![]() |
|
Acil 307 Alternatör Kayışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 19:54 |
Arkdaşlar bugün marşa basıp yürüdügmde herşey normaldi belli bi km sonra ekranda battery charge fault tarzında bi uyarı ardından breake fault ardından abs fault derken stop ibaresi yanıp sönmeye başladı hemen çekip durdum ve araç birdaha çalışmadı kaputu açıp baktıgımda alternatör kayışının koptugunu gördüm aküyü belli bi yere kadar bitirmiş araç otomatik oldugu için kontagı açıp vitesi boşada alamadım arka kapılarıda kitleyemedik sadece sürücü kapısı kilitli bi şekilde kaldı aracım
aküsünü söküp getirdim sarja verdim alternatör kayışını kendim montajlıyabilirmiyim ? ayarı gergisi vs dikkat etmem gerekenler nelerdir bilen arkdaşlardan acilen yarımve ve önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde bu aracın kapıları neden akü zayıfladıgında herhangi birşekilde kapanmıyor mandalı vssi yok yada varda benmi bilmiyorum şehir dışında böyle bir durum başımıza gelse kapıyı açık bırakıp kurda kuşa yem edicez arabayı yarında uzun yola çıkıcaktım allahtan bugün başımıza geldi bunu düşünmemişmi bu peugeot mühendisleri
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen gozem - 30 Ocak 2011 Saat 20:29 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet kapı düğmeleri yok ama hırsızlar kolayca ön kelebeği kırıp kapı koluna kolayca ulasıp kapıyı acabılıyorlar :)
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
belki komik gelebilir ama takım çantasında naylon kadın çorabı bulundurun.Sizi sanayiye kadar idare eder.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
cevaplarınız için teşekkürler gayet işimi gördü sagolun ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |