![]() |
|
satılmıştır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 12:48 |
satıldı
Düzenleyen Secks - 26 Nisan 2015 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2002 xt aracım var teybin kaset çalar aux benım teybe uyar mı acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
bide fotograf koyarsnız memmnun olurum ekranla aux un
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
RD3 teyplere uygun cd changer özelliği olması gerekir. Aracınızın teyp ve ekranını içeren ön konsol fotografı yollayabilirseniz birşey söyleyebilirim.
Ben de fotograf ekleyeceğim.
Düzenleyen Secks - 10 Şubat 2015 Saat 13:13 |
|
![]() |
|
suan arac yanında degilim ama içi aynı böyle
ama bunda ekran var bnm ekranım tek satır , aslında ekranınızı alsam daha iyi olur tusu yaptım da yol bilgisayar ekranım yok sadece ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
İçi böyleyse ikisi de uyacaktır.
|
|
![]() |
|
anladım taksit imkanınız var mı acaba bi siteden filan sahibindenden olabilir, ikisinide alabilirim
kredi kartına taksit Düzenleyen monalos - 10 Şubat 2015 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ekran satılmıştır. Sadece Audio System kaldı.
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
ben bu cihazı çok aradım ama bulamadım partner adventure 2010 modele uygunmudur
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
Günceldir
|
|
![]() |
|
Muhtemelen değil. RD3 teyplere uygun, sizin araçta RD4 var sanıyorum.
|
|
![]() |
|
Şimdi baktım RD3 varmış uyabilir belki ama kesin olarak bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Merhaba, 2005 model 307 xt aracım var. Şu kaset çalar ve 5 li cd changer olanlardan... Modülü sorunsuz uygulayabileceğimi düşünüyorum... Herhangi bir sorunu var mı cihazın... özellikle seste cızırtı vs. gibi. teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |