Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Paspas altındaki suyun kaynağı ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Paspas altındaki suyun kaynağı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
golge_oyunu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı golge_oyunu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Paspas altındaki suyun kaynağı ?
    Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 23:41
Yönlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim , sayenizde bir çok şeyi öğrendik :)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 19:01
Orjinalini yazan: golge_oyunu golge_oyunu Yazdı:

Bugün ben de farkettim şoför tarafı ıslaktı direk antifirizi kontrol ettim eksilmiş hatta nerdeyse hiç kalmamış .. :( Bunun tamirini kendimiz yapabilirmiyiz ? sıkıntılı bir yer oldugu belli ama elim yatkın bu konulara ? 

Sorun muhtemelen kalorifer petegi baglantisindaki contadan. Daha gecen gun bunun uzerine bir makale yayinlandi:

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250&title=soutma-suyunun-aracn-%DDine-szmas-problemi
Yukarı Dön
golge_oyunu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı golge_oyunu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 16:58
Bugün ben de farkettim şoför tarafı ıslaktı direk antifirizi kontrol ettim eksilmiş hatta nerdeyse hiç kalmamış .. :( Bunun tamirini kendimiz yapabilirmiyiz ? sıkıntılı bir yer oldugu belli ama elim yatkın bu konulara ? 

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 15:07
Orjinalini yazan: azdek azdek Yazdı:

çok şükür diyorum yazılanları okudukça bizim aslan da birşey yok tabi olmayacak demek değil bu yazılanlardan artıkkın birşeyler öğrendik sağolun arkadaşlar

Bu bisey degilki. Bir taraftan sorun ciksa da ugrassam diye dusunurken bu cikti Kahkaha Motor aksamina bisey olmasin yeter. O da olsa sorun degilde lift'siz olmuyor tek sorun o. Su endustriyel olanlardan koymak lazim garaja Shocked
Yukarı Dön
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 14:53
çok şükür diyorum yazılanları okudukça bizim aslan da birşey yok tabi olmayacak demek değil bu yazılanlardan artıkkın birşeyler öğrendik sağolun arkadaşlar
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 13:45
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

kurutmak için bayağı bir uğraşmak gerekiyor. Ben halıfleks benzeri kaplamanın altındaki dolgu malzemesine benzer olan malzemeyi komple söküp güzelce yıkadım 3 gün bekledi kurumak için Gülme

Eğer aracınız sadece yağmur yağdığı zaman su alıyorsa %99 ön kapıdan alıyordur. Kapının plastik kısmı sökülüyor. iç kısımda köpüğe benzer bir malzemeden yapılmış olan bir kaplama mevcut bu kaplamanın en alt kısmında büyük ihtimalle slikonu deforme olmuştur. Bu kısmın sökülüp tekrar silikonlanması ile problem hallediliyor. Kısa bir işlem ancak 30 lira civarında bir ücret alıyorlar.
Koliva kardeş senin yaşadığın problemin aynısını ben de yaşadım ama ben vidaları attıktan sonra sorun kalmadı. Allaha şükür damla yok. Conta benzeri bir şey var mıdır bilmiyorum eğer varsa contasını değiştirsen iyi olur.

Yurt disinda olmanin verdigi bazi sikintilar olmasa boyle gecici cozumler aramam zaten ama ne var ki kolay olmuyor Ouch Zaten bir kez daha deneyecegim sansimi olmadi contadan baslamak uzere komple degistirecegim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 13:38

kurutmak için bayağı bir uğraşmak gerekiyor. Ben halıfleks benzeri kaplamanın altındaki dolgu malzemesine benzer olan malzemeyi komple söküp güzelce yıkadım 3 gün bekledi kurumak için Gülme

