![]() |
|
partnere sis farı uydurcam bakarmısınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13953
bu güzel olmuş denenebilir |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
topragım bırak sisi falan o plakanın asaletı yeter sana sisli yollarda 08 yol gösterir bence gerek yok
![]() ![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Mantıklı :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
öyledir de 08 yollar tehlike tabi şöförleri mesurdur o ayrı :p
|
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
arkadaslar sis farlarının siparişini verdim şimdi düşündüklerim ise
2:de far için folyo kaplama oluyor arka stopları ve ön sinyali kaplıcam siyaha 3:ön cama güneşlik filmi ama bu film normalde siyah gözükcek ışık veya güneş vurdugu zaman normal cd gibi renk alıyor ayna misali bunun özelliği ismi nedir ne olarak bulabilirim ve bu düşündüklerim sizce nasıl olur :))
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Siyaha kaplıcam derken biraz daha açıklık alabilirmiyiz :D
birde ön cam nasıl aynalı flım olcak dısardan gozukmeyecek sıkıntı olmazmı :)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Baska konu acmak istemedim sis fari deyince arkadasin konusunuda dagitmak istemiyorum kusura bakmasinda :) bu ucgen sis fari monte yapan bi arkadas vardi konuyu ariyorumda bulamadim 307 ye on siyah panjuru kesip kenarlara monte etsem uygun olurmu acaba.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Emre26 yapmıştı yanlış degılsem :)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Yok ya bulamadim birturlu. Uyeyi buldumda konuyu bulamadim.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Güneşlik için hani üste şerit cekiyolarya far içnde özel folyo kaplamalar var sadece üst snyali siyaha dnustrcem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |