdi 206 sw almayı düşünüyorum acaba. yakıt ve masraf konusunda beni üzermi görüşlerinizi bana yazabilirmisiniz. saygılarımla murat.

Orjinalini yazan: oguzhan29 oguzhan29 Yazdı:

arkadaşlar iyi ama bakarsanız arkadaş biraz şanssız ya biri gelir bir daha dokundurursa yazın bende aracımı yeni aldığımda full cila falan bakımını yaptık akşamında kaportada sol ön çamurlukj içeri göçmüş öküzün biri tekme atmış

-------------
PEUGEOT 206 1.4 HDI SW

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:29
Orjinalini yazan: devreklee devreklee Yazdı:

Merhaba arkadaşlar Foruma yeni katıldım.Ben 206 1.4 hdi sw almaya kara verdim. Daha önce de bir peugeot (2010 partner tepee 1.6 hdi 110bg gp premium pack) sahibiydim. çok beğendiğim aracımı satmak zorunda kaldım.sıfır almıştım.Şimdi 206 sw almayı düşünüyorum acaba. yakıt ve masraf konusunda beni üzermi görüşlerinizi bana yazabilirmisiniz. saygılarımla murat.

Orjinalini yazan: oguzhan29 oguzhan29 Yazdı:

forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%C4%B0m%C4%B0z%C4%B0-taniyalim" rel="nofollow - ÜYELERİMİZİ TANIYALIM kisminda oncelikle kendinizi tanitmaniz gerekiyor.
Kanimca 206 SW deneyim sahibi oldugunuz aractan sonra size cok ufak gelecektir.

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 21:51
orjinalinin çıkmasını bulursanız daha sağlıklı olur geçmiş olsun
                                                                                                                     saygılarımla

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net