Eğer aracınız sadece yağmur yağdığı zaman su alıyorsa %99 ön kapıdan alıyordur. Kapının plastik kısmı sökülüyor. iç kısımda köpüğe benzer bir malzemeden yapılmış olan bir kaplama mevcut bu kaplamanın en alt kısmında büyük ihtimalle slikonu deforme olmuştur. Bu kısmın sökülüp tekrar silikonlanması ile problem hallediliyor. Kısa bir işlem ancak 30 lira civarında bir ücret alıyorlar.
Koliva kardeş senin yaşadığın problemin aynısını ben de yaşadım ama ben vidaları attıktan sonra sorun kalmadı. Allaha şükür damla yok. Conta benzeri bir şey var mıdır bilmiyorum eğer varsa contasını değiştirsen iyi olur.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 13:25
Orjinalini yazan: hhuzun hhuzun Yazdı:

Sinirli ayni sorun bende var yagmur yagdiginda sag on paspasin alti gol oluyo.sag kapi giris contasini biraz kesdim ondan verio diye.birkac yagmurda akitmadi ama simdi yine su aliyo
... simdi yagmurlu havalarda sol yani kaldirima cikartiyorum
su almiyo. birde arabayi yiktirken su almiyo.yagmur az veya cok yagsin kesin aliyo...............Ouch

Eger sorun benimkinde oldugu gibi kaloriferden degilse, on cam plastiginden de kaynaklaniyor olabilir. Arabaniza on camdan su tutun ve deneyin bakalim su aliyormu yine.

Ya bu su almasi sorun degilde kurumuyor meret Embarrassed
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 12:52
Sinirli ayni sorun bende var yagmur yagdiginda sag on paspasin alti gol oluyo.sag kapi giris contasini biraz kesdim ondan verio diye.birkac yagmurda akitmadi ama simdi yine su aliyo
... simdi yagmurlu havalarda sol yani kaldirima cikartiyorum
su almiyo. birde arabayi yiktirken su almiyo.yagmur az veya cok yagsin kesin aliyo...............Ouch
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 11:50

Gosterdigim noktalardan ekstra 2 tane daha vida taktim. Yani toplamda baglantiyi 1 vida yerine 3 vida tutmus oldu. 1. gunun sonunda arac sadece sogukken sizdirma yine yapti. Elimle kontrol ettigimde alt noktasindan damla halinde su vardi. Koydugum vidalari cikartip bir buyugunu yerlerine koydum. Cunku kucuk vidalarin hem somunlari kucuktu hem de tornavida ile zor donduruluyordu. Buyuk vidalari koyunca bayagi guzel sikabildim. Ancak bu sabah kontrol ettigimde yine azcik su vardi orada. Simdi bir sekilde eger mumkunse komple orayi cekomastikle kapatmayi dusunuyorum. Diger taraflarini kapattim ve kuru oldugundan guzel tutmustu. Bu kisim islak oldugundan tutmadi. Onerilerinize acigim. Suda tutan bir mastik cesidi var midir?

Düzenleyen koliva - 03 Nisan 2011 Saat 11:51
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 20:02

aynen arkadaşlar kaloriferin oradaki vidalardan biri eksikti benimkinde de.  Ancak belirtmeliyim ki sadece kalorifer peteğinden değildi sorun. Ayrıca kapıdan da su sızıyordu içeriye kapıyı açıp bir yeri silikonladılar sorun çözüldü. Şu anda Allah'a şükür sorun kalmadı.

Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:40
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: BAHTİYAR BAHTİYAR Yazdı:

arkadaşlar kabul edelim 307nin kalarifer sistemininde sıkıntı var aynı sorun geçen hafta bende de oldu servisde bulamadı kaloriferi açınca kötü koku geliyor aracı sıcak konumda bırakırsam cam kimyasal bir buhar yapıyor çok ufak bi eksilme oluyor ayda yarım litre kadar oda fark edilmiyor /servisdeki angutlar paspası ıslak koymuşsunuz bilmemne dedi bende he he dedim aldım arabayı servise arabayı yıkattıkdan 1 gün sonra gitmem iyi olmadı  soğuk konumda sıkıntı yok zaten bi sanayiye gittiğimde yaptırıcam

Benimkinde sogutma suyu sicakken sorun olmuyor cunku sicakken oradaki conta veya borular bir miktar sisiyor ve sizdirma olmuyor. Yani bu benim tahminim. Ama sabahleyin soguk konumdayken baktigimda o soyledigim noktalarin nemli oldugunu hatta belirgin sekilde su ciktigini gorebiliyordum. Aslinda bakmasi cok kolay. Hemen gaz pedalinin saginda plastik bir plaka var. Onu iki tane alyan ile cikardiktan sonra zaten fotografini cektigim manzara onunuze cikiyor. Eger orada resimdeki gibi bir su kalintisi felan gorurseniz sorun ayni. Zaten eger fabrika cikisli oraya bir vida takiliyorsa eninde sonunda sizdiracaktir diye dusunuyorum.
bende ufak bi sızıntı var herhalde saolun o dediğiniz yerde kesin vardır çünkü halı nemli eski araba hevesim olsa söküp tamiriyle bile uğraşırdım da bi gittiğimde yaptırırım artık
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
106_arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Forumdan Banlandı.

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:10
antifriz ekledıkten sonra genelde yuzde 80 oluyor bu sorun
antifriz olmAyan araclara eklenınce
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:09
Orjinalini yazan: BAHTİYAR BAHTİYAR Yazdı:

arkadaşlar kabul edelim 307nin kalarifer sistemininde sıkıntı var aynı sorun geçen hafta bende de oldu servisde bulamadı kaloriferi açınca kötü koku geliyor aracı sıcak konumda bırakırsam cam kimyasal bir buhar yapıyor çok ufak bi eksilme oluyor ayda yarım litre kadar oda fark edilmiyor /servisdeki angutlar paspası ıslak koymuşsunuz bilmemne dedi bende he he dedim aldım arabayı servise arabayı yıkattıkdan 1 gün sonra gitmem iyi olmadı  soğuk konumda sıkıntı yok zaten bi sanayiye gittiğimde yaptırıcam

Benimkinde sogutma suyu sicakken sorun olmuyor cunku sicakken oradaki conta veya borular bir miktar sisiyor ve sizdirma olmuyor. Yani bu benim tahminim. Ama sabahleyin soguk konumdayken baktigimda o soyledigim noktalarin nemli oldugunu hatta belirgin sekilde su ciktigini gorebiliyordum. Aslinda bakmasi cok kolay. Hemen gaz pedalinin saginda plastik bir plaka var. Onu iki tane alyan ile cikardiktan sonra zaten fotografini cektigim manzara onunuze cikiyor. Eger orada resimdeki gibi bir su kalintisi felan gorurseniz sorun ayni. Zaten eger fabrika cikisli oraya bir vida takiliyorsa eninde sonunda sizdiracaktir diye dusunuyorum.
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:02
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 16:35

Paspasin altindaki suyun tamamen antifiriz oldugunu tespit ettim. Gelelim olayda tespit ettigim ve sizlerle paylasmak istedigim garip duruma.

Asagidaki sema, kalorifer peteginin ve borularinin nasil kuruldugunu gosteriyor.

Sekilde 6 numarali contalar eklem yerinde sizintilari engellemek icin koyulmus. Iste sorun da tam bu eklem yerinde. Bu eklem yeri bir ust mesajda fotografini cektigim ve buyuk kirmizi daireye aldigim yer. Isin garip tarafi, bu kisimlar tamamen fabrika cikisli, orjinal ve bu gune kadar el degmemis. Ancak garip olan sudur ki bu eklem yeri sadece bir alyan vida ve somun ile birbirine tutturulmus. Isin daha garibi de su ki, bu vidadan baska iki tane daha vida yeri var ve bu yerler bos birakilmis. Bu bos yerlerden bir tanesi aslinda onceki mesajimdaki fotografta buyuk cemberin sag ust kosesine dogru goruluyor. Simdi bu yerlere vida buldum uydurdum ve sikistirdim. Daha sizdiracagini sanmiyorum ama eger sizdirirsa zaten buradan sizlerle paylasirim. Acin bakin bakalim sizinkinde de bir vida ile mi tutturulmus Ouch

Düzenleyen koliva - 30 Mart 2011 Saat 16:37
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 20:57

Evet arkadaslar, bugun aracimi yikarken farkettim ki ayni sorun bende de var ve surucu kismindaki paspasin alti komple su. Aracimda su eksiltme cok az vardi ama ben onu yag degistirmeme yoruyordum. Hic aklima gelmemisti buradan sizinti yapabilecegi. Herneyse; simdi cektigim resmi asagiya ekliyorum. Resim, gaz pedalinin sag tarafinda kalan ve vitesin arkasina dogru olan iki vida ile tutturulmus kapagi yerinden cikarinca ortaya cikan manzarayi gosteriyor. Kirmizi yuvarlaklara aldigim yerlerde yesil bir tabaka olusmus. Hava karardigindan ciplak gozle test edemedim ama elledigimde islaklik var sanki oralarda ve o yesil tabaka ele gelebiliyor. Bu arada kullandigim antifiriz de yesil renkli. Onumuzdeki gunlerde bir detayli girisecegim.

Düzenleyen koliva - 28 Mart 2011 Saat 07:38
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 10:08
iyi günler arkadaşım aynı problem bende de vardı kimse ne olduğunu anlayamamıştı hatta beyaz beyaz oksitlenmiş gibi duruyordu kalorifein radyatörü var vites kutusunun altından biraz ileride su oradan akıyor olmalı olmalı  35 tl idi ben aldığım bu parçayı işçiliğibiraz zordur ama anlıyorsan kendin de  değiştirebilirsin.
Yukarı Dön
kingofsnipers Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kingofsnipers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 17:04
Orjinalini yazan: kizilhakan kizilhakan Yazdı:

hafta sonu ve geçen hafta aynı problemlerle bende uğraştım malum yamurlar başladı.
ilk olarak sol arka ayak boşluğunda su vardı ilk onu çozdum sitede resimleri var kapıdaki iç taraftakı plastik kısmı söküyorsun komple orayı kapatan izolasyonlu kısım var problemi hemen anladım izolasyonun yapışkanları sertleşip kendini bırakmış kapı cam aralıklarından asırı yağmur yağınca kapının ergonomisi eğik olduğından izolasyon kısmına geliyor oradanda eğer o açıksa direkt olarak içeri su akıyor izolasyonu komple silikonla tekrar yapıştırıp izole ettim arka kapıda sorunum kalmadı
bu hafta ise yine aşırı yağmurdan şöför mahalının altında su vardı hafta sonu kapıyı söktüm oradada açılmalar vardı orayıda izole ettim şimdi kurumasını bekliyorum eğer tekrara aynı yerden olursa yazılanları okuduğumda kalorifer sisitemini kontrol ettireceğim .
gerçektekten çok rahatsız ettirin bir durum mütüş koku yapıyor .
unutmadan kapı alltlarında su tahliye delikleri var oraların tıkalı olup olmadığınıda kontrol etmek gerekiyor.
teşekkürler.
Hocam, aynı sorun bende de sağ arkada oluyor, kapının plastik kısmı derken kapı panelini mi kastediyorsunuz?
İçindeki izolasyonlu kısım da sanırım beyaz ince malzeme oluyor. Doğru mu anlamışım?
206 LOOK 1.4 HDI
Yukarı Dön
kingofsnipers Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kingofsnipers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 10:08

Arkadaşlar,

Benim 206'da daha farklı bir su sorunu var. Sağ arka ayak boşluğunda paspasın altında resmen göl oluyor. Sanırım yağmur yağdığında oluyor, ben arabayı çok az kullandığım için başka zaman yakalayamamış da olabilirim tabi.
Ama antifriz olayı değil, çünkü kokusunu falan kontrol ettim, normal su.
Bir fikri olan, başına daha önce gelmiş olan var mı aramızda?
206 LOOK 1.4 HDI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 316 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6454 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 185 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 459 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 373 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107582 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1608 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10018 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8992 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1217 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1692 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55632 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2764 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2879 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English