![]() |
|
lpg taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soyledıgın kadarıyla 100 km ye 11 lt lpg yakmıssın. anlattıgın surus formunda senın aracın ıcın 10 lt ye varmamasını beklerım... ama sıstem daha yenı zamanla ıyıce bır uyum soz konusu olunca daha stabıl hale gelebılır dıye dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
100 km ye 7.5 lt lpg bıle etmıyor. cok cok ıyı...
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
slm arkadaşlar...
bugün itibariyle gösterge tam tamına 100 km iken ve bu 100 km'nin yarısı şehir içi yarısı şehir dışı gidilmiş iken litresi 1.99 dan depoyu fulledim ve süper bir sonuç aldım:)) km'de:145 kuruş:)) bence çok iyi,sizce? |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
drburak2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı drburak2525
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sayfaya da yakıt tüketimi hakkında yzı yazdım. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12203&PN=3&title=307-yakt-tketimi-hk
|
|
Peugeot 307 SW Pack - 2003 - 1,6 Benzinli Metalik Gri
|
|
![]() |
|
drburak2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı drburak2525
Ben de hafta sonu Ankara Göral'da telefleks LPG taktırdım. Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi civarında tankı fullettim ve hiç durmadan ÇORUM'a geldim. 228,4 km lik mesafe sonunda tekrar fullettim. litresi 2,28 TL'sından 58,50 TL'lık LPG aldım. Bu arada hız sabitleyici ile hızı 110,00 km/sa'e sabitledim. Yani inişi de 110'la indim, yokuşu da 110 la çıktım. Kar yağdığı için yollar karlı ve sulu idi ve hava sıcklığı -2 C idi. benim ölçüme göre km de 25 KR yaktı. Ban göre çok geldi.
|
|
Peugeot 307 SW Pack - 2003 - 1,6 Benzinli Metalik Gri
|
|
![]() |
|
Ben hesabı mı yanlış yapıyorum, yoksa birilerinin arabası standart dışı mı? 1.6 motor bir araç şehiriçi ortalama 12 Lt LPG yakar. Bu hesaba göre (12*2,2)/100=0,264 kuruş yapar. Varsa bir yanlışım düzeltin lütfen.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
hayırlı olsun benzinden %10-20 fazla yakar lpg de öyle hesap edebilirsin atıyorum 10 lt benzin yakıyosan 11.5- 12lt lpg yakar
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
teşekkürler:))
|
|
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hayırlı olsun :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok iyi yapmışsın. eğer işini bilen bir ustaya taktırdıtsan ce bakımlarını yaparsan o seni senelerce idare eder. memnun kalırsın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
170 1.6 için güzel fiyat. ama 1.4 olan arkadaşım içinde eğer düzgün kullanırsa 180 filan yakıcağını düşünüyorum
|
|
![]() |
|
gaz 2.0 lıra ıse masallah... |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Benim araba 1.6 110hp lik motordan.. Atiker var bende de.. Gazın litresini tam olarak 2.00 fiyattan alıyorum..
160-170 yakıyo km de.. Kullanıma ve trafige göre degisiyo tabi ki; ama hiç bir sekilde 170 in üstüne cıkmıyo km de yaktıgı gaz fiyatı..
(Tamamen gazda gittigim km ye göre hesaplıyorum.. Yani arabayı önce ısıtıp, gaza gecirdikten sonra yola cıkıyorum)
|
|
![]() |
|
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...bir şey daha soracağım;ben kendimce seçimlere yaklaştıkça lpg ve benzin fiyatlarında indirime gidileceğini düşünüyorum.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
|
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Sakın ha dandik gaz kullanma ucuz diye hayatından bezersin. ortalama 20 kuruş yakmasını tahmin ediyorum. hatta sen şimdi ekonomik oluyor diye biraz basarsın, 22 kuruş falan olur ortalama
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
biliyorum çoğu yerde 2.3 ama burada 1.99 a satan bir yer var:))o sebepten öyle hesapladım:)) ve teşekkür ederim |
|
|
![]() |
|
20 kuruş yakacağından emin olabilirsin
2005 1.4 X-LİNE arkadaşımda var |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
10 litre yakarsa öpte başına koy :)
Şaka bir yana benim 307 olduğu için birşey diyemiyorum ama benzıne göre %20 - 30 artıyor
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
lpg nın lıtresı 2.3 haberın varmı senın :)) bu arada hayırlı ugurlu olsun... |
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün itibariyle atiker marka lpg taktırdım 2004 model 1.4 look modeli aracıma.deneyimli arkadaşlara sorum şu:lpg nin litresinin 2.00 tl olduğunu varsayarsak km'de ne yakması normaldir?ben de ölçüp burada paylaşacağım ama henüz ölçemedim.merak ediyorum ne kadar tasarrufum olacak...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |