![]() |
|
jant önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yldrmysn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 Saat 00:40 |
14" jant olan 206'ıma 16" celik jant kalın tabanlı bi lastik takmak istiyorum mumkun mü sıkıntı olur mu bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konforda çok ufak bir düşüş ,yakıtta çok ufak bir artış fakat görüntüde çok çok çok GÜZEL olur
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
yldrmysn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani böyle bir uygulama yapabilirim oyle mi camurluk agzı falan actırılacak mı peki
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Yakıtını etkiler tecrübe konuşuyor :) ama gülü seven dikenine katlanır gözüme güzel gözüksün diyorsan tak gitsin :)
Örneğin 205x45x16 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
volkan jantların cok guzel maasallah.
![]() yıldırım 16 jant icin camurlukla oynamana gerek yok rahat döner diye tahmin ediyorum. arabanın yandan çekilmis resimlerini paylasırsan herkes sana yardımcı olmaya calısır. ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Teşekkür ederim ![]() Bencede resim atarsan daha iyi fikir yürütülebilir..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Kardeşim bendede 206 1.6 xs var bugün gittim kafama koyduğum 17" rc jantları taktım lastiklerim 205/40/17 performans lastiği konforda öyle aman aman bi değişiklik olmadı hatta aynı bile diyebilirim yanlız çukurlara dikkat ankaradaysan gelip görebilirsin yakıtını bilmiyor henüz illaki fark olacaktır bence takıyosan 17 rc derim en çok yakışan jantlardandır. Benim önerim bu olur yinede karar senin
|
|
![]() |
|
neyranli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
14 inç jant kapaklarını satmayı düşünürsen ben talip olabilirim.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bende 195/45/16 kullanıyorum. konforda pek bi etkisi yok. yol tutuşu daha iyi. yakıtıda etkilemiyor. tek dikkat etmen gereken 45 yanak olduğu için çukarlar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Uygetaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Ben yanmışım o zaman 225/40/17 Üstelik Ostim ve Batıkent çukur dolu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar foto koyamıyom lınk attım :S
|
|
![]() |
|
Aslan Parçası bu beyler
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ilk 2 foto gözükmüyor
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bütçe nedir?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
araç böylede güzel 16 lık istiyorsanız tek tavsıyem stromboli jant olur 17 RC 15 Dersenızde cc jant gözüme hoş gelenler 14 luk ise sizinkiler gayet güzel ben olsam ellemezdim yinede zevk tabi takılabılcek en hoş 14 lüğü takmışsınız yakıt muhakkak artar 16 jantta tabı bunuda farkedıp tespıt etmek sıze kalmış ne kadar farkettığını hesaplarsınız şuanki haline göre 14 den sonra en ıdeali 15 hiç farkettırmıyor ben arıyorum 15 lık jant 185/55/15 takıcam araştırdım baya 14 sonra anlaşılmaz bıle dıyor herkes yol tutuşun guzelleşir diyor .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |