![]() |
|
yaw arkadaşlar şu benım dül dülü bi anlatacak yokm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 00:13 |
2001 model Peugeot 206 XR Presence ,düz vites hiç bi bilgim yok bi yardım edin
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dül dül deme ayıp olur. Onu bulamayanlar da var.
Neyini anlatalım? Ne öğrenmek istiyorsun? |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
musti,ben acemiyim ve bu arabayı yeni aldım 2001 model 1.4 81.000 km de aldım,bu arabanın özelliklerinden bahsedermisin ne durumlarda ya da hangi sıklıkla arıza çıkartır arabalarla ilgili terimlerede yabancı oldugum için beni biraz bilgilendirmenizi isterim |
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gökhan bey öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.
aracı tanıdıkdan mı aldınız bilmiyorum ama aracı aldıkdan sonra değilde almadan önce araştırıp almanız sizin için daha iyi olacaktı. neyse olan olmuş artık.
forumda gökay adlı kardeşimizde yanılmıyorsam sizinle aynı aracı kullanıyor kendisi ile iletişime geçerseniz sizi detaylı bilgilendirecektir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |