![]() |
|
Tavan Lambası Sökümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 15:11 |
s.a arkadaşlar size bir sorum olacak; 206 2005 model aracımın tavan lambasını ledli yapmak istiyorum piyasa da satılan 12 voltluk ledli tavan ampulü aldım ama eski ampulü bir türlü çıkaramadığım dan yenisini takamadım. Nasıl sökülüyor biraz bilgi verebilir misiniz?
Düzenleyen kayahan84 - 28 Ekim 2012 Saat 15:14 |
|
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düz tornovida ile düğmenin olduğu değilde diğer taraftan camsı kısmı esnetip çıkarın.
Ampülü değiştirmek için Kabloların bağlandığı soketi iki kenarından sıkıştırıp yavaşça yukarı doğru kaldırıp çekin. Ampülü değiştirin ama takmadan önce denyin çünkü LED lerde artı eksi olayı fark eder. |
|
![]() |
|
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam olarak neresinden? denedim kırılacak gibi oldu bıraktım tırnaklı olan belli bir yeri var mı?
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() Düzenleyen Alicilik - 28 Ekim 2012 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah kardeşim; Birsey daha soracağım led ampuller uyku modunda kapanmıyormus ve aküden yiyormus doğru mu? piysada satılanlarda sıkıntı oluyor mu? benim elimdeki resimdekimden ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hocam bu ampül olmaz. T10 tipi kullanmanız lazım
![]() Akü akım vermiyorki nerden alıcak ampül rivayet onlar inanmayın |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |