![]() |
|
Ön takim bakım maliyeti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2015 Saat 23:54 |
Arkadaşlar
2 salıncak 130 TL 2 rot kolu 40 2 z rot. 40 2 direk.k.40 Albaglanti takoz 30 TL 2Arka fren merkez 60 2 balata. 30 olmak üzre totalde 370 TL odedim Ustayada 200 TL vereceğim fiyatlar makul mu bana biraz pahalibhibi geldi. Ustam da amcaoğlu. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatlar iyi hocam ortamalada işçilik çok demiş senin amcaoğlu onu söyleyeyim ben üst kapak contası triger devirdaim filtreler yağ vs. 750 tl ödedim ustam hepsi için 200 tl işçilik aldı gerisi malzeme parası
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam bakalım bi daha Konuşayım ozaman
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Parçalara 50 tl fazla ödemişsin. İşçiliğe 150 den fazla vermeni önrmem
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
İşçilikte kirptim 80 TL verdim hesaplastik.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |