Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antalya ve manavgat p.t organizatörü adayı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4256
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 11:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: antalya ve manavgat p.t organizatörü adayı
Mesajı Yazan: Guests
Konu: antalya ve manavgat p.t organizatörü adayı
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:15
sayın admin ve değerli peugeotturkey üyeleri antalya ve manavgattaki araçları tanıtmak muhabbet ve sohbet yapmak yeni üyeler kazandırmak ve peugeot turkeyi büyütmek amacıyla antalya ve manavgatın temsilcisi olmak istiyorumm sizlerle reverans sağlamak ve konulara acıklık getirmek icin dileğimi sizlere sunuyorumm tesekkürler.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:23
ben şahsen seni tanımıyorum ama buna karar verecekler adminlerimizdir onun haricinde benim kendi düşüncem kendini biraz daha tanıtmanı isterim her ne kadar orda olmasakta sonuç itibarı ile oradaki pt lileri kime teslim ettiğimizi bilmek isterim

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:31
Bu göreve talip olman güzel bir durum.Fakat adminlerimizin görüşlerine ihtiyaç vardır.

Mesajı Yazan: mbolun
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:32

Hasana katılıyorum. Her yeni üyeye bölge sorumlusu sende olsa sanmıyorumkı veresin? TAbi adminlerin kararı ama seni bi tanisak iyicene bi kaynassak daha iyi omazmı sence

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:35
Orjinalini yazan: HaSSaN HaSSaN Yazdı:

ben şahsen seni tanımıyorum ama buna karar verecekler adminlerimizdir onun haricinde benim kendi düşüncem kendini biraz daha tanıtmanı isterim her ne kadar orda olmasakta sonuç itibarı ile oradaki pt lileri kime teslim ettiğimizi bilmek isterim

KATILIYORUM BENCE DE HERŞEYDEN ÖNCE SİTEMİZİ TEMSİL EDECEĞİN İÇİN ÖNCE BİZİM ARAMIZDA ADMİNLERİN DEĞERLENDİRMESİ NİSPETİNDE KENDİNİ KANITLAMALISIN BİRŞEYİ İSTEMEK GEREKİR ÖNCE AMA OLMASI İÇİN SADECE İSTEMEK YETMEZ...SEN BAŞLADIN AMA BENCE BİTİRMELİSİNDE...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:45
Orjinalini yazan: muratuludag muratuludag Yazdı:

sayın admin ve değerli peugeotturkey üyeleri antalya ve manavgattaki araçları tanıtmak muhabbet ve sohbet yapmak yeni üyeler kazandırmak ve peugeot turkeyi büyütmek amacıyla antalya ve manavgatın temsilcisi olmak istiyorumm sizlerle reverans sağlamak ve konulara acıklık getirmek icin dileğimi sizlere sunuyorumm tesekkürler.
öncelikle aramıza hoşgeldin..
Sitemize daha yeni üye olmuşsun galiba.. Öncelikle biraz forumda aktif olmalısın.. Manavgat'daki araçları bizlere şu anda sunabilirsin.. Temsilciliğe gerek yok.. Tabi ki de Site admin & kurucuları kendileri karar vereceklerdir..
Saygılarımla

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 14:56
Bu siteye üye olmuş herkes zaten bulunduğu bölgede Peugeot Turkey i Temsil eder
Konuşmasıyla Oturmasıyla Kalkmasıyla Örnek olur
Arcına Taktığı Stickerın Hakkını verir (Trafiğe Kapalı Alanda)
Trafikte Örnek Olur Emniyet Şeridine Girmez AlkollüAraç Kullanmaz Gündüz vakti sislerini Yakıp
Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz

Siteye üye kazadırır farklı fikir ve projelerini anlatır Gerek Görülürse ugulanır
Bunları Yapmak İçin Avatarında altında temsilci yazması gerekmez Her üye bir temsilcidir zaten
İsterseniz O bölgedeki potansiyeli göstermek açısından mini bir buluşma yapın bizde değerlendirelim
Oraya Temsilci Yazmak Cok zor değil sadece 30 saniye sürer...

Hadi Kolay Gelsin

Saygılarımla

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 15:04
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

Bu siteye üye olmuş herkes zaten bulunduğu bölgede Peugeot Turkey i Temsil eder
Konuşmasıyla Oturmasıyla Kalkmasıyla Örnek olur
Arcına Taktığı Stickerın Hakkını verir (Trafiğe Kapalı Alanda)
Trafikte Örnek Olur Emniyet Şeridine Girmez AlkollüAraç Kullanmaz Gündüz vakti sislerini Yakıp
Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz

Siteye üye kazadırır farklı fikir ve projelerini anlatır Gerek Görülürse ugulanır
Bunları Yapmak İçin Avatarında altında temsilci yazması gerekmez Her üye bir temsilcidir zaten
İsterseniz O bölgedeki potansiyeli göstermek açısından mini bir buluşma yapın bizde değerlendirelim
Oraya Temsilci Yazmak Cok zor değil sadece 30 saniye sürer...

Hadi Kolay Gelsin

Saygılarımla

+++++

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 15:18
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz

süpersin deran abiii LOLLOLClap

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 15:40
Gündüz vakti sislerini Yakıp
Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz

gecede yakmayın kardeşim yakan gördüğümde üstüne sürüyorum gözlerimi alıyor direksiyon hakimiyeti kaybediyorum...

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 16:03
Hayırlısı olsun idyelim..

Mesajı Yazan: esrarengiz
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 16:36
Orjinalini yazan: HaSSaN HaSSaN Yazdı:

KADILIYORUMWink

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 17:18
Siz Forumda Biraz Aktif Olun Üye Kazandırıp Organizayon Yapın.Zaten Biz Gereğini Yaparız.

Şu Aklımızda İzmir Var.Oraya Yoğunlaşmış Vaziyetteyiz.

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 18:05
Orjinalini yazan: yaşar yaşar Yazdı:

Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz

gecede yakmayın kardeşim yakan gördüğümde üstüne sürüyorum gözlerimi alıyor direksiyon hakimiyeti kaybediyorum...

sen tırı kullnırken yakmıyonmu ben ahmetın tırı gordum tepesınde 5 tane hella var kocamn yasar bey sızınkı nasıldır kım bılır...Big%20smile

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2008 Saat 18:17
Orjinalini yazan: serhat tutar serhat tutar Yazdı:

Orjinalini yazan: yaşar yaşar Yazdı:

Cup Tıs Cup Tıs Dolaşmaz

sen tırı kullnırken yakmıyonmu ben ahmetın tırı gordum tepesınde 5 tane hella var kocamn yasar bey sızınkı nasıldır kım bılır...Big%20smile
Yaşar abinin ki xenonlu hemde..Big%20smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:11
yorumlarınız icin tesekkür ederim en yakın zamanda size burda ki peugeot ları tanıtacagımm tesekkürler.

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:46
Orjinalini yazan: muratuludag muratuludag Yazdı:

yorumlarınız icin tesekkür ederim en yakın zamanda size burda ki peugeot ları tanıtacagımm tesekkürler.

ettiğin ve edeceğin tüm yardımlar için şimdiden teşekkür ediyoruz...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net