![]() |
|
206 x design'a 175/ 65 /14 hangi lastiği önerirsin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HCey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 21:02 |
Michelin energy saver mı
continental ecocontact 3 mü ?
Aracım 206 x design oto. 42 700 km de. 8 senedir fabrika çıkışı michelin kullandım. Konfor , yakıt tüketim ve yol tutuş açısından sizce hangisi daha iyi ? http://www.hepsiburada.com/liste/michelin-175-65-r14-82t-energy-saver-lastik/productDetails.aspx?productId=otysf777315&categoryId=259720 http://www.hepsiburada.com/liste/continental-175-65r14-82t-conti-eco-contact-3-yaz-lastigi/productDetails.aspx?productId=otbar126&categoryId=259720#Gorseller |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DVD player ihtiyacınız yoksa dışardan daha uygun fiyata alabilirisniz. Michelin energy saver+ tavsiye ederim.
Energy saver 175/65/14 ü 3 yıldır 206+ da kullanıyoruz çok memnunuz. Islak zemin performansı dışında çok yumuşak ve sessiz bir lastik. + serisinde daha kaliteli bir kauçuk kullanılıyor. |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şuanki lastiklerim continenial save fuel 175-65-14 ve ıslak zeminde frene basmak yerine motor Kompresör ünü kullanıyorum daha etkili oluyor. Önceki lastiklerim energy Saver 185-65-14 dü ve 2008 üretimi olmasına rağmen bundan çok çok iyiydi her yönüyle. 175 in 185 e göre fiyat avantajından başka artısı yok bana göre. Ne yakıt nede direksiyon da fatketmiyor. 175 küçük kalıyor estetiği bozuyor ayrıca. Ikisinide kullanmış biri olarak 185-65-14 energy saver öneririm Düzenleyen madblueblacksea - 19 Haziran 2014 Saat 03:05 |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
HCey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler.. 2014 üretim yılı 175 65 14 mıchelin energy saver+ şuanda fiyatı: 145 tl kdv dahil. Sizce nasıl? fiyat aldığım yer: Kandemirler otomotiv Euromaster / İzmir
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Michelin'den şaşma. Fiyat iyi.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
mıchelin iyidir bütçeden yana sıkıntınız yoksa eğer bütçe kısıtlıysa kesınlıkle yan uretımlere bakmatansa petlas derim.Ünlü markaların yan üretim adı altında satılan bazı lastıklerde iyi olabılıyor ancak çoğu ne olduğu belli değil dediğim gibi paraya kıyacaksam eğer ben olsam mıchelin hesaplı bişeyler arıyosamda petlas kullanırım .Çünkü diğer markaların çoğunda can sıkıcı şeyler yaşadım önler mıchelin arkalar petlas yaptım rahatladım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |