![]() |
|
307 Önden Lokurtu ses ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 Saat 13:47 |
|
Yapıcak bişey yok en gözde olan yerler oralar çünki =) |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaten arabaların hasarları standart; marşbiyel, arka çamurluk ve tamponlardaki vuruk ve ezikler.. Bunları kazadan saymıyoruz zaten artık:)
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kiminki düzgün ki :D |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Benim marşipiyeller eğri büğrü oldu, gelişi güzel saçma sapan yapılan kasislerden dolayı.
|
||
![]() |
||
|
Bi gün karlığı bırakıcaz gibime geliyo yolda :D |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
çarpraz geçme öndeki karlığın sürtmemesi için iyi oluyor. yoksa dediğin gibi amortisörler ayrı birbirinden. mesela bizim burada yağmur suyu kanalları var ve yokuş dolu. kanaldan geçerken düzn girersem burun kesin sürtüyor. çarpraz girersem ama sürtmüyor :) askıda kalıyor araç ondan biraz yükseklik oluyor işte.. |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
|
hakkaten inş tutmaz okadar umarım. Sıkıntı yaptı içime ya :S |
||
![]() |
||
|
he işte en çok korktuğum durumda budur benim. Rot bozuk olur adam der bagaj kapağı değişcek lastik patlar adam der ön çamurluk değişcek böyle saçma saçma şeyler bulurlar. |
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
hocam o lokurtu olayı bende de vardı hatta ön takımı yenilemeyi düşünüyordum. Hafta sonu ankara ya gelmiştim gelmişken simge peugeot a götürdüm aracı . Ordan ustayla beraber rot balanscıya gittik. Bana bir hesap çıkardılar 780 tl gibi Komple ön takım için. Kredi kartını denedim çekmedi mecburiyetten eve dönüyordum. O esnada arkadaşım aradı anlattım durumu beni yanına çağırdı şaşmaza. Dediğim arkadaş şaşmazda sayılı bmw ustalarındandır. Yan dükkanında tor balanscı var ona gittik anlattım durumu sağ ve sol rot milleri sol akis körüğü değişti ve bir rot ayarında sonra hiçbir şey kalmadı. Bunları görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Yıllardır servisine götürdüğüm ustalardan böyle bir olay yaşamam. Bana sorarsan ustanı iyi seç hocam
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
masrafını 700-800 lira çıkacağını sanmıyorum kasislerden çapraz geçme fikrine de katılmıyorum, sonuçta tüm tekerler birbirinden bağımsız amortisörlere ve rotlara sahip düz veya çapraz geçmenin bir farkı yoktur. sorunun sebebi : bazı parçalarda bulunan ses önleyici lastik malzemelerin ömrünü doldurmuş sertleşmiş ve kopmuş olması olabilir. Düzenleyen ahmet_bjk - 04 Şubat 2014 Saat 00:58 |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
rot başı.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
|
Serviste gidip o sese baktırmak lazım bu nedir ne değildir bakalım.
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
aynı problemler bendede var. o lokurtu sesi çok büyük bi ihtimal z rotlardan kaynaklanır. o haşırtı seside genelde kasislerde araç yukarı doğru esnediğinde oluyor bende. ne olduğunu bende bilmiyorum doğrusu.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
vay arkadaş daha kredi kartım duruyo bide bu çıktı başımıza :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
İnşallah viraj kolu ile geçer.. Yoksa diğer parçalar da girerse bayağı tutar..
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Ben değişirken 40tl demişlerdi işte geçen sene tanesine..
|
||
||
![]() |
||
|
Viraj demiri yağladım ama geçmedi gres yağıyla ama olmadı :S değişime gidicez heralde. Viraj demiri fiyatı ne kadardır ? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Önden gelen lokurtu viraj kolu veya z kolu denen parçanın değişimiyle de giderilebilir. Parça fiyatı 40tl falandı geçen sene değişti benimkiler sağ-sol takması falan derken 100-120tl bir şey vermiştim.. Pejolarla çukur ve tümseklere dikkatli girmek lazım..
Düzenleyen barishrocker - 03 Şubat 2014 Saat 13:23 |
||
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
set lerden hızlı geçiyorsan çok çukura giriyorsan hatta bozuk parke taşlı yolda kullanmalarda bile ön takım bozulabiliyor park etmek için kaldırıma çıkartıyorsan aracı yine bozulabiliyor bu olumsuzlukların bazen mecburen yaptığım oluyor en başta kaldırıma park ilk rot kolu rot başı rot takozu bozuluyor ve bu sebepten ses yapmaya başlıyor
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Hmm 700 zaten şuan çok yüksek ya :S peki neden ön takımlar dağılmış olabilir abicim sebeb nedir neyi yanlış yaptım da böyle olduki çoğu zaman setlerden hızlı geçerim büyüklerden araba nasıl olsa sarsılmıyo diye bu sanırım sebeb ??? olabilirmi ? aynen bizim ön tampondaki karlıklar çok aşşada ondan demek. düşündüğüm gibi hep. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |