|
106 xr far karartma |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 Saat 13:26 |
bence ustanı değiştir sağını solunu kurcalatma kaynak işi sağlıklı değil iki gün sonra farklı bir sorunla karşılaşa bilirsin.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
estair
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar merhaba ben bilal 106 xr aldım 1999 model ama malesef sorunlu sorum sase nosuna göre debriyaj telı getırdım ama tel buyuk kendını kurmuyor kodu 2150Q6 bende 2150Q3 aldım nedense usta yapamadı sanzumanı sokup catalı geri alıp kaynatacakmıs benımde fazla bılgım olmadından sız bılenlere danısmak ıstıyorum neden sase nosuna göre gelen tel buyuk
|
|
106 xr 1994
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Silmişler.Neden silinmiş acaba......
|
|
|
|
aLTuu
1. Vites 26 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silinmiş?
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
bu dediğin bu farlarda mümkün değil
bu farlarda ışıgı toplama özelligi camında değiştigin takdirde düzgün bir aydınlatma sağlayamazsın |
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
eline sağlık çok güzel olmuş ama aklımda bir fikir var aslında onuda deneye bilirsin çok estetik bi görünüm olur diye tahmin ediyorum
angel farın camını normal orjinal fara takılsa nasıl durur sizce birde içini siyaha boyadımmı ??? |
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emeğine sağlık
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet tamponun sökülmesi şart ben kaportacıda sök taka 20 lira verdim kendinde sökebilirsin ama ben ugraşmak istemediğimden ustaya söktürdüm farların montajından sonra far motorlarının tam takıldıgından emin ol yoksa farların biri yeri biri yukarıyı gösterir
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence konuyu açan arkadaşa özel mesaj at. baksana kendisi sökmüş. bende farları sökmek için daha önce 307 dekini söken koliva arkadaşımızdan yardım istemiştim. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
a_them
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki 106 da? :( |
|
Pug 106 quiksilver 2001
|
|
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
güzel calısma olmusss:))) tebrıkler arkadasım
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 de tamponu sökmek şart bilmeyen arkadaşlar için söyleyim (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
a_them
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş emeğine sağlık aklıma yattı. takımları toplayayımda girişeyim. yalnış şunu merak ettim farları sökerken tamponuda mı sökmek lazım
|
|
Pug 106 quiksilver 2001
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıcaga dayanıklı boyanın her rengi var pratiker tarzı yerlerde daha kolay bulabilirsin üzerine kaplanacak bi kimyasal oldugunu sanmıyorum benim farlar içinde çözümü buldum ama daha denemedim ama yapan kişiler ilk günki gibi oldugunu söylüyor biraz daha araştırıp onuda denicem farları gözden çıkardıgımdan o yöntemide denicem
ve farları yaktıgımda dikkatimi çekti far motorlarını ayarlamadan takmışım farların 1 i yukarı 1 aşagı bakıyo :D bu konuyada dikkat etmek gerekli fiberden sıfır fara kadar her şeyi denerim artık :D Düzenleyen 34sea45 - 04 Temmuz 2011 Saat 21:52 |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk olarak ilgine teşekkür ederim aydınlattığın için. sıcağa dayanıklı sihay bulmak kolay ama benim aracım şeytan kırmızı olduğu için sıcağa dayanıklı şeytan kırmızı boya bulabilirmiyim bilmiyorum. Bulamazsam da boyanın üzerine kaplanan ve boyayı sıcağa karşı koruyan bir kimyasal varmıdır acaba.
senin farlarına gelince benimkilerde matlaşmıştı zımparaladım lekeleri gitti ama halen mat duruyor bende bugün meguiars plastx diye bir ürün aldım yarın öbür gün gelir lekeli far camları için yapılmış ilk günkü haline getiriyor.
senin farlar cam olduğu için olmayabilir ama emin ol farları değiştirmeden bu sıkıntının önüne geçebilirsin.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi bravo sana
Düzenleyen by_ersin - 04 Temmuz 2011 Saat 16:55 |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metin dediği aklıma yattı araç rengi boyamak ama stopların içi siyah onlarıda açmak gerekecek bu defa :D zaten taktigi çözdüm 2 farı yapmam 35 dakka sürdü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç şüphem yok .. yaparsın sen.. baksana çok hoş bir çalışma var ortada...
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler far camları hala çok kirli onada bi çözüm bulursam daha güzel olacak angel yerine ideal bi çözüm sıfır far alsam bile içini açıp boyayabilirim :D
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |