|
antalya ve manavgat p.t organizatörü adayı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 Saat 13:46 |
|
ettiğin ve edeceğin tüm yardımlar için şimdiden teşekkür ediyoruz...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yorumlarınız icin tesekkür ederim en yakın zamanda size burda ki peugeot ları tanıtacagımm tesekkürler.
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yaşar abinin ki xenonlu hemde..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sen tırı kullnırken yakmıyonmu ben ahmetın tırı gordum tepesınde 5 tane hella var kocamn yasar bey sızınkı nasıldır kım bılır...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Siz Forumda Biraz Aktif Olun Üye Kazandırıp Organizayon Yapın.Zaten Biz Gereğini Yaparız.
Şu Aklımızda İzmir Var.Oraya Yoğunlaşmış Vaziyetteyiz.
|
||
esrarengiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esrarengiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
KADILIYORUM
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlısı olsun idyelim..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gündüz vakti sislerini Yakıp
Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz gecede yakmayın kardeşim yakan gördüğümde üstüne sürüyorum gözlerimi alıyor direksiyon hakimiyeti kaybediyorum...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süpersin deran abiii
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+++++ |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu siteye üye olmuş herkes zaten bulunduğu bölgede Peugeot Turkey i Temsil eder
Konuşmasıyla Oturmasıyla Kalkmasıyla Örnek olur Arcına Taktığı Stickerın Hakkını verir (Trafiğe Kapalı Alanda) Trafikte Örnek Olur Emniyet Şeridine Girmez AlkollüAraç Kullanmaz Gündüz vakti sislerini Yakıp Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz Siteye üye kazadırır farklı fikir ve projelerini anlatır Gerek Görülürse ugulanır Bunları Yapmak İçin Avatarında altında temsilci yazması gerekmez Her üye bir temsilcidir zaten İsterseniz O bölgedeki potansiyeli göstermek açısından mini bir buluşma yapın bizde değerlendirelim Oraya Temsilci Yazmak Cok zor değil sadece 30 saniye sürer... Hadi Kolay Gelsin Saygılarımla |
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldin..
Sitemize daha yeni üye olmuşsun galiba.. Öncelikle biraz forumda aktif olmalısın.. Manavgat'daki araçları bizlere şu anda sunabilirsin.. Temsilciliğe gerek yok.. Tabi ki de Site admin & kurucuları kendileri karar vereceklerdir..
Saygılarımla
|
||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
KATILIYORUM BENCE DE HERŞEYDEN ÖNCE SİTEMİZİ TEMSİL EDECEĞİN İÇİN ÖNCE BİZİM ARAMIZDA ADMİNLERİN DEĞERLENDİRMESİ NİSPETİNDE KENDİNİ KANITLAMALISIN BİRŞEYİ İSTEMEK GEREKİR ÖNCE AMA OLMASI İÇİN SADECE İSTEMEK YETMEZ...SEN BAŞLADIN AMA BENCE BİTİRMELİSİNDE...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
mbolun
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hasana katılıyorum. Her yeni üyeye bölge sorumlusu sende olsa sanmıyorumkı veresin? TAbi adminlerin kararı ama seni bi tanisak iyicene bi kaynassak daha iyi omazmı sence |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu göreve talip olman güzel bir durum.Fakat adminlerimizin görüşlerine ihtiyaç vardır.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben şahsen seni tanımıyorum ama buna karar verecekler adminlerimizdir onun haricinde benim kendi düşüncem kendini biraz daha tanıtmanı isterim her ne kadar orda olmasakta sonuç itibarı ile oradaki pt lileri kime teslim ettiğimizi bilmek isterim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sayın admin ve değerli peugeotturkey üyeleri antalya ve manavgattaki araçları tanıtmak muhabbet ve sohbet yapmak yeni üyeler kazandırmak ve peugeot turkeyi büyütmek amacıyla antalya ve manavgatın temsilcisi olmak istiyorumm sizlerle reverans sağlamak ve konulara acıklık getirmek icin dileğimi sizlere sunuyorumm tesekkürler.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |