![]() |
|
307 1.6HDI ilk çaliştirma yag göstergesi uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mdikici ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 10:43 |
Merhaba arkadaslar
2 gun once sabah aracı caliştirdiktan sonra yag gostergesi tek kademede 2-3 defa uyari verdi,öttü 1- 2 dk sonra gosterge duzeldi fulledi duzgun hale geldi.Birkac kere denedim gene ayni ,biraz gezdim tozdum,Kapatip actim sorun olmadi birdaha .Yag seviyelerim,sogutma sularim ,yagmur suyu felan hep full,
Suan icin problem ama kafama takıldı.(calistirdigm gun 3 derece idi,gerci 0 derecede de cok kullandim ama hic uyarmamişti)
Herkese selamlar..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçın modeli nedir. yeni kasamı eski kasamı, eski kasalarda yağ göstergesi herzaman doğru göstermiyor en iyisi el ile çubuğu kontrol ederek bakmak. yağmur suyu felan demişsiniz onları anlamadım lütfen biraz aracdan ve özelliklerinden bahsederseniz yardımcı olacaklardır size.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mdikici ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Merhaba Arac 2005 eski kasa 307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yağ göstergesine pek inanmamak gerekiyor fulse kafaya takmaya gerek yok bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |