![]() |
|
RC,GTİ KAPI KOLU TAKILDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
teşekkürler herkese
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu konu hortlamali bu metal kapi kollarini nerden bulabilirim
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hocam plastikle arasında dağlar var.çıkmacılardan bulabilirsin.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bende kapı kolu cercevelerini piano black boyadım yan aynalarla beraber birde kapı kolunu bulayım dedim tam olsun ama bulamadım burdan üyelere sesleniyorum etrafınızdaki çıkmacılardan bilgi alabilirmisiniz
birde ben buldum sıfır ama rcler tek kapı oldugu ıcın onler mevcut bu onlerden fazla alsam arka kapıya uym saglıyormu yada mandallarını cıkartsam arka kapıya uyarmı sadece metal mandalı Düzenleyen Alper'EN AKSU - 08 Ekim 2013 Saat 11:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |