![]() |
|
Bu kapaktan nerede bulurum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 Saat 23:06 |
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bişi göremedim ?
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben de göremedim
![]() |
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Direk foto ekledim bu sefer görünüyor sanırım
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
bursada bulamıyosan o kapağı başka yerde ztn bulamazsın bence
|
||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
206+ jant kapağı bu orjinal harici zor bulunur peugeot parçacıları yada servise sorman gerek
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Mesajı görünce baya heyecanlandım dedim baya afilli bişi çıkacak benim kara düzen jant çıktı :D Ben bir akaç jant lasitks satan yerde gördüm hemen çakması çıkmış piyasaya. SAhibinden de takım halinde satılıyordur. serviste tanesi 26tl kodu da 5416.R0 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
İyi Ali çakması çıktıysa takımı 30 liraya bulunur
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
![]() |
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kapaklari-populer-aksesuar-peugeot-206-14-inc-orjinal-kapak-132397310/detay
bu galiba aradığın
Düzenleyen KILIÇ - 11 Mart 2014 Saat 15:24 |
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
Fiyat uçukmuş ama tanesine 40 TL yazmışlar
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
hemide cıkmaymış :)))
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
Sahibindende orjinal,çıkma,kazık olanlar var :)
Salih hocam k.sanayide baktım bulamadım ama dediğin gibi beşyolda olma ihtimali yüksek Hafta içi işten dolayı gidemiyorum haftasonu kapalı malum. Netten alırım diye düşünmüştüm ama bi beşyol yapmadan olmıcak galiba :(
|
||
|
||
![]() |
||
|
Şu ikinci eli sıfırdan pahalıya satana ifrit oluyorum. Telefon açıp sövesim var. Burak saolsun ben 16" corolla jant kapağını 90a aldım 4ünü. Hem de çok temizler. Serviste tanesi 190tl civarında. Bre insan evladı serviste 28tl olan bişiyi nasıl 40dan satıyorsun? Hocam arayın servisi sorun parçayı taksitle alın geçin. |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ya tutarsa diye atıyorlar oltayı... |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